Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam kızlar misafirlerimi atlattım pizza yapmıştım küçük bi dilim yedim bir dilimde kek yarısı öğlen yarısı daha sonra 2 tanede kuru pasta yedim benim için az çünkü eskiden olsa kekten daha 3- 4 dilim daha yerdim ama cumadan korkuyorum :bbo: evet patiska heyecanlıyım çok merak ediyorum acaba verdimmi bu hafta tartılmayacağım demiştim dayandım ama verdimmi bilemiyorum yediklerime dikkat ettim ama sporumu düzenli yapamadım

merhaba bayanlaar :1hug:
cumaya az kaldı, heyecan nasıl :))))

Bakalımm bende hergün tartıya çıkıyordum ama cumaya kadar çıkmıycamm
hadi bakalımmm cumayı sabırsızlıkla bekliyorumm
bugün yediklerimi yazıyımm:
sabah:
soslu biber kızartması
1tane ev bogaçası
azcık ezme
yarım dilim börek
çayy....arkadaşlarla kahvaltı yaptıgım için malesef buşekildeydi

öglen bişey yemedim

akşam:
2tane biber dolması
bolyeşil salata
az menemen

busaatten sonrada bişey yememm
10dk dışarıda tempolu yürüyüş yaptım
biraz egzersiz yapsam dahada iyi olacakk

sabah yediklerimden dolayı vereceginiz cezaya razıyımhihoyyyt

selam kızlar misafirlerimi atlattım pizza yapmıştım küçük bi dilim yedim bir dilimde kek yarısı öğlen yarısı daha sonra 2 tanede kuru pasta yedim benim için az çünkü eskiden olsa kekten daha 3- 4 dilim daha yerdim ama cumadan korkuyorum :bbo: evet patiska heyecanlıyım çok merak ediyorum acaba verdimmi bu hafta tartılmayacağım demiştim dayandım ama verdimmi bilemiyorum yediklerime dikkat ettim ama sporumu düzenli yapamadım

aferin sanaaa
evet bende bazen diyorum eski ben olsam bunun 2katını yerdim diyee
merak etmee gidecek kilolarr
ya illa spor yürümek degil evde müzik aç atla zıpla dans et :sm_cool::sm_cool:

aferin sanaaa
evet bende bazen diyorum eski ben olsam bunun 2katını yerdim diyee
merak etmee gidecek kilolarr
ya illa spor yürümek degil evde müzik aç atla zıpla dans et :sm_cool::sm_cool:

haklısın canım gidecek kilolar sen ölçülerini kaydettinmi aradaki farkı yazacağız cumayayerimseniben

aa ben ölçülerimi yazmadımmmbilmiyorumkismile
sadece kilo bildirimi yokmubilmiyorumkismile

bu topiği açan binbirrenk başta ölçülerini ve kilosunu bi not defterine kaydetmiş sonrada aradaki farkları yazıyodu bende öyle yaptım cuma sabah aç karnına ölçülerimi aldım aradaki farkı cuma sabah yazarım diye düşündüm canım olsun sende bundan sonrasını yazarsın 1 - 2 cm bile farkı görmek sevindirir :sm_cool:

merhaba herkeseee...
ben bu sabah yine k-flakes yedim bi kase, öğlen dünden ıspanak kalmıştı onu yedim yanında yoğurt ve bi dilim ekmekle...
akşam da ekşili köfte yedim ama iki tabak.. ya çok güzel yapmışım dayanamadım senağlama

offf kaç gündür yediklerime dikkat ediyordum ama bu akşam bir dilim pasta yedim yaaa hem de kalın dilim.:çok üzgünüm: bunca emeğim boşa gitti sanki.yediklerimi sindirmek için 10 dk stepper da spor yaptım ama 1 saat spor yapsam da eritemem herhalde o kalorileri.yarın çok dikkat edip hafif şeyler yemem gerek:eek:lmaz:

arkadaşlar kimse uğramaz oldu nerelerdesiniz bu arada konuyu açan binbirrenk nerelerdesin hiç yazmıyosun artık özlettin kendini kilo koruman nasıl gidiyo arada paylaş bizimle

grçekten herkes kayboldu :)
arkadaşlar yaa ben cumartesi günü izmirime gidiyorum hihoyyyt annecimle 1 hafta didime termale gidicez sonra 1 hafta da izmirde kalıcam. 15 gün yokum anlayacağınız....
elimden geldiğince dikkat edicem, umarım kilo alıp dönmem eyvahedigeldismile

Günaydın herkeseee opuyorumnanaktan
çok enerjik, çook mutlu bir gün diliyorum hepimize.

Sanada günaydın patiska benden de aynı dileklerle yerimseniben herkese günaydın.

GÜNAYYYDDDIIINNNN HATTA TÜNAYDIN HERKESEhihoyyythihoyyyt

grçekten herkes kayboldu :)
arkadaşlar yaa ben cumartesi günü izmirime gidiyorum hihoyyyt annecimle 1 hafta didime termale gidicez sonra 1 hafta da izmirde kalıcam. 15 gün yokum anlayacağınız....
elimden geldiğince dikkat edicem, umarım kilo alıp dönmem eyvahedigeldismile

ohh negüzellll
15günn tatil ......
bakk annenin yanına gidince eminimm güzel yemekler önüne serilecekkk
ama solugumu ensende hisset herzaman ona göre
aynı kilonda geri dönmenede razıyımm yeterki kilo almadan gelll

arkadaşlar kimse uğramaz oldu nerelerdesiniz bu arada konuyu açan binbirrenk nerelerdesin hiç yazmıyosun artık özlettin kendini kilo koruman nasıl gidiyo arada paylaş bizimle

Geldim canım:eek: Arada fırsatım oldukça uğruyorum.
Gayretli gördüm hepinizi. Güzel paylaşımlarınız oluyor.alkisalkisalkis Yarını ben de merak ediyorum.
Koruma iyi gidiyor. Aldığım kalori ile verdiğimi dengelemeye çalışıyorum.sositososito
Tabi herkes kendi bünyesini daha iyi tanır. Ona göre önceki yanlışları yapmamaya gayret ediyorum.
Siz paylaşmaya devam edin. Arada ben de destek olmaya çalışacağım.kaydirigubbakcemile5

ohh negüzellll
15günn tatil ......
bakk annenin yanına gidince eminimm güzel yemekler önüne serilecekkk
ama solugumu ensende hisset herzaman ona göre
aynı kilonda geri dönmenede razıyımm yeterki kilo almadan gelll

yok Zambakcım merak etme geçen kafama kafama yediğim dayaktan sonra soluğun zaten ensemde mirmirmirmir
akıllı kız olucaam cici kız olucaaam :asigim:
yani umarım bilmiyorumkismile

X