- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Tebrik ederim bendisayalkisalkisalkis Ben de senin adına sevindim.
Kararlı olduktan sonra gitmemesi imkansız.a.s a.s
teşekkür ederim Binbirrenk, senin katkıların çok önemli inan, ilham kaynağımızsın yerimseniben
merhabalar bende katışlabirmiyim aranzıa:??
herkese merhabalar...
ben de kilo vermek istiyorum. bu yaza artık hayal ettiğim kıyafetlerin içine girmek istiyorum.. ilk sayfayı okudum ve hemen 3 sayfaya olmak istediğim kiloyu yazdım. 50... 8 kilo vermem lazım.. fazla değil gibi gelebilir ama boyun 153 ve kemiklerim ince olduğundan kilolu gösteriyorum... kahvaltı önerisini ( yulaf ezmesi + süt ) çok beğendim bu akşam hemen alışveriş yapıp yarın başlayacağım. paylaşımlarınız için çok teşekkürler... umarım hepimiz başarılı oluruz.. teşekkürlerrrr
Hoşgeldin canım bende sen gibi burayı görüp üye olmuştum galiba sende ilk mesajınmış çünkü inşallah canım beraber desteklerle verelim kilolarımızı a.s.
teşekkür ederim.
evet ilk mesajım bu benim. çok zor kilo verdiyorum diye düşünerek bakıyordum nete. bu başlığı görünce hemen tıkladım:) sayfaları okudukça kendime olan inancım depreşti. bu sefer başarıcam diyerek başlıyorum:) 1 hedefim kilo vermek olucak. ikincisi ise çok sağlıksız yemek yeme alışkanlıklarım var maalesefonlardan kurtulmak olucak..
birşey sormak istiyorum . her gün neler yediğimi buraya yazabilir miyim?
beni de aranıza aldığınız için tekrardan teşekkürler:)
evet canım bende de aynen öyle oldu.
Doğru olan zaten diyet değil düzgün beslenme
tabiki canım yediklerini yazabilirsin yaptığın doğruları ve hataları burada görmek çok işe yarıyo...
ama en önemlisi spor... kaydirigubbakcemile2 yapıyormusun onu yazmadın
yapmıyorum.. ama çalıştığım yere yakın bir fitness salonu var.
pazartesi oraya başlamaya karar verdim.
cok güssel kararlar almış oldun bugun...
zorlanıcam başta belki ama sonuçlarının kendimi harika hissettireceğine inanıyorum.
buna ihtiyacım var.
harika akşamlar diliyorumm
yarın görüşmek üzeree
esenkalın :)
Merhaba Armağanım ve gusselgun. İyi bir başlangıç yaptınız. KK de dayanışma süper.
Umarım istediğiniz kilolara rahatça gelirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.vereliniortak
Hatic22 tebrik ederim canım.alkisalkisalkis Ben de çok sevindim.
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.a.s.
a.s.Bu gün çok keyifliyim 1 haftada 900 gr vermişim.ya hakikaten burdaki motivasyon süper hihoyyyt kendimi sıkmadan verebiliyorum artık :lepi:
çok sağol hayatım desteğini hiç esirgemiyosun.topik açtıgın için de ayrıca teşekkür ŞenizMerhaba Armağanım ve gusselgun. İyi bir başlangıç yaptınız. KK de dayanışma süper.
Umarım istediğiniz kilolara rahatça gelirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.vereliniortak
Hatic22 tebrik ederim canım.alkisalkisalkis Ben de çok sevindim.
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.a.s.
Tebrik ederim canım :dance: moralini yüksek tutman çok önemli