- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
zambak patiska nerelerdesiniz lmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tebrik ederim çok sevindim alkisalkisalkis
arkadaşlar harikasınız. ne güzel vermişsiniz. ben pazartesi başladım ve bugün tartıldım, sadece 600 gr vermişim ama 5 gün için fena bi sonuç değil öyle değil mi?
yarın sabah erkenden annecime uçucam hihoyyyt
ama bugün , sanırım zehirlendim... zaten çok hassas bi bünyem var benim, kimseye bişe olmaz ben mahvolurum, gerçi sağolsun eşim süper bakıyor bana ama belki de hastaneye gideriz birazdan... o yüzden fazla yazamayacağım. sizlere veda edeyim diye girdim. İzmirde giremem pek. beni unutmayın tamam mı? 15 gün sonra görüşürüz...
kocamaaan öptüm hepinizi....
zambak patiska nerelerdesiniz lmaz:
oooff ne güzell kilo verm,işsinizzz tbr ediyorum bende bi motive olsamm oofff
patiska iyi yolculular :gitme: gelişini sabırsızlıkla bekleyeceğiz ...
zambak seni tebrik ediyorum canım alkisalkisalkis bu daha başlangıç daha çoook gidecek o kilolar
kilo veren arkadaslari tebrik ederim ben de walk at home yapmaya basladim cok zevkli herkese tavsiye ederim simdilik kilo olarak bi degisim yasamadim .Binbir renkk bizi birakma senin yazilarini hep takip ediyoruz opuyorumnanaktan
ben walk at home videolarını bulamadım bilmiyorumkismile zambak ta tavsiye etmişti sen nerden buldun yazarmısın :uhm: benim bulduklarım hep kısa kısa tanıtım videoları
kilo veren arkadaslari tebrik ederim ben de walk at home yapmaya basladim cok zevkli herkese tavsiye ederim simdilik kilo olarak bi degisim yasamadim .Binbir renkk bizi birakma senin yazilarini hep takip ediyoruz opuyorumnanaktan
ben walk at home videolarını bulamadım bilmiyorumkismile zambak ta tavsiye etmişti sen nerden buldun yazarmısın :uhm: benim bulduklarım hep kısa kısa tanıtım videoları
ben bi siteden indirdim ama o forumun adini yazarsam reklam olur cok kolay bi sekilde de indiremedim rapiddden hata veriyodu yogun olmayan saatlerde tiklanirsa iniyor hepinize link aticam özelden
ben bi siteden indirdim ama o forumun adini yazarsam reklam olur cok kolay bi sekilde de indiremedim rapiddden hata veriyodu yogun olmayan saatlerde tiklanirsa iniyor hepinize link aticam özelden
rica ederim ne demek , ses yokmu cok enteresan ben sorun ya$amiyorum makinende problem olabilir belki makinenin ses kablolarini kontrol etmelisin birde denetim masasindan ses ayarlarina göz atmalisin