arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum buraya daha önce zayıflama hapları ile ilgili hep burdan araştırma yapmıştım ben hamilelikte 26 kilo aldım 7 kilo doğumda gitti 15 kiloya yakın diyet ve sporla verdim şuanda 5-6 kilo fazlam var. tayinimin çıkması nedeniyle farklı bir şehre taşındım bir anda tekrar kilo almaya başladım burda spor yapma olasılığımda yok diyette yapamıyorum akşamları aburcubur yemeden duramıyordum aklımda hep yemek vardı ama dün lida zayıflama hapı aldım yine çok araştırdım daha önce elma krom almıştım hiç bir işe yaramamıştı herhangi bir sağlık problemim olmadığı için lidayıda bir umut aldım son kez diye ama gerçekten işe yaradı hiç iştahım kalmadı inanın ben de inanamıyorum dün sabah 1 simit yedim öğle arası 1 bardak süt içtim öğlen sadece elma yedim öğleden sonra çok acıkırım diye düşündüm ama hiç acıkmadım sadece su içtim eve gittiğimde herzaman hemen aburcubura saldırırdım hiç birşey canım istemedi ama lidayı araştırırken mutlaka yemek yemek gerekiyor diye biraz tavuk ve yoğurt yiyebildim ve gece benim hiç bir zaman dayanamadığım aburcuburu canım istemedi inanamadım sabah dedim hemen bunu yazmalıyım bir yerlere dedim. kadınlar durdan araştırıyor gerçekten çok işe yaradı hiç bir yan etki yaşamadım. bu kadar uzun yazmamın nedeni ben burdan araştırma yaparken hep kötü niyetli düşündüm ilaç firmaları adına birilerinin girip yalan yanlış insanları kandırmak için kar için yazdıklarını düşünüyordum sizde böyle düşünmeyin diye yazdım!
iştahı çok olan ,aburcubura dayanamayan ve spor yapma imkanı olmayan insanlar için çok iyi valla bende çok işe yaradı dün 3,5 litre su içtim bugün yine sabah 1 simit yedim zaten lidayı kullanırken sbah iyi bir kahvaltı yapmak gerekiyor yine canım istemedi ama yinede yedim ve 1 lt. su içtim. ve sadece 45 liraya aldım ama hangi siteden aldığımı da unuttum inanın sahteler varnış dikkat etmek gerekiyor kimseyi zor duruma düşürmek istemem ama bende çok işe yaradı