Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

gr bile vermek bizler için çok önemliiikaydirigubbakcemile3
yürümekle iyi etmişsin

gr bile vermek bizler için çok önemliiikaydirigubbakcemile3
yürümekle iyi etmişsin

haklısın cnm gr bile önemli az verelim ama geri dönüşü olmayan kilolar olsun.hızlı verip de tekrar geri almaktan iyidir akşam yatmadan da biraz spor yaparım yarına hazır olurumkaydirigubbakcemile2

haklısın cnm gr bile önemli az verelim ama geri dönüşü olmayan kilolar olsun.hızlı verip de tekrar geri almaktan iyidir akşam yatmadan da biraz spor yaparım yarına hazır olurumkaydirigubbakcemile2

valla süper olurhihoyyythihoyyyt
bende yatmadan önce aynanın karşısında yapıryorum bikaç harekett
yaa okadar yemenin sonu bu olur kendime çook kızıyorummm:mymeka:
zamanında dikkat etseydikk şimdi gramlara bile mutlu olmazdıkk
neyse büyük ders olsunn bizeeee

Günaydın kızlar nasılsınız inşallah iyi haberler olacak bugün burda ben sabah tartıldım çok iyi olmasada genede verdiğime sevindim sporumu düzenli yapabilseydim daha iyi olacağına eminim ama bu kadarla başladık.
Kilo:1.500 gr
Bel: 2 cm incelme
hadi kızlar sizin sonuçlarınızıda bekliyorum guclubacismile

arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya daha önce zayıflama hapları ile ilgili hep burdan araştırma yapmıştım ben hamilelikte 26 kilo aldım 7 kilo doğumda gitti 15 kiloya yakın diyet ve sporla verdim şuanda 5-6 kilo fazlam var. tayinimin çıkması nedeniyle farklı bir şehre taşındım bir anda tekrar kilo almaya başladım burda spor yapma olasılığımda yok diyette yapamıyorum akşamları aburcubur yemeden duramıyordum aklımda hep yemek vardı ama dün lida zayıflama hapı aldım yine çok araştırdım daha önce elma krom almıştım hiç bir işe yaramamıştı herhangi bir sağlık problemim olmadığı için lidayıda bir umut aldım son kez diye ama gerçekten işe yaradı hiç iştahım kalmadı inanın ben de inanamıyorum dün sabah 1 simit yedim öğle arası 1 bardak süt içtim öğlen sadece elma yedim öğleden sonra çok acıkırım diye düşündüm ama hiç acıkmadım sadece su içtim eve gittiğimde herzaman hemen aburcubura saldırırdım hiç birşey canım istemedi ama lidayı araştırırken mutlaka yemek yemek gerekiyor diye biraz tavuk ve yoğurt yiyebildim ve gece benim hiç bir zaman dayanamadığım aburcuburu canım istemedi inanamadım sabah dedim hemen bunu yazmalıyım bir yerlere dedim. kadınlar durdan araştırıyor gerçekten çok işe yaradı hiç bir yan etki yaşamadım. bu kadar uzun yazmamın nedeni ben burdan araştırma yaparken hep kötü niyetli düşündüm ilaç firmaları adına birilerinin girip yalan yanlış insanları kandırmak için kar için yazdıklarını düşünüyordum sizde böyle düşünmeyin diye yazdım!
iştahı çok olan ,aburcubura dayanamayan ve spor yapma imkanı olmayan insanlar için çok iyi valla bende çok işe yaradı dün 3,5 litre su içtim bugün yine sabah 1 simit yedim zaten lidayı kullanırken sbah iyi bir kahvaltı yapmak gerekiyor yine canım istemedi ama yinede yedim ve 1 lt. su içtim. ve sadece 45 liraya aldım ama hangi siteden aldığımı da unuttum inanın sahteler varnış dikkat etmek gerekiyor kimseyi zor duruma düşürmek istemem ama bende çok işe yaradı

kızlar hepinize günaydın.
ben dün ölçümlerimi tamaladım sonuçlar beni çok mutlu etti hemen sizinle paylaşıyım. motivasyonu düşenlere moral olsun

sağlıklı yaşam maratonuna 14 ocakta başlamıştım.
18. şubat itibariyle ölçülerdeki değişikikler şöyle
kilom 69,1 'den 662ya düşmüş
belim 77cm'den 71'e
kalça 105'den 100'e
omuzlarda da 2 cm. daralma var sositososito acayip keyiflendim. değişimi görünce. durmak yok, spora ve sağlıklı beslenmeye devam sositososito

Senin adına çok sevindim inşallah böyle kilo vermeye devam edeceğiz istediğimiz kilo olana kadar :lepi: :sm_cool:

arkadaşım seni kırmak ve üzmek istemem ama sen dedikten sonra o ilacı araştırdım sağlık bakanlığınca yasaklandığını buldum bence bi araştır lida neden yasaklandı diye yazarsan çıkıyo zaten bence ilaçlarla zayıflama işini bırak doğal şeyler yap elma sirkesi falan ama aramıza gel motive olursun olumunekankayizsmile

Harikasın haticecim.alkisalkisalkis Senin adına çok sevindim. İlk hafta en zorudur. Onu atlattıktan sonra gerisi kolay.
Sporu da ihmal etme artık. O zaman sıkılaşmayı daha bariz göreceksin.
Tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5

ben her gün yürüyüş yada kas çalışması ve pilates yapıyorum..ama yeme konusuna gelince fossss birinin bana engel olması gerek...diyetisyene gitmek istemiyorum aynı şeyler başka bişey yok..ooff ki ne offf

Neden bu kadar umutsuzsun? Kaç kilo vermen gerekir ve beslenme tarzının nasıl olduğunu yazarsan biz de yardımcı olmaya çalışırız.a.s

Sağlığını düşünürsen bunu kendine yapma lütfen. Şu anda iyi kilo verirsin, mutlu olursun ama ya sonra:1no2:
Zararları sonradan çıkar desem de devam edeceksin ama yine de söylüyorum. Zararın neresinden dönersen kardır.

Tebrikler canım.alkisalkisalkis Önemli olan sağlıklı beslenmeye ve spora önem vermek fazlalıklar kendiliğinden gider zaten. Diyet diye insanın hiç kendini bunaltmasına gerek yok.hihoyyyt

merhabaa
sabah kalkar kalmaz tartıldım veeeeeee 1.6 kilo vermişim.çok mutluyum:teytey: ama sabah erkenden okula gitmek zorunda olduğum için ölçülerime bakamadım onlara haftaya bakarım artık.bu azimle eve dönüşte 45 dakika yürüdüm hava da çok güzel iyi geldi vallasositososito

Sizleri okudukça ben kilo vermiş kadar mutlu oluyorum.alkisalkisalkis Cumadan cumaya aynı heyecanı yaşamış biri olarak iyi anlıyorum. Umarım bundan sonra da aynı kararlılıkla herkes istediği sonuçları alır.
Tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim cnm iyi ki varsın,desteklerini esirgeme bizden öpüyorum senikaydirigubbakcemile3

Bende tebrik ederim çok sevindim alkisalkisalkis

oooff ne güzell kilo verm,işsinizzz tbr ediyorum bende bi motive olsamm oofff

Benim kilo almamın sebebi tatlıdır çok severim ama artık tatlı yapmıyorum olursa sadece tadına bakıyorum azaltmak bile benim için rejim yemekten vazgeçerim ama tatlıdan asla derdim ama bu topiği görene kadar artık ben kilo verebiliyorum diyorum ve vazgeçmek istemiyorum.
Bende senin gibi ümidimi yitirmiştim veremem derdim ama beraber vereceğiz lütfen vazgeçme yaptığın hataları sen bilirsin ve onları azaltmak yeter eminim yanındayız olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…