- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #18.681
cezamın özlenecegii hiç aklıma gelmezdiiii
sen başarırsınnnn vereceksinn eminolll:13:
gayyet güzel çok sıkmamak lazım ozman da vücut erken pes edioo
az az ama sürekli olmazsı lazım diyet dilde sağlıklı beslenme şekline alışmamız lazım...
memlekete gidiyorum bugün saat 1 de
ama bozmıyacam diyetimi annemin tüm ye ye ye demelerine rağmen direncem ona uymicam onu kendime uydurcam inşllah
haaahhh işte bak yeniden harekete geçtin tebrik ediyorummm
hem spor yapmak azimlendiriuor insanııı
menünde güzel ayrıca fazla değil ölçülü yemişsinn
aaaaaaaa kızlar yine kimse uğramamış
bugün bildirim günü nerdesiniz
ilk bildirimi ben yapayım
69 kiloyum kızlar yani 1 kilo vermişim
kızlar bu topiğe ne oldu böyle herkes firarda
canım yazacak listeye ekleyecek kimse kalmadığı için yapmadım listeyi bende tartılmadım
ama tebrik ederim seni güzel vermişsin
selam kızlar,
Ben de artık zayıflamaya karar verdim. Bunu şok diyetlerle yapmamaya karar verdim. Dengeli beslenip yürüyüşlerimi yaparak çok da güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Sık sık buraya neticeyi yazmayı düsünüyorum.
İlk adım olarak ekmegi ve sekeri hayatımdan cıkarmaya karar verdim. Bunun dısında abur cubur çok tükettiğim için onların da üzeri çizildi. Daha çok sebze ve sağlıklı şeyler yiyeceğim. Bu hafta başında 79.8 kiloydum. Bugün 78.4e kadar düştüm. Erimeye devam...
inş.istediğin kiloya ulaşırsın canım
ekmeği hayatından çıkarma onada ihtiyacı var vücudun
ama şekeri çıkarabiliyorsan çıkar
selam kızlar,
Ben de artık zayıflamaya karar verdim. Bunu şok diyetlerle yapmamaya karar verdim. Dengeli beslenip yürüyüşlerimi yaparak çok da güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Sık sık buraya neticeyi yazmayı düsünüyorum.
İlk adım olarak ekmegi ve sekeri hayatımdan cıkarmaya karar verdim. Bunun dısında abur cubur çok tükettiğim için onların da üzeri çizildi. Daha çok sebze ve sağlıklı şeyler yiyeceğim. Bu hafta başında 79.8 kiloydum. Bugün 78.4e kadar düştüm. Erimeye devam...
Selam kızlar. İnternette araştırma yaparken bu konuyu gördüm aranıza katılmak istedim. Bende kilolarıyla uzun yıllardır başı dertte olan bir insanım. Kafama çok takıyorum dışarı çıkamıyorum eşofmanlarla geziyorum. Sırf bu yüzden kaç tane işi geri çevirdim. şimdi işsiz evde oturuyorum çünkü işe giderken ne giycem derdim var 3 ayda tam 10 kilo aldım sıkıntıdan. Hiçbirşeyim üzerime olmuyor. Şimdi tekrar diyete başladım ama sürekli kilo alıp vermekten metabolizmam çok yavaşladı. ben normalde bir haftada 4 kilo verirken şimdi iki haftada ancak 4 kilo verebildim. her akşam yürüyorum evde egzersiz yapıyorum. Umarım faydasını görür kilolarımdan bir an önce kurtulurum. beni o kadar mutsuz ediyorlarki anlatamam..
slm kızlarnasılsınız
haftasonu kimsecikler yok ortalarda
selam canım nasılsınn
motivasyonun nasıll bakalımmm
merhaba canım hoşgeldin
3 ayda aldım diyosun daha oturmamış kilolar çok çabuk giderler canım
bir haftada 4 kilomubiraz çok değilmi
ama 2 haftadada verebiliyorsan yinede çooook güzel
spor - yeşil çay- aç kalmamak metabolizmayı hızlandırır
kolaylıklar canım
hadi bakalımmm süpersinnnnniyiyim canım
haftasonu düğünler proğramlar vardı biraz öğünler değişti ama yeni bir haftaya başlıyorum ve düzenimi oturtacağım
bu arada tekrar %100 detoksunu yapmayı düşünüyorum
sen nasılsınufaklık nasıl hareketleri başlamıştır artık
selam kızlarrrr herkes iyi bakıyorumdaaaa
bende yoğundum şu günler giremedimmm
bu aradaaa bi şey sormak istiyorum konu dışı aamaaa
hazır topikte hamileler de var benim adetim bu ay 3 gün önce geldi veee çok azzzz
arkası yokk vee bittiiii
böyle şeyler normal miiii
benim ilk defa oluyorrr bu durummm kimseye de soramadımmm
özelden de cevaplayabilirsinizz
teşekkür ederimm canım umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz şu fazlalıklardan