Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günlük ne kadar saat spor yapıyorsunuz ? Benim vermem gereken 7 kilo kaldı, 7 kilo civarı verdim iki ayda. Bir an önce vermek istiyorum şu kalanları da :KK43:(((

haftada en az 3-4 gün 1 saat yapardık canım
ama ben uzun zamandır bıraktım yapmayı:KK50:

Bende diyet + spora iki aydır başladım yapıyorum günlük 1 buçuk, iki saat ama bir iki haftadır bıraktım sadece haftada 3 4gün 40 dk yürüyorum. Sporsuz olmaz işte ama yogun yapınca canım istemedi tekrar başlayayım bakalım yoksa olmayacak 7 kilosu gitti kaldı 7 vazgeçmemeliyim vazgeçmemeliyiz :KK43:(

Bende diyet + spora iki aydır başladım yapıyorum günlük 1 buçuk, iki saat ama bir iki haftadır bıraktım sadece haftada 3 4gün 40 dk yürüyorum. Sporsuz olmaz işte ama yogun yapınca canım istemedi tekrar başlayayım bakalım yoksa olmayacak 7 kilosu gitti kaldı 7 vazgeçmemeliyim vazgeçmemeliyiz :KK43:(

canım kesinlikle haklısın sporsuz olmaz :13:
ama ara ara tembellik zamanı oluyor işte:KK24:
çok ağır yapıldığında ara vermemek olmuyor galiba (bendede çok oldu):KK60:
kolay gelsin canım umarım kısa zamanda veririz artık şu kiloları

merhabalar ben bugün yine atartilamya gittim
incelme olmus kilio vermisim ama kastan vermisim..kadin bana cok mu az yedin dedi
aslnda ben bu ara 2 ögün yedim ve az yedim böyle birsey olacagini hic tahmin etmiyordum..
birde ben mesela öglen et yiyorsam aksam sebze yiyorum..ama bunalr genelede birlikte oluyor acaba bundan olabilir mi daha öncede böyle yemistim ama yagdan gitmisti simdi kas...
az yedigimden dolayiymis..
ya ben haftada 2 -3 gün spora gitsem kalan günlerde yürüsem yagdan gider degil mi?
yani belli bir kalori almalisin diyorlar ya ee bu kaloriyi sporla giderse yine kastan mi gidecek off ne zormus su kilo isleri ya

merhabalar ben bugün yine atartilamya gittim
incelme olmus kilio vermisim ama kastan vermisim..kadin bana cok mu az yedin dedi
aslnda ben bu ara 2 ögün yedim ve az yedim böyle birsey olacagini hic tahmin etmiyordum..
birde ben mesela öglen et yiyorsam aksam sebze yiyorum..ama bunalr genelede birlikte oluyor acaba bundan olabilir mi daha öncede böyle yemistim ama yagdan gitmisti simdi kas...
az yedigimden dolayiymis..
ya ben haftada 2 -3 gün spora gitsem kalan günlerde yürüsem yagdan gider degil mi?
yani belli bir kalori almalisin diyorlar ya ee bu kaloriyi sporla giderse yine kastan mi gidecek off ne zormus su kilo isleri ya

canım doktorun sana sporu artır yağdan verirsin felan demedi miii
önemli olan yağdan vermek kastan verilen kilo çabuk alınıyor çünküüü
bir öğün et bir öğün sebze yemek en doğrusu zatennn bu nedenle değildir kastan vermenn
sen sporunu arttır bencee hem kas yaparsın hem yağdan verirsinnn

selem kızlar nasılsınızzz herşey yolundadır inşallah
ben de sık giremiyorum çünkü işe girdimmmm:KK66::KK66:
vaktim olmuyor
görüşürüzzz takipteyimmm:KK6:

X