Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

İyi pazarlar. Yoğurt yağlı, süzme falan değilse güzel bir kahvaltı. Zaten kahvaltı en önemli öğün.
Abartmadan kuvvetli gıdalar almalıyız ki hem bizi dirençli yapsın hem de diğer öğünlerde yemeğe saldırmayalım.cokacimcoook

Süt, yoğurt, peynir gibi gıdalarda yağsız veya yarım yağlı olanları tercih edelim.şutarafagitti

herkese güzel pazarlarrrr ve kilo verici saglikli mutlu bir hafta sonu dilegiyleee konuya giriyorummyerimseniben
Binbirenk ben sporu arttirmak istiyorum ama cok yorucu oluyor malum walkathome
Cok düsünüyorum nasil arttirsam diye 30 dk asamiyorum simdilik + plateste var
ne tavsiye edersin 2 hafta falan oldu walk a basliyali plates hep vardi ztn
Kararsizim biraz ... 1 ay daha böyle sürdürsemmi direncimi arttirabilmek icin? yoksa cok uzun zmn mi olur

Merhaba thalix, yarım saatten fazlası seni yoracaksa bir süre daha devam et derim.
Bir dönem ben de pilates yapmıştım. Zayıflamaya bir katkısı yok bence.
Zayıfladıktan sonra form tutmak için ideal olabilir belki.
ter attırmadığı için kışın tercih etmiyorum.a.s
Bana sorarsan pilatesi bırakıp, walk at home un süresini biraz daha arttır.
Ben 68 dk. olanı yapıyorum. Çok iyi geliyor. Tabi ben dönüşümlü başka sporlar da yapıyorum. Günde 1 en fazla 1,5 saat yapıyorum.Her hafta onar dk. arttırsan vücudun alışır,daha çok yarar görürsün.hihoyyyt

merhabalar ben aranıza yeni katıldım.ben de uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ama hiç kilo veremiyorum.Vermeye çalıştıkça yer yıl yaklaşık 2-3 kilo alıyorum.Denemediğim yöntem kalmadı kendim diyet yaptım başaramadım.Diyetisyene gittim hem uygulaymadım uyguladığımda da kilo aldım Spor yaptım iştahım açıldı.Yalnızca zayıflama ilaçlarını denemedim bunun sebebi de güvenmemem.Eylülde düğünüm var iş artık çok ciddileşti kesin kilo vermem gerekiyor.Açıkçası hiç kilo vermeyecekmişim gibi bir his var içimde ama yine de bu başlığı görünce heyecanlandm belki birbirimize destek olarak daha kolay başarabileceğimizi düşündüm.Neler yapmam gerekiyor bana yardımcı ve destek olursanız çok sevinirim.

merhabalar hoşgeldin buyrunnnnnnnnn öncelikle veremem demiyoruz lmaz:
düzenli beslenme spor ve tabiki moralle kilo vereceğimize beynimizi kabul ettiriyoruz
Bu arada kaç kilo vermen gerekiyor merak ettim

merhaba bende kilo vermek istiyorum 99 kg ile başladım 96 da takıldım kaldım Hazirana kadar zaman versim kendime ancak havalar ısınınca sporda yapmak istiyorum

merhaba bende kilo vermek istiyorum 99 kg ile başladım 96 da takıldım kaldım Hazirana kadar zaman versim kendime ancak havalar ısınınca sporda yapmak istiyorum

aramıza hoşgeldin vereliniortakilk bir kaç kiloyu vermek kolay daha sonra bi duraklama olur bu normaldir ama sen devam edersen az ve sık yemeye vücut buna alışıp vermeye başlıyo
bence spora hemen başla neden havaların ısınmasını bekliyorsun metabolizma yavaşlığını en iyi spor götürüyo bence

teşekkür ederim hoşbuldum ben şuan 60 kiloyum fakat vududum 65 kilo gibi duruyor çünkü kastan çok yağ tabakası var. 6 kilo verip 54 olmak istiyorum yarın spora başlamayı düşünüyorum fakat geçen aylarda gittiğim diyetisyen sakın spor yapma bırakınca çok kilo alırsın dedi.o da kafamı karıştırdı.ne yapsam ki önerileriniz nedir

sakın spor yapma önerisi büyük bir hata bence , uzun süre spor yapıp bırakılınca vücutta sarkmalar olabileceğini tabi ki hepimiz biliyoruz ama spor yapmak kadar da sağlıklı bir şey yok. sporu zayıflamak için yapacağımız geçici birşey olarak görmekten vazgeçmemiz gerek. bence kesinlikle spora başlamalısın, hayatının kalan kısmında da bir şekilde spora devam etmelisin ben şahsen öyle yapacağım.

ben diyetle beraber spora da başladım. aslında yaptığıma tam olarak diyet bile denemez. sadece yediklerimin mikatrlarını azalttım. haftada 3-4 gün spor yapıyorum 1,5 ayda 4,5 - 5 kilo vermiş olmama rağmen vücudumda ciddi bir sıkılaşma var. 1 ayda spor sayesinde belim ve kalçamda 5'er cm incelme oldu. diğer taraftan spor sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. müthiş bir enerji sağlıyor, moralimi ve azmimi arttırıyor, merdiven çıkarken daha geç yorulduğumu farkediyorum. tek başına rejim yaparak eritmenin çok zor olacağı sırtımdaki yağlar eridi. daha ne diyebilirim bilmiyorum ama kesinlikle spor diyorum. spor olmadan bu iş olmaz. bu başlıktaki amaç sağlıklı beslenmek ve sağlıklı yaşamak olduğuna göre sporsuz bir sağlıklı yaşam da mümkün değil.
hem spor yapalım derken her yerimiz kas olsun, kendimize eziyet edelim demiyoruz. bünyemizin kaldırabileceği ölçüde ve kaslı bir vücuttan çok yağsız bir vüzut amacıyla spor yapmamız lazım. bu yüzden yürüyüş bile yeterli bence, hareket miktarımız arrtıkça vücut her konuda iyi gelişmeler gösteriyor.

diyetisyenin bunu neden dedi bilmiyorum ama bencede spor yapmalısın ergenlik döneminde ve çok ağır yapılan sporlar evet bırakıldığında çok kötü sonuçlar doğuruyor fakat sen azar azar başlayacaksın sonradan arttıracaksın tabii herkesin kendi kararı

Çok teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için zaten spora başlamaya niyetim vardı sizden de desteği görünce yarın başlıyorum inşallah.diyetisyenin spor yapma demesinin sebebi şu diyor ki"çok çabuk sürede kilo verirsin ancak verdiğin kilolar kalıcı olmaz,sporu azaltığın yada bıraktığın anda hem verdiğinden fazla kilo alırsın hem de vucudunun şekli bozulur uzun sürede yavaş yavaş ancak kalıcı kilo vermek için yalnızca beslenme alışkanlığını değiştirmelisin".
Arkadaşlar spor olarak da yürüyüş dışında önerileriniz neler ben fitness düşünüyorum haftada 2 gün.bir de günde yarım saat yürüyüş.vucuttaki şu iğrenç görünen göbeği ve basenleri eritmenin var mıdır daha sağlam bir yolu?
Bendisay sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ve yaptığın spor ne ?Ve günde ne kadar süre spor yapıyorsun?nasıl o kadar inceldin valla süper bence.

ben ve buradaki bir kaç kişi walk at home yapıyoruz çok eğlenceli tavsiye ederim

günaydıınnn
nasılsınız hanımlar 2gündür giremedimmm
yaa walk at home nasıl indirdinizz yapamadım ben
nereden nasıl girilecegini biliyorum
ama thalıx arkadaşıımız sagolsun media player yükle dedi ama zaten pcde yüklü programm
daha ne yapmam gerekk

Günaydın zambak

Bende de media player yüklü olduğu halde göstermiyordu.
vlc media player yükledim. Birlikte açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…