Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Arkadaşlar, beslenmemizi ve sporumuzu elimizden geldiğince çeşitlendirelim.
Hiçbir şeyin tekdüze olmasına izin vemeyelim. Bünyemizi alıştırmayalım.
Ekmeği bile haftadan haftaya değiştirmekte yarar var. Bir hafta tam buğday, bir hafta tahıl, bir hafta çavdar vs.

Kalori konusunda da bir hatırlatma yapmak istiyorum.
100 kalorilik meyva yiyeceğime 100 kalorilik pasta yerim demeyelim.lmaz: Çünkü böyle bir değişim olmaz. Meyva sebze ile değişebilir.
meyvayı tercih ettiysek, kalorisini günlük işlerimizle de kolayca yakarız ama pastayı tercih edersek çok yoğun spor yapmamız gerekir.kaydirigubbakcemile2 Hadi bir saat çalıştık onu attık. Eee hani kilo vermemiz gerekirdi. Yani yerken bunları gözönüne alalım. Kalorili yiyeceklerden sadece BİR LOKMA yeterli.:hulya:

teşekkür ederim Binbirrenk, senin katkıların çok önemli inan, ilham kaynağımızsın yerimseniben

Rica ederim canım. Katkım olduysa ne mutlu.zemuszemus
Ben de bize katılan arkadaşlarla fikir alışverişi sayesinde istediğim kiloya geldim.
Yalnız başına zor olurdu. halen de dikkat ediyorum, sizleri izliyorum. Yeni bilgiler öğreniyorum.
Gerçekten paylaşım çok önemli.a.s

Topiği benim yerime sağolsunopuyorumnanaktan hatice 1 yürütüyor. Ben de arada deneyimlerimden inciler! hatırlatayım diyorum sırnaşık şey

herkese merhabalar...
ben de kilo vermek istiyorum. bu yaza artık hayal ettiğim kıyafetlerin içine girmek istiyorum.. ilk sayfayı okudum ve hemen 3 sayfaya olmak istediğim kiloyu yazdım. 50... 8 kilo vermem lazım.. fazla değil gibi gelebilir ama boyun 153 ve kemiklerim ince olduğundan kilolu gösteriyorum... kahvaltı önerisini ( yulaf ezmesi + süt ) çok beğendim bu akşam hemen alışveriş yapıp yarın başlayacağım. paylaşımlarınız için çok teşekkürler... umarım hepimiz başarılı oluruz.. teşekkürlerrrr

Hoşgeldin canım bende sen gibi burayı görüp üye olmuştum galiba sende ilk mesajınmış çünkü inşallah canım beraber desteklerle verelim kilolarımızı a.s.

Hoşgeldin canım bende sen gibi burayı görüp üye olmuştum galiba sende ilk mesajınmış çünkü inşallah canım beraber desteklerle verelim kilolarımızı a.s.

teşekkür ederim.
evet ilk mesajım bu benim. çok zor kilo verdiyorum diye düşünerek bakıyordum nete. bu başlığı görünce hemen tıkladım:) sayfaları okudukça kendime olan inancım depreşti. bu sefer başarıcam diyerek başlıyorum:) 1 hedefim kilo vermek olucak. ikincisi ise çok sağlıksız yemek yeme alışkanlıklarım var maalesef onlardan kurtulmak olucak..

birşey sormak istiyorum . her gün neler yediğimi buraya yazabilir miyim?
beni de aranıza aldığınız için tekrardan teşekkürler:)

evet canım bende de aynen öyle oldu.
Doğru olan zaten diyet değil düzgün beslenme
tabiki canım yediklerini yazabilirsin yaptığın doğruları ve hataları burada görmek çok işe yarıyo...
ama en önemlisi spor... kaydirigubbakcemile2 yapıyormusun onu yazmadın

yapmıyorum.. ama çalıştığım yere yakın bir fitness salonu var.
pazartesi oraya başlamaya karar verdim.
cok güssel kararlar almış oldun bugun...
zorlanıcam başta belki ama sonuçlarının kendimi harika hissettireceğine inanıyorum.
buna ihtiyacım var.
harika akşamlar diliyorumm
yarın görüşmek üzeree
esenkalın :)

bence buraya hergün yazarsan zorlanacağını sanmam bende öyle oldu burdan uzak kalmazsam yediğim lokmada burası geliyodu aklıma fakat haftasonu fazla girme olasılığım olmadığı için biraz kaçamaklar oluyo
sporsuz bu iş olmaz senin adına sevindim canım sanada iyi akşamlar zemuszemus

Son düzenleme:
a.s.Bu gün çok keyifliyim 1 haftada 900 gr vermişim.ya hakikaten burdaki motivasyon süper hihoyyyt kendimi sıkmadan verebiliyorum artık :lepi:

Merhaba Armağanım ve gusselgun. İyi bir başlangıç yaptınız. KK de dayanışma süper.
Umarım istediğiniz kilolara rahatça gelirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.vereliniortak

Hatic22 tebrik ederim canım.alkisalkisalkis Ben de çok sevindim.

Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.a.s.

çok teşekkür ediyorum:)
bu sabah tartıldım 59 ile başlıyorum. buzdolabı kapısına yakat odasındaki aynaya ve hole olmak istediğim kiloyu yazdım kocaman dün akşam fitness e de yazıldım. gerçekten harika bi motivasyonlar başladım. ve şimdi kendimi iyi güçlü hissediyorum. sayenizde kk sayesinde.. :)) bende herkese harika bir haftasonu dilerimss

ps: birazdan misafirliğe gidicem. ilk savaş orada olıcak yemeklerle:) ..

çok sağol hayatım desteğini hiç esirgemiyosun.topik açtıgın için de ayrıca teşekkür Şeniz
Tebrik ederim canım :dance: moralini yüksek tutman çok önemli

opuyorumnanaktanCanımm sağol.moral veren sizlersiniz...

Eğer vücudunuzdaki yağ-kas oranı büyükse, yani yağlı bir vücudunuz var, kas dokunuz azsa metabolizma hızınız düşük olacaktır. Bu durumun en önemli nedeni, çocukluktan itibaren hareketsiz bir hayat sürmektir

.Bir başka neden de daha önce yapılmış yanlış, hatalı, bilinçsiz diyetlerdir. Özellikle açlık kürleri veya şok diyetlerin kas dokusu kaybına yol açtığı ve yağ-kas oranını bozduğu biliniyor. Yani yaptığınız her hatalı diyet, metabolizmanızı biraz daha zayıf düşürüyor.

Bir başka neden de hormonal faktörler. Tiroid bezi tembelliği, böbrek üstü bezlerinin aşırı hormon üretmesi, hipofiz bezi tembelliği gibi nedenler de metabolizma hızını düşürüyor.

Hareketsiz bir hayatın, uzun uykuların, kilo vermede kullanılan bazı ilaçların, bitkisel hapların da metabolik hızı azaltabileceği aklınızda olsun.

Öğün atlamak, uzun süreli açlıklar, su içmeyi ihmal etmek gibi nedenleri de unutmayın. Kısacası metabolizmayı sabote eden nedenler oldukça fazla ve onları ortadan kaldırmadan kilo vermek bazen gerçekten güç olabilir.

(ALINTIDIR)

a.s. İyi pazarlaaaarr. kimse yok bu gün burda.kızlar ben bu gün kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek ve naneli biberli yoğurt sürüp yedim az peynir 5 zeytin domates ve salatalık .sizce nasıl kalorili mi???
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…