Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kızlar merhaba yarın ilk sınavımı vereceğim yani misafirim geliyor bundan önce yapmıyodum görmeyince canım istemiyodu yarın yaptıklarımdan yemeden geçirebilmem gerekiyor mafoldumben

sana güveniyoruz biz şakkıdı ayrıca zambakın da dediği gibi yememen gerekmiyor. akşam yemeğini olabildiğince hafif geçir tamamdır :1hug:

Zambaak süpersin canımm. ancak cevap verebiliyorum kusura bakma, sana bahsettiğim dershane vardı ya onda dersim vardı. ben de akşam bi tabak ıspanak yemeği, yarım kase kadar yoğurt bi dilim de ekmek yedim. ama akşam üstü birazcık moralim bozulunca günlerdir dolapta duran çokoprensi yedim :1no2: hep böyle oluyo ya, canım sıkılınca hemen yicek bişe arıyorum :kızgın:

ama onun dışında iyiyim sen nasılsın ?:1hug:

ya dedimm dimi ben sanaa:mymeka:
hemde daha dünnn
ortadan kaldırrr yoket dedimmmm
koyma dolap üstlerine yersin demedimmiii:mymeka:

neysee şimdi geldi cezanaaa
5mekik çek bakalımmm:kızgın:
bidaha yersen dahada artacak ona göreee:eek:lmaz:

bak cuma günü tartı günü tamammııı

açıldııık hoşgeldin a.s.
bu arada dün akşamdan beri ben de içiyorum lahana suyu ama maydonoz koymuyorum.

lahana maydanoz yapıyorum ibrahim saraçoğlu öle demiş:)yarın tekra yapcam 2 seferim yani 3 sefer yapılıyo 1 hafta yapılıyo 3 gün ara böle böle 3 kez

spooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt

ahh spor ahhh.onu bi düzenli bırakmadan yapabilsek keşkee.her şey daha güzel olacak amma

ya dedimm dimi ben sanaa:mymeka:
hemde daha dünnn
ortadan kaldırrr yoket dedimmmm
koyma dolap üstlerine yersin demedimmiii:mymeka:

neysee şimdi geldi cezanaaa
5mekik çek bakalımmm:kızgın:
bidaha yersen dahada artacak ona göreee:eek:lmaz:

bak cuma günü tartı günü tamammııı

vala ne desen haklısın :eek: çok utanıyorum kendimden... bu dayağın üstüne artık töbe yemem mafoldumben de, ben 5 mekik çekemem ki ya, 2 olsa bilmiyorumkismile

kızlar siz sporunuzu ne zaman yapıyosunuz en doğru zaman hangisi kimisi sabah yapıyo kimisi gece yatmadan metabolizmayı hızlandırdığı için öneriyo siz ne zaman yapıyosunuz ve ne kadar kaydirigubbakcemile2

bende bi türlü kilo veremiyordum bayaz ekmeği kestim kepekli çavdarlı tam buğday değiştirerek yiyorum suyu daha çok içmeye başladım abur cuburu kestim.akşam 7 den sonra sadece meyve yiyorum 1 ayda 3 kilo verdim.boyum 160.kilom 59.5 daha da verebilirim ama yüzümden daha çok gidiyo yüzüm çkmesin diye ne yapabilirim öneriniz var mı arkadaşlar..

kızlar siz sporunuzu ne zaman yapıyosunuz en doğru zaman hangisi kimisi sabah yapıyo kimisi gece yatmadan metabolizmayı hızlandırdığı için öneriyo siz ne zaman yapıyosunuz ve ne kadar kaydirigubbakcemile2

bence en güzeli hergün yarım saatlik yürüyüş ama ben malesef yapamıyorum çocuklar küçük:KK43:(((

bende bi türlü kilo veremiyordum bayaz ekmeği kestim kepekli çavdarlı tam buğday değiştirerek yiyorum suyu daha çok içmeye başladım abur cuburu kestim.akşam 7 den sonra sadece meyve yiyorum 1 ayda 3 kilo verdim.boyum 160.kilom 59.5 daha da verebilirim ama yüzümden daha çok gidiyo yüzüm çkmesin diye ne yapabilirim öneriniz var mı arkadaşlar..

Aslında kilon çok değil bence spor yapabiliyosan sanki sorunun kalmaz gibi sporla kaydirigubbakcemile2 verdiğin 3 kilo baya fark eder

bence en güzeli hergün yarım saatlik yürüyüş ama ben malesef yapamıyorum çocuklar küçük:KK43:(((

evet bencede ama bende yapamıyorum dışarda yapılması daha kolay ama benim hergün dışarı çıkmam mümkün değil kızım ufak ve küçük bir yerde oturuyorum yürüyüş bandı var fakat ben yapmak için çıktığımda benden önce yarışıyo ne yazıkki yapamıyorum ama egzersiz yaparsak beraber yapıyoruz zaten büyük kızımın hamileliğinden kalan kilolarımıda egzersiz sayesinde vermiştim bu seferde öyle olur umarım yerimseniben

inş canım aslında insan isteyince oluyor..eşim bayağı kiloydu diyete başladı 17 kilo filan verdi ama o sporada gidiyoda ...

X