- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- Konu Sahibi BinbirRenk
Binbirrenk sevindik geldiğine. asıl senin yazıların motive etti bizi, gayretimizin temelini attın yani a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf kaç gündür yediklerime dikkat ediyordum ama bu akşam bir dilim pasta yedim yaaa hem de kalın dilim.:çok üzgünüm: bunca emeğim boşa gitti sanki.yediklerimi sindirmek için 10 dk stepper da spor yaptım ama 1 saat spor yapsam da eritemem herhalde o kalorileri.yarın çok dikkat edip hafif şeyler yemem gereklmaz:
Binbirrenk sevindik geldiğine. asıl senin yazıların motive etti bizi, gayretimizin temelini attın yani a.s.
yok Zambakcım merak etme geçen kafama kafama yediğim dayaktan sonra soluğun zaten ensemde mirmirmirmir
akıllı kız olucaam cici kız olucaaam :asigim:
yani umarım bilmiyorumkismile
Sağol canım. Sen de yolcuymusun okudum. Anneciğine kavuşmanın heyecanı çok güzel.
Güzel bir tatil yaparsın umarım. Yürüyüşlerini ihmal etme sakın. Sanırım gittiğin yerlerde Akdeniz mutfağı ağırlıklı olduğundan beslenme konusunda bir sorunun olmaz. Zaten dikkatli de olursan verirsin bile merak etme. Bol su, bol hareket, az yemek nereye gidersen git işin özü bu.
Sağlıcakla git sağlıcakla gel.hihoyyyt
yarın kilo bildirimi yap
geldigindede yaparsın tamammı
bakalım ne olcak:jeyyar:
ben burda yeniyim..bende çok şey yapıyorum ama bi süre sonra sıkılıp bırajkıyorum ne yapcamı şaşırdım
grçekten herkes kayboldu :)
arkadaşlar yaa ben cumartesi günü izmirime gidiyorum hihoyyyt annecimle 1 hafta didime termale gidicez sonra 1 hafta da izmirde kalıcam. 15 gün yokum anlayacağınız....
elimden geldiğince dikkat edicem, umarım kilo alıp dönmem eyvahedigeldismile
ben burda yeniyim..bende çok şey yapıyorum ama bi süre sonra sıkılıp bırajkıyorum ne yapcamı şaşırdım
Patiska senin adına sevindim annene gidiyosun güzel bi duygu ama sen zambak'ın dediklerini unutma almadan gel yoksa acısını çıkarır gelince opuyorumnanaktan
ben her gün yürüyüş yada kas çalışması ve pilates yapıyorum..ama yeme konusuna gelince fossss birinin bana engel olması gerek...diyetisyene gitmek istemiyorum aynı şeyler başka bişey yok..ooff ki ne offf
valla çok şey denedim diyorum ya ama nafile yani sıkılıp bırakıyorum
teşekkürler Binbirrenk. çok mutluyum gerçekten anneciğime kavuşacağım için.
ilk bi hafta havuz, sauna derken almam gibi geliyor ama 2. hafta için söz veremeyeceğim :kedi:
kız korkuttun vala beni eyvahedigeldismile
iptal mi etsem nedir -tatlicadiarzu-
Patiska senin adına sevindim annene gidiyosun güzel bi duygu ama sen zambak'ın dediklerini unutma almadan gel yoksa acısını çıkarır gelince opuyorumnanaktan
patiskaaa kuzuuucuguummm :mymeka:
tekrar söylüyorumm kiloalmadan gell tamammııı
ayrıca dönüşte inşallah sende bizi kilo almamış bişekilde görürsünnnaniknanik
hatice bak sende bozarsan diyeti sanada:mymeka:
ayrıca bende bozarsam banada:mymeka:
patiska yüzme falan derken kilo bile verebilirsinnn ne güzell
özleyecegimm senii:a015::a015:
tamam arkadaşım tamam bırakmıyoruz ipin ucunu vereliniortak hep beraber
olumunekankayizsmile