-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz
a.s. İyi pazarlaaaarr. kimse yok bu gün burda.kızlar ben bu gün kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek ve naneli biberli yoğurt sürüp yedim az peynir 5 zeytin domates ve salatalık .sizce nasıl kalorili mi???
bilmiyorumkismile
merhabalar ben aranıza yeni katıldım.ben de uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ama hiç kilo veremiyorum.Vermeye çalıştıkça yer yıl yaklaşık 2-3 kilo alıyorum.Denemediğim yöntem kalmadı kendim diyet yaptım başaramadım.Diyetisyene gittim hem uygulaymadım uyguladığımda da kilo aldımSpor yaptım iştahım açıldı.Yalnızca zayıflama ilaçlarını denemedim bunun sebebi de güvenmemem.Eylülde düğünüm var iş artık çok ciddileşti kesin kilo vermem gerekiyor.Açıkçası hiç kilo vermeyecekmişim gibi bir his var içimde ama yine de bu başlığı görünce heyecanlandm belki birbirimize destek olarak daha kolay başarabileceğimizi düşündüm.Neler yapmam gerekiyor bana yardımcı ve destek olursanız çok sevinirim.
merhaba bende kilo vermek istiyorum 99 kg ile başladım 96 da takıldım kaldımHazirana kadar zaman versim kendime ancak havalar ısınınca sporda yapmak istiyorum
teşekkür ederim hoşbuldum ben şuan 60 kiloyum fakat vududum 65 kilo gibi duruyor çünkü kastan çok yağ tabakası var. 6 kilo verip 54 olmak istiyorum yarın spora başlamayı düşünüyorum fakat geçen aylarda gittiğim diyetisyen sakın spor yapma bırakınca çok kilo alırsın dedi.o da kafamı karıştırdı.ne yapsam ki önerileriniz nedir
teşekkür ederim hoşbuldum ben şuan 60 kiloyum fakat vududum 65 kilo gibi duruyor çünkü kastan çok yağ tabakası var. 6 kilo verip 54 olmak istiyorum yarın spora başlamayı düşünüyorum fakat geçen aylarda gittiğim diyetisyen sakın spor yapma bırakınca çok kilo alırsın dedi.o da kafamı karıştırdı.ne yapsam ki önerileriniz nedir
Çok teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için zaten spora başlamaya niyetim vardı sizden de desteği görünce yarın başlıyorum inşallah.diyetisyenin spor yapma demesinin sebebi şu diyor ki"çok çabuk sürede kilo verirsin ancak verdiğin kilolar kalıcı olmaz,sporu azaltığın yada bıraktığın anda hem verdiğinden fazla kilo alırsın hem de vucudunun şekli bozulur uzun sürede yavaş yavaş ancak kalıcı kilo vermek için yalnızca beslenme alışkanlığını değiştirmelisin".
Arkadaşlar spor olarak da yürüyüş dışında önerileriniz neler ben fitness düşünüyorum haftada 2 gün.bir de günde yarım saat yürüyüş.vucuttaki şu iğrenç görünen göbeği ve basenleri eritmenin var mıdır daha sağlam bir yolu?
Bendisay sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ve yaptığın spor ne ?Ve günde ne kadar süre spor yapıyorsun?nasıl o kadar inceldin valla süper bence.
ben ve buradaki bir kaç kişi walk at home yapıyoruz çok eğlenceli tavsiye ederim
nasıl yapıyorsunuz bi program mı indirmek gerekiyor
Günaydın zambak
Bende de media player yüklü olduğu halde göstermiyordu.
vlc media player yükledim. Birlikte açılıyor.