Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

arkadaşlar harikasınız. ne güzel vermişsiniz. ben pazartesi başladım ve bugün tartıldım, sadece 600 gr vermişim ama 5 gün için fena bi sonuç değil öyle değil mi?
yarın sabah erkenden annecime uçucam hihoyyyt

ama bugün , sanırım zehirlendim... zaten çok hassas bi bünyem var benim, kimseye bişe olmaz ben mahvolurum, gerçi sağolsun eşim süper bakıyor bana ama belki de hastaneye gideriz birazdan... o yüzden fazla yazamayacağım. sizlere veda edeyim diye girdim. ızmirde giremem pek. beni unutmayın tamam mı? 15 gün sonra görüşürüz...

kocamaaan öptüm hepinizi....

arkadaşlar harikasınız. ne güzel vermişsiniz. ben pazartesi başladım ve bugün tartıldım, sadece 600 gr vermişim ama 5 gün için fena bi sonuç değil öyle değil mi?
yarın sabah erkenden annecime uçucam hihoyyyt

ama bugün , sanırım zehirlendim... zaten çok hassas bi bünyem var benim, kimseye bişe olmaz ben mahvolurum, gerçi sağolsun eşim süper bakıyor bana ama belki de hastaneye gideriz birazdan... o yüzden fazla yazamayacağım. sizlere veda edeyim diye girdim. İzmirde giremem pek. beni unutmayın tamam mı? 15 gün sonra görüşürüz...

kocamaaan öptüm hepinizi....

güle güle tatlım özleyeceğiz seni.:gitme: yediklerine dikkat et haaa,fazla kaçırma kaydirigubbakcemile

zambak patiska nerelerdesiniz :eek:lmaz:

ÇOK ÖZÜR DİLERİM:çok üzgünüm:
dün evde degildim ve yazamadımm
busabah aç karnına tartıldım82 kiloyum:sm_cool:

1ocak başlangıç 86.300
20şubat 82.0

kiloveren arkadaşlar tebriklervereliniortak

patiska sanada güle güleee.....:a015::a015:

patiska iyi yolculular :gitme: gelişini sabırsızlıkla bekleyeceğiz ...

zambak seni tebrik ediyorum canım alkisalkisalkis bu daha başlangıç daha çoook gidecek o kilolar

oooff ne güzell kilo verm,işsinizzz tbr ediyorum bende bi motive olsamm oofff

Offflamakla kilo verilmiyor canım.yerimseniben Sorularımıza cevap vermiyorsun. Nasıl yardımcı olabiliriz bu şekildefisfisfis.radikal bir karar alıp bir yerde başlamak gerek. Yalnız zor olur. Bir gruba katılıp paylaşımlarla motive olabilirsin.

Zambak ben de tebrik ediyorum canım.vereliniortak Çok istikrarlı gidiyorsun. Önemli olan yavaş olsun kalıcı olsun.

Arkadaşlar aman hafta sonu filan diye sisteminizi bozmayın. hafta başı bir de al baştan olmasın. Hatırlatmak istedim. Çünkü genelde yapılır ondan sonra pişmanlıklar rahatsız eder.yasakkelime
Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum herkese.kaydirigubbakcemile5

patiska iyi yolculular :gitme: gelişini sabırsızlıkla bekleyeceğiz ...

zambak seni tebrik ediyorum canım alkisalkisalkis bu daha başlangıç daha çoook gidecek o kilolar

SAGOL HATİCE
evet bu daha başlangış inşallah 70 oldum dedigim günüde hep beraber görürüzz..

binbirgece sanada teşekkürler
evet haftasonu kaçamak yapmamak lazım

sabah yediklerimm:
2dilim yumurtalı ekmek:kedi:
peynir..zeytin domates..çay

arada
1tane yeşil elma

öglen yemegi daha yemedimm

kilo veren arkadaslari tebrik ederim ben de walk at home yapmaya basladim cok zevkli herkese tavsiye ederim simdilik kilo olarak bi degisim yasamadim .Binbir renkk bizi birakma senin yazilarini hep takip ediyoruz opuyorumnanaktan

kilo veren arkadaslari tebrik ederim ben de walk at home yapmaya basladim cok zevkli herkese tavsiye ederim simdilik kilo olarak bi degisim yasamadim .Binbir renkk bizi birakma senin yazilarini hep takip ediyoruz opuyorumnanaktan

ben walk at home videolarını bulamadım bilmiyorumkismile zambak ta tavsiye etmişti sen nerden buldun yazarmısın :uhm: benim bulduklarım hep kısa kısa tanıtım videoları

ben walk at home videolarını bulamadım bilmiyorumkismile zambak ta tavsiye etmişti sen nerden buldun yazarmısın :uhm: benim bulduklarım hep kısa kısa tanıtım videoları

canım ben başka siteden indirmeye çalıştım ama bilgisayarda başka bir program yüklemek gerekiyormuşki o videoyu indirebilelim...bende tam anlamadıgım için yapamadım...belki bu arkadaşımız yardımcı olur sana

Güzel paylaşımlarınız olduğundan genelde ben de takip ediyorum. Walk at home yapanlar genelde memnunlar. Değişim için sanırım en az 2 haftalık bir süre gerekiyor. Ondan sonra incelmeyi farkedersin. Tabi beslenmeye de dikkat ederek.
Ben sporu daha çok dışarda tercih ettiğimden evde bir program indirmeyi hiç denemedim. Cardio twister ve bildiğim hareketleri yapıyorum genelde.
Bu konularda çok acemiyim. ''5 mile fat burning walk'' aklıma yattı ama nasıl indireceğimi bilemedim. Yardımcı olabilirsen sevinirim.buyrunnnnnnnnn

Google da leslie sansone yazdığında çıkan sitede linkleri var. ındirebilirsen bir dene.
Ben yapamadım. Yapabilenler geniş bir şekilde anlatırsa iyi olur. :

Son düzenleme:
ben bi siteden indirdim ama o forumun adini yazarsam reklam olur cok kolay bi sekilde de indiremedim rapiddden hata veriyodu yogun olmayan saatlerde tiklanirsa iniyor hepinize link aticam özelden

ben bi siteden indirdim ama o forumun adini yazarsam reklam olur cok kolay bi sekilde de indiremedim rapiddden hata veriyodu yogun olmayan saatlerde tiklanirsa iniyor hepinize link aticam özelden

Gecenin ikisinde ancak indirebildim ama ses var görüntü yok bu sefer.:bbo: Nedenini anlayamadım. neyse sağlık olsun.
Yardımcı olduğun için çok teşekkürler.a.s.

rica ederim ne demek , ses yokmu cok enteresan ben sorun ya$amiyorum makinende problem olabilir belki makinenin ses kablolarini kontrol etmelisin birde denetim masasindan ses ayarlarina göz atmalisin

teşekkür ederim canım ben daha yeni bakma fırsatı buldum gece indirmeye çalşırım kaydirigubbakcemile5

rica ederim ne demek , ses yokmu cok enteresan ben sorun ya$amiyorum makinende problem olabilir belki makinenin ses kablolarini kontrol etmelisin birde denetim masasindan ses ayarlarina göz atmalisin

Hayır canım ses var da görüntü yok.:1no2: Görüntü olsaydı yine idare ederdi. Sanırım Zambak ın dediği gibi bir program yüklü olması gerekiyor ama hangi program olabilir bilmiyorum.fisfisfis

Neyse hallettim. vlc media player yükledim şimdi görüntü var nihayet.zemuszemus
Yarın başlarım artık. Teşekkürler thalixopuyorumnanaktan
Ben de aynı sitede bulmuştum ama orada birçok link vardı. Senin gösterdiğin çok daha pratik. 5 ve 2 millikleri indirmiştim. Diğerlerini de daha sonra indiririm.
Hepimize kolay gelsin.hihoyyyt

X