- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
kızlar merhaba a.s benim iki gündür telaşem vardı ama bakıyorum da herkesin işi var galiba nerelerdesiniz dün yine misafirim geldi ve ben bu sefer biraz kaçırdım :kedi: onun için bugün fazla hareket yapmam lazım kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınız paylaşımları bekliyoruz. olumunekankayizsmile
Burdan uzak kalmak bana yaramadı yarım kilo oynadı hemen tartı sizi düşünüp yemek yemiyordum uzak kalınca herhalde kızlar yalnız bırakmayın beni :bbo:
kızlar merhaba a.s benim iki gündür telaşem vardı ama bakıyorum da herkesin işi var galiba nerelerdesiniz dün yine misafirim geldi ve ben bu sefer biraz kaçırdım :kedi: onun için bugün fazla hareket yapmam lazım kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınız paylaşımları bekliyoruz. olumunekankayizsmile
Burdan uzak kalmak bana yaramadı yarım kilo oynadı hemen tartı sizi düşünüp yemek yemiyordum uzak kalınca herhalde kızlar yalnız bırakmayın beni :bbo:
Arkadaşlar walk at home yapıyor musunuz?
Ben 5 millik olana başladım. Spor merkezinde yaptığımız basit aerobik hareketlerine benziyor ama daha hızlı yapıldığından 3. milden sonra terlemeye başlıyorum.
Ben beğendim. Evde spor yapmak zorunda olduğumuz zaman iyi bir seçenek.kaydirigubbakcemile2
Ben sürekli spor yaptığımdan diğerleri az gelirdi.
Onun için 5 ten başladım. 1 veya 2 den başlayabilirsin.
1 mil 1600m. den hesap et.fisfisfis
Sana uygun olanı seçersin.a.s
merhabaaa tekrar hatice1 düzenli walkathome yaparsan atacagini saniyorum kilolari cünkü cok kardio tarzi harika bisi mutlaka yapmalisin .ben plates yaptigim halde 3 mil olani yarimm saat yapiyorum alisayim diye birden 1 saatliklere falan gecmek istemedim
Yemek konusunda da aksam yemekte ne yapiliyosa yiyorum ztn hamur isi pek yapmiyoruz ama kardesim geldigi dönem yapmistim pastalar börekler fln hergün dozajini ayarladiktan sonra sorun olmuyor bir dilim börek ince dilim pasta gibi ama tika basa kesinlikle olmaz tam doymamalisin
Günaydın Herkese,
Zambak kesinlikle regly sebebiyle olmuş bu değişim bir kaç gün sonra tekrar tartıldığında gerçek kiloyu ve düşüşü göreceksin eminim.
geçen hafta kilom 66,2 idi. bu gün 64,6 çıktı. zemuszemus
Sevinçliyim, mutluyum. Gidecek bu kilolar tam gaz devam.
alkisalkisalkis tebrik ediyorum canım kendim vermiş gibi sevindim üzülmek yok yola tam gaz devam veriyoruz kiloları hihoyyyt
[sıze="2"]kızlar günaydınn ilk kilo bildirimimi ben yapıyımm
malesef kilo almışım ama şişlik olsa gerek çünkü 2günüm falan var regl tarihime
neyse
1ocak başlangıç 86.300
bugün 82.600(geçen hafta 82.0dım )
ama üzülmedim şişlik olduguna eminim[/sıze]
Günaydın Herkese,
Zambak kesinlikle regly sebebiyle olmuş bu değişim bir kaç gün sonra tekrar tartıldığında gerçek kiloyu ve düşüşü göreceksin eminim.
geçen hafta kilom 66,2 idi. bu gün 64,6 çıktı. zemuszemus
Sevinçliyim, mutluyum. Gidecek bu kilolar tam gaz devam.