Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sorma canımmm gerçektenn çok güzelll biduyguu
pıt pıt tekmeleriii

kuzumm yaa
yap çizelgeni benceee kaldırma hatta gördükçe hırss yapppp
yazın verirsinnn aldıklarınııı

sen nasılsınn bakalımmm neler yapıyosunn

tamam tatlım yapıyorum şimdi:KK19:

iyiyim kızlarla uğraşıyorum :KK22::KK22:biliyosun tatil 2 si:KK4: bir araya gelince hiç bişey fırsat yok:KK37::KK37:

spora gidiyorum ya yakmışımdır sanırım ondan yedim :KK17:
aman zaten ayda bir kere yiyorum yarım buz parmak bişe olmaz galiba

inş teşekkür ederimm :)

sabah
bir kase nestle nesfit meyveli

ara:
bir avuç kiraz

öğlen de patlıcan yemeği yerim..
sabah spora gittim 400 kalori yaktım bu arada:KK8:

yakarsın tatlım çok nadir olan şeyler olur o kadarlık zaten
yeterki abartmayalım
mesela ben dondurmayı çok severim hergün 1 sefer hatta 2 sefer yerim
ama azaltabildiğim kadar azaltıyorum haftada 2-3 defa yiyorum artık

bugün tartıldım 69.3 gr gr gido bakalım hayırlısı....yavaş biraz kilo vermem sporsuz bukadar olur zaten....

kızlar geçen gün arkadaşla karşılaştık zapzayıf olmuşsun dedi,sol gözüm şişti kocaman oldu ay nazar değdi galiba biraz:KK20:

Spor yapamıyorum ya :KK43:( Sadece yürüyüş günde 45 dk başka bişey yok. Ne güzel Leslie Slim yapıyordum bi düzenim bozuldu koptum bari yürüyüşü bırakmayayım dedim.

merhabalar herkese,buraya ara ara bakiyorum cünkü tam anlamiyla yapamadigim icin birsey paylasmak istemedim..ama bundan sonra insallah bende burdayim..
diyet arti spora 1 marta basladim 84.700 kg ile haftada 3 gün spora gittim diyet filan ilk zamanlar düzenliydi sonra spor haftada 2 güne düstü yiyemez oldum
birsey, okula gidiyorum sinavlar birkti bu arada ilk baska 2.5 kg verdim sonraki aylar bu 1 kg 1kg devam etti hem sporu biraktm hem yeme düzeni haziran ayinda toplamda 3 kere gittim sporsuz kilo vermek cok zor,ayrica bu mayis ayinda kastan gitti kilolarim :KK50::KK50: ama 1 temmuz da sinavim bitti kendime bir program belirledim
suanda bazen 78.500 bazen 79.400 cikiyorum..gecen ay dogum kontrol hapina basladim bugün son icisim olcak gögüslerim filan acaip sisti zaten normalde büyüktü suanda silinkonlu gibi önümzdeki hafta icinde adetim olacak sanirim o aradada sisliklerim gecer..ve sanirim kendimi daha iyi hissederim,spor programi belirledim
hergün sabah 7.30-veya 8 de yürüyüsede gidecem en az 4 km ,pazartesi-carsamba-cuma spora gidecem arti aksamlarida yürüyecem yürüyemedigim zamanlarda da lesliyle evde yapacam insallah daha sistemli bir yürüysle yaglari yakabilirim..insallah ramazandan önce biraz kilo vermek istiyorum ama ramaznda spor isini nasil yapacagim hakkinda bir fikrim yok.yine aksam 6 gibi haftanin 3 günü spora gitmeyi düsünüyorum ama tabiki daha hafif hareketlerle yapmak aksamda iftardan sonra ya yürüyüs ya lesli olur mu bilmem,ramazanda nasil bir yol cizmem gerek pek bilmiyorum..hep birlikte insallah bakariz bir sekilde..ramazanda kilo almam genelde ama vermekte istiyorum..
iftar oldugu zaman önce 2 bardak su icip biraz bekleyip bir kase corba icip kalkiyorum masadan o arda namaz kilacaksam kiliyorum sonra geri gelip ekmek yemeden ne varas azar azar yiyorum..gercekten eski halime dönmek istiyorum 57 dan su hale gelmis biri olarak kötü durumdayim ama olsun insallah bir senede 30 kg yada 25 kg verilebilir gibi düsünüyorm hadi 1.5 sene olsun,olsunda insallah gec olsun tam olsun..
gecen dr.mehmet öz doktorumdaydi, o söyledi sabahlari 6.35 te yürüyüse cikin 1 saat yürüyün dedi vucüt ac oldugundan bu yürüsle yaglar hareket gecer dedi
insallah uyabilirim..aslinda düsüncede cok sey var ama yapabilmesi önemli sanirim..sabah,ögle ve aksam spor yapmak istiyorum ama dayanabilir miyim orasini bilmiyorum..
birde yakin bir tandiigmiz bana korse ve krem siparis etmis(bu 3 günde 1 beden masalindan) iki ayidr elimde ama kullanmadim hap olmadigi icin icim rahat gibi ama yinede sürmek istemedim zarari olur mu diye..belki onuda kullanirim bu sporun yaninda kullanayim mi yoksa bos mu vereyim,sadece bildigim hap olamdigindan yan etkisi olamayacgini düsünüyorum siz ne dersiniz?
ne zamandir okul stresinden aklimda pek yoktu ama simdi tamamen bosum tatil anca eylülde kafam yine doldu su kilolarla ne yapmam gerek bilemiyorum
öyle icimi dökmek istedim..insallah rahatlarim 1 sene sonunda:)))
herkese iyi pazarlar diliyorum

Son düzenleme:
sabah 8.30 da lesliyle yürüyüs yaptm sonra kahvaltimi
2 dilim cavdar ekmegi
4 zeytin
iki kibrit kutusu peynir
salatalik,domates ve yesillik
ara ögünde bir tane nektarin
öglen ekmak arasi peynir
spora gittim
aksam taze fasulye ve salata
yürüyüse gidecem

sabah 8.30 da lesliyle yürüyüs yaptm sonra kahvaltimi
2 dilim cavdar ekmegi
4 zeytin
iki kibrit kutusu peynir
salatalik,domates ve yesillik
ara ögünde bir tane nektarin
öglen ekmak arasi peynir
spora gittim
aksam taze fasulye ve salata
yürüyüse gidecem

çok güzel canım
keşke bende spora başlayabilsem
ama bu akşam niyetlendim
yatmadan yapacağım inş.

evet hanımlar dediğim gibi lesliyle yürüyüşü yaptım
başlangıç olarak 1 mille başladım
giderek artıracam inş.
iyi geceler

giderek artıracam inş.
iyi geceler

merhaba sporu zamansizliktan mi yoksa kendini kasmadan yavas yavas yapmak icin mi
yapamiyorsun...
leslinin yag ve kalori yakici birseyi var zaten senin yaptiginda yarim saattir nerden baksan bence bunuda dene 33 dakika
ama baya baya tempolu..birde 3 mil kilo verdirici var onu yapiyorum..aslinda ortlama 3 mil yapsak iyi cünkü 1 mil yaklasik 1.6 km 3 mil de 4.8 km yapar yani
3 mil yaparsak 4.8 km yürümüs oluruz yakilan kalori tabiki boy ve kiloyla orantili ama yinede fena degil..
vaktin olursa bunlari yap..bi ara 4 mil yapmistim ama yinede insan skiliyor yarida da birakamiyor,gözüm ekranda takilip kaliyordu 3 mil de sabitledim kendimi..belki ilerde 4 e cikarim ama simdilik 3 mil ya da yag yakici olan videosunu takip ediyorum..
hadi insallah kolay gelsin sana giderek artirirsan iyi olur gercekten sporsuz kilo vermek baya zor:KK14::KK14:

merhaba sporu zamansizliktan mi yoksa kendini kasmadan yavas yavas yapmak icin mi
yapamiyorsun...
leslinin yag ve kalori yakici birseyi var zaten senin yaptiginda yarim saattir nerden baksan bence bunuda dene 33 dakika
ama baya baya tempolu..birde 3 mil kilo verdirici var onu yapiyorum..aslinda ortlama 3 mil yapsak iyi cünkü 1 mil yaklasik 1.6 km 3 mil de 4.8 km yapar yani
3 mil yaparsak 4.8 km yürümüs oluruz yakilan kalori tabiki boy ve kiloyla orantili ama yinede fena degil..
vaktin olursa bunlari yap..bi ara 4 mil yapmistim ama yinede insan skiliyor yarida da birakamiyor,gözüm ekranda takilip kaliyordu 3 mil de sabitledim kendimi..belki ilerde 4 e cikarim ama simdilik 3 mil ya da yag yakici olan videosunu takip ediyorum..
hadi insallah kolay gelsin sana giderek artirirsan iyi olur gercekten sporsuz kilo vermek baya zor:KK14::KK14:

yok canım tembellik benimkisi
ben leslinin 5 mil olanını yapıyodum dediğin gibi sıkıldım
ama uzun zamandır yapmamıştım
bakalım bende 3 mil olanı yapayım oda yeterli gelir herhalde
bugün müzik açtım yarım saat hopladım zıpladım
akşamada lesliyi yapacağım
artık bırakmayı düşünmüyorum
bayrama 4 kilo vermiş olmalıyım hedefim bu

bugün tartıldım 69.3 gr gr gido bakalım hayırlısı....yavaş biraz kilo vermem sporsuz bukadar olur zaten....

benim işlerim vardı bir daha gelemedim
geçen hafta listeyi yapamadım ama bu cuma yapalım tablomuzu
olsun canım azar azar olsun ama giden kilolar olsunlar:KK9:

regl oldum,kabızlık sorunum var ölüyorum yaaaaa:KK17:
58.1 çıktım bu sabah

geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inş.:KK71:

kızlar geçen gün arkadaşla karşılaştık zapzayıf olmuşsun dedi,sol gözüm şişti kocaman oldu ay nazar değdi galiba biraz:KK20:
ay allah korusun canım :nazar:

giderek artıracam inş.
iyi geceler

:KK9::KK9::KK9: başla canım başla

X