- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Kızlar merhaba yarın ilk sınavımı vereceğim yani misafirim geliyor bundan önce yapmıyodum görmeyince canım istemiyodu yarın yaptıklarımdan yemeden geçirebilmem gerekiyor mafoldumben
Zambaak süpersin canımm. ancak cevap verebiliyorum kusura bakma, sana bahsettiğim dershane vardı ya onda dersim vardı. ben de akşam bi tabak ıspanak yemeği, yarım kase kadar yoğurt bi dilim de ekmek yedim. ama akşam üstü birazcık moralim bozulunca günlerdir dolapta duran çokoprensi yedim :1no2: hep böyle oluyo ya, canım sıkılınca hemen yicek bişe arıyorum
ama onun dışında iyiyim sen nasılsın ?:1hug:
kızlar bende doğumdan kalan 5 kiloyu veremiyorum bende aranıza katılabilirmiyim:kedi:
kızlar ben çokiştahsızım ama yinede veremiyorum ne yapmam gerekiyor sizce
açıldııık hoşgeldin a.s.
bu arada dün akşamdan beri ben de içiyorum lahana suyu ama maydonoz koymuyorum.
spooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
ya dedimm dimi ben sanaa:mymeka:
hemde daha dünnn
ortadan kaldırrr yoket dedimmmm
koyma dolap üstlerine yersin demedimmiii:mymeka:
neysee şimdi geldi cezanaaa
5mekik çek bakalımmm
bidaha yersen dahada artacak ona göreeelmaz:
bak cuma günü tartı günü tamammııı
kızlar bende doğumdan kalan 5 kiloyu veremiyorum bende aranıza katılabilirmiyim:kedi:
spooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
kızlar siz sporunuzu ne zaman yapıyosunuz en doğru zaman hangisi kimisi sabah yapıyo kimisi gece yatmadan metabolizmayı hızlandırdığı için öneriyo siz ne zaman yapıyosunuz ve ne kadar kaydirigubbakcemile2
bende bi türlü kilo veremiyordum bayaz ekmeği kestim kepekli çavdarlı tam buğday değiştirerek yiyorum suyu daha çok içmeye başladım abur cuburu kestim.akşam 7 den sonra sadece meyve yiyorum 1 ayda 3 kilo verdim.boyum 160.kilom 59.5 daha da verebilirim ama yüzümden daha çok gidiyo yüzüm çkmesin diye ne yapabilirim öneriniz var mı arkadaşlar..
Aslında kilon çok değil bence spor yapabiliyosan sanki sorunun kalmaz gibi sporla kaydirigubbakcemile2 verdiğin 3 kilo baya fark eder
bence en güzeli hergün yarım saatlik yürüyüş ama ben malesef yapamıyorum çocuklar küçük(((