Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar merhaba a.s benim iki gündür telaşem vardı ama bakıyorum da herkesin işi var galiba nerelerdesiniz dün yine misafirim geldi ve ben bu sefer biraz kaçırdım :kedi: onun için bugün fazla hareket yapmam lazım kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınız paylaşımları bekliyoruz. olumunekankayizsmile

Burdan uzak kalmak bana yaramadı yarım kilo oynadı hemen tartı sizi düşünüp yemek yemiyordum uzak kalınca herhalde kızlar yalnız bırakmayın beni :bbo:

kızlar merhaba a.s benim iki gündür telaşem vardı ama bakıyorum da herkesin işi var galiba nerelerdesiniz dün yine misafirim geldi ve ben bu sefer biraz kaçırdım :kedi: onun için bugün fazla hareket yapmam lazım kaydirigubbakcemile2 sizler nasılsınız paylaşımları bekliyoruz. olumunekankayizsmile

Burdan uzak kalmak bana yaramadı yarım kilo oynadı hemen tartı sizi düşünüp yemek yemiyordum uzak kalınca herhalde kızlar yalnız bırakmayın beni :bbo:

Yalnız kalmazsın merak etme.:teselli: Ben de buralardayım.
Günlük aldığımız kalorileri tek tek hesaplayamayız ama aşağı yukarı yediklerimizin az veya çok kalorili olduğunu biliriz.
Diyelim bir dilim börek yedik 175 kalori. Bir saat koştuk veya yoğun egzersiz yaptık 90-100 kalori harcayabiliriz. Başka yemekler de yiyoruz doğal olarak. Her aldığımız fazladan kal. bize kilo olarak geri dönüyor.
Oysa kilo vermek için aldığımız kal. verdiğimizden az olması gerekir.
Bir yandan da abartıp çok az kalori almak da vücudumuzu savunmaya geçirir yağ depolamasına neden olur. Bir dilim esmer ekmek veya bir elma 60kal. Sonuç olarak misafirlerimiz pasta yerken bizim meyva yememiz daha mantıklı.kaydirigubbakcemile2
Diyet psikolojisine de girmemek lazım ama dikkatli olmakta yarar var derim.:hulya:

biraz daha dikkat canım :eek:lmaz::eek:lmaz:
ama kendinide çok bunaltma
yok onu yiyemem bunu yiyemem diye

Ben her gün tartılmadan duramam demiştim ama uzmanlar haftada bir öneriyorlardı.
Colorado üniversitesinde yapılan araştırmada her gün tartılanlardan daha iyi sonuç alınmış.
Bence herkes kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı.a.s

Arkadaşlar walk at home yapıyor musunuz?
Ben 5 millik olana başladım. Spor merkezinde yaptığımız basit aerobik hareketlerine benziyor ama daha hızlı yapıldığından 3. milden sonra terlemeye başlıyorum.
Ben beğendim. Evde spor yapmak zorunda olduğumuz zaman iyi bir seçenek.kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar walk at home yapıyor musunuz?
Ben 5 millik olana başladım. Spor merkezinde yaptığımız basit aerobik hareketlerine benziyor ama daha hızlı yapıldığından 3. milden sonra terlemeye başlıyorum.
Ben beğendim. Evde spor yapmak zorunda olduğumuz zaman iyi bir seçenek.kaydirigubbakcemile2

Ben daha bakamadım telaşem olunca ama ilk fırsatta indireceğim şimdilik kendi hareketlerimle spor yapıyorum :dance:
başlanğıcı kaç mil kaçla başlamak gerekiyo?

Ben sürekli spor yaptığımdan diğerleri az gelirdi.
Onun için 5 ten başladım. 1 veya 2 den başlayabilirsin.
1 mil 1600m. den hesap et.fisfisfis
Sana uygun olanı seçersin.a.s

merhabaaa tekrar hatice1 düzenli walkathome yaparsan atacagini saniyorum kilolari cünkü cok kardio tarzi harika bisi mutlaka yapmalisin .ben plates yaptigim halde 3 mil olani yarimm saat yapiyorum alisayim diye birden 1 saatliklere falan gecmek istemedim
Yemek konusunda da aksam yemekte ne yapiliyosa yiyorum ztn hamur isi pek yapmiyoruz ama kardesim geldigi dönem yapmistim pastalar börekler fln hergün dozajini ayarladiktan sonra sorun olmuyor bir dilim börek ince dilim pasta gibi ama tika basa kesinlikle olmaz tam doymamalisin

merhabaaa tekrar hatice1 düzenli walkathome yaparsan atacagini saniyorum kilolari cünkü cok kardio tarzi harika bisi mutlaka yapmalisin .ben plates yaptigim halde 3 mil olani yarimm saat yapiyorum alisayim diye birden 1 saatliklere falan gecmek istemedim
Yemek konusunda da aksam yemekte ne yapiliyosa yiyorum ztn hamur isi pek yapmiyoruz ama kardesim geldigi dönem yapmistim pastalar börekler fln hergün dozajini ayarladiktan sonra sorun olmuyor bir dilim börek ince dilim pasta gibi ama tika basa kesinlikle olmaz tam doymamalisin

haklısın canım ayarlıyodum ne zamandır hamur işleri var etrafımda arka arkaya gelince ama dün baya kalorisiz yiyecekler yemeye çalıştım bolda hareket düzeltmeye çalışıyorum :eek:

[sıze="2"]kızlar günaydınn ilk kilo bildirimimi ben yapıyımm
malesef kilo almışım ama şişlik olsa gerek çünkü 2günüm falan var regl tarihime
neyse
1ocak başlangıç 86.300
bugün 82.600(geçen hafta 82.0dım )

ama üzülmedim şişlik olduguna eminim
[/sıze]

Günaydın Herkese,
Zambak kesinlikle regly sebebiyle olmuş bu değişim bir kaç gün sonra tekrar tartıldığında gerçek kiloyu ve düşüşü göreceksin eminim.

geçen hafta kilom 66,2 idi. bu gün 64,6 çıktı. zemuszemus
Sevinçliyim, mutluyum. Gidecek bu kilolar tam gaz devam.

opuyorumnanaktanMerhaba kızlar bende yarın tartılacam.Haftada bir ctesi tartılıyorum çünkü.Bende bu gün regl oldum Zambak cım.şişlik falan hissetmiyorum ama bilmiyorum yarın ne olacak.Buraya yazmak gerçekten motive ediyor beni herkese teşekürler.zemuszemus

Bendende herkese günaydın
ben geçen hafta fazla kaçırmamla yarım kilo almıştım onu verdim
yani geçen haftanın aynısı kilom
hayırlısı olsun üzülmüyorum önümüzdeki hafta değişik detokslarla bu haftanın acısını çıkaracağım

Son düzenleme:
Günaydın Herkese,
Zambak kesinlikle regly sebebiyle olmuş bu değişim bir kaç gün sonra tekrar tartıldığında gerçek kiloyu ve düşüşü göreceksin eminim.

alkisalkisalkis tebrik ediyorum canım kendim vermiş gibi sevindim üzülmek yok yola tam gaz devam veriyoruz kiloları hihoyyyt

alkisalkisalkis tebrik ediyorum canım kendim vermiş gibi sevindim üzülmek yok yola tam gaz devam veriyoruz kiloları hihoyyyt

vericez tabi şekerim ben burda bir sürü azimli bayan görüyorum. herkesin her işine gücü yeten bunca kadının kilolara mı söz geçmiycek. ben hayatımda kendimle ilgili bu kadar azimli olduğum başka bir zaman bilmiyoum. kadınlar kulubü ve sizlerin sayesinde, yazılanları okudukça,kilo verenleri, veremese bile yılmayıp uğraşanları gördükçe daha kararlı oluyorum. unutmayalım kiloları sadece kendimiz için vermiyoruz, birbirimiz için de veriyoruz, başarıyla sonuçlanan her girişim kilo vermeye çalışanlar için daha büyük bir umut oluyor bence. işte tam da bu yüzden durmak yok hep beraber devam. :lepi:

[sıze="2"]kızlar günaydınn ilk kilo bildirimimi ben yapıyımm
malesef kilo almışım ama şişlik olsa gerek çünkü 2günüm falan var regl tarihime
neyse
1ocak başlangıç 86.300
bugün 82.600(geçen hafta 82.0dım )

ama üzülmedim şişlik olduguna eminim
[/sıze]

evet canım üzülmek yok sen şişlik olduğunu düşünüyorsan öyledir insan kendini tanır takma kafaya :eek: gidiyo kilolar arkadan bakyoruz :lepi:

Günaydın Herkese,

Tebrik ederim bendisayalkisalkisalkis Ben de senin adına sevindim.
Kararlı olduktan sonra gitmemesi imkansız.a.s

Hatice 1 yedim demene rağmen en azından almamışsın. Sadece geriye attın biraz. Sporun faydasını gördün. En güzeli moralini bozmaman.şutarafagitti Nasılsa veririsin. haftaya biraz daha dikkat artık. Yalnız detokslarla demişsin:sm_confused:
Bu detokslar ayda bir kez yapılır. Sadece 100kg. üstünde olanlar 15 günde yapabilir.
Amaç vücudun fazla suyunu ve toksinleri atmaktır. Bir aydan öncesi bünyene zarar verebilir. Bence beslenme ve sporuna dikkat etmelisin canım. a.s

X