Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Binbirrenk sevindik geldiğine. asıl senin yazıların motive etti bizi, gayretimizin temelini attın yani a.s.

Arada olur böyle şeyler üzülme. Sporunu ona göre arttırırsan, yemeğine dikkat edersen harcarsın.şutarafagitti 1 saat yapıyorsan 1.5 yaparsın olur biter. 10 dk. çok az. Zaten harekete başladığın ilk 20 dk. yı sayma.
Ondan sonra yağ yakmaya başlıyoruz. Sporumuzu mutlaka ter atacak şekilde yapmalıyız.
Kışın kolay kolay terlemediğimizden ve vücut kendini korumaya almak istediğinden yağlanmaya daha müsaitiz. O bakımdan yaz aylarından daha çok efor sarfetmemiz gerekiyor.kaydirigubbakcemile2

Binbirrenk sevindik geldiğine. asıl senin yazıların motive etti bizi, gayretimizin temelini attın yani a.s.

Sağol canım. Sen de yolcuymusun okudum. Anneciğine kavuşmanın heyecanı çok güzel.
Güzel bir tatil yaparsın umarım. Yürüyüşlerini ihmal etme sakın. Sanırım gittiğin yerlerde Akdeniz mutfağı ağırlıklı olduğundan beslenme konusunda bir sorunun olmaz. Zaten dikkatli de olursan verirsin bile merak etme. Bol su, bol hareket, az yemek nereye gidersen git işin özü bu.
Sağlıcakla git sağlıcakla gel.hihoyyyt

yok Zambakcım merak etme geçen kafama kafama yediğim dayaktan sonra soluğun zaten ensemde mirmirmirmir
akıllı kız olucaam cici kız olucaaam :asigim:
yani umarım bilmiyorumkismile

yarın kilo bildirimi yap
geldigindede yaparsın tamammı
bakalım ne olcak:jeyyar:

ben burda yeniyim..bende çok şey yapıyorum ama bi süre sonra sıkılıp bırajkıyorum ne yapcamı şaşırdım

teşekkürler Binbirrenk. çok mutluyum gerçekten anneciğime kavuşacağım için.
ilk bi hafta havuz, sauna derken almam gibi geliyor ama 2. hafta için söz veremeyeceğim :kedi:

ben burda yeniyim..bende çok şey yapıyorum ama bi süre sonra sıkılıp bırajkıyorum ne yapcamı şaşırdım

tam yerine geldin canım, hoşgeldin a.s.
biz de genel olarak aynı şeylerden muzdaribiz. ama inşallah burda hep beraber son kez diyet ve spor yapıyoruz opuyorumnanaktan
ben daha spora başlamadım ama hayırlısı

ben her gün yürüyüş yada kas çalışması ve pilates yapıyorum..ama yeme konusuna gelince fossss birinin bana engel olması gerek...diyetisyene gitmek istemiyorum aynı şeyler başka bişey yok..ooff ki ne offf

Patiska senin adına sevindim annene gidiyosun güzel bi duygu ama sen zambak'ın dediklerini unutma almadan gel yoksa acısını çıkarır gelince opuyorumnanaktan

Hoşgeldin arkadaşım bakalım hepimiz yeni başladık sayılır birbirimize verdiğimiz destek hatta cezalarla bu işi başaracağız eminim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum sende eline bi mezura al ve yarın sabah ölçülerini ve kilonu yaz a.s.

Patiska senin adına sevindim annene gidiyosun güzel bi duygu ama sen zambak'ın dediklerini unutma almadan gel yoksa acısını çıkarır gelince opuyorumnanaktan

haklısın vala Haticecim. şimdiden korkusu sardı zaten Zambak geldiğimde beni fena yapıcak :)))

ben her gün yürüyüş yada kas çalışması ve pilates yapıyorum..ama yeme konusuna gelince fossss birinin bana engel olması gerek...diyetisyene gitmek istemiyorum aynı şeyler başka bişey yok..ooff ki ne offf

Çok güzel sporu devamlı ve düzenli yapabiliyosan senin için çok iyi sen ilk sayfayı okudunmu özellikle mutfağa biyere olmak istediğin kiloyu mesela binbirrenk 50 kilo demişti ben 50 kiloyum yaz evin 3 yerine yapıştır baya motive edici bişey ben yazmak istedim misafir falan geldiğinden yapamadım faydası olabilir:

valla çok şey denedim diyorum ya ama nafile yani sıkılıp bırakıyorum

valla çok şey denedim diyorum ya ama nafile yani sıkılıp bırakıyorum

Bunda bırakacak bişey yok diyetten ziyade sağlıklı yaşam işin herşeyi yiyoruz ama az sevdiğin şeyden vazgeçmiyosun sadece tadına bakıyosun ben hamileliğim hariç ( hamileliğimde tatlı yiyemedim bir kalıp kek yapıp tadına bakmadan bitiyodu bende beni tanıyan herkesde şaşırırdı) keke asla hayır diyemem çok severim ama dün misafirim geldi o kekten sadece 1 buçuk dilim yedim.
Burda yazacağımızdan bilmiyorumkismile korkumuzdan yemiyoruz artık.Sende bizdensin artık ama sende burayı bırakma vereliniortak :lepi: :lepi:

teşekkürler Binbirrenk. çok mutluyum gerçekten anneciğime kavuşacağım için.
ilk bi hafta havuz, sauna derken almam gibi geliyor ama 2. hafta için söz veremeyeceğim :kedi:

kız korkuttun vala beni eyvahedigeldismile
iptal mi etsem nedir -tatlicadiarzu-

patiskaaa kuzuuucuguummm :mymeka:
tekrar söylüyorumm kiloalmadan gell tamammııı
ayrıca dönüşte inşallah sende bizi kilo almamış bişekilde görürsünnnaniknanik
hatice bak sende bozarsan diyeti sanada:mymeka:
ayrıca bende bozarsam banada:mymeka:
patiska yüzme falan derken kilo bile verebilirsinnn ne güzell
özleyecegimm senii:a015::a015:

tamam arkadaşım tamam bırakmıyoruz ipin ucunu vereliniortak hep beraber
olumunekankayizsmile

kızlaaaarrr ben geldim amma çok şey yazmışsınız bugün opuyorumnanaktan güzel bi gün geçirdim bgn arkadaşlarımla sinemaya falan gittim çok eğlendim.eve gelirken bi kaç durak önce inip neredeyse yarım saat yürüdüm.yarını bekliyorum bakalım nasıl olacak?eyvahedigeldismile az kilo vermiş bile olsam benim için kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…