- 13 Şubat 2010
- 13
- 0
- Konu Sahibi BinbirRenk
benimde 10 gün oldu başlayalı 2 kilo vermeyi başardım. Su çok önemli elimden düşürmüyorum bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENIMDE DUN 15.GUNUMDU
toplam 2.100 gr
benım gıbı cok zor kılo veren bırı ıcın cok ıı sonuc
bugunden ıtıbaren sporumda baslıyo ıns
bakalım doktorum cok umutlu banada az gelıyo okadar ot yememe ragmen az dıyorum ama vazgecmek yok yaza askımın dogum gununde beyaz dar paca bı pantolon gıymek ıcın herseye deger...
hepımıze kolay gelısın saglıklı beslenme neferleri:d
aşkımın düğününde okudum ilk yaa kafamçokkarıştı :kedi:
hepimizin kalıyo di mi aklında giyemediğimiz bişeyler. ben de straplez mini bi elbise giyicem, eşimin yeğeninin sünnetinde.. her fırsatta bana laf sokan kayınvalidem şok olucak :lepi:
:roflol::roflol:
yok canım askımın dugundede beyaz gıycemde ıns pantolon degıl :asigim:
çok ıstıyorum zayıflamayı yaa
sevgılımın elını tutunca bakarlerken hep aklımdan tek bısı gecıyo "şişkoya bak fıstık gıbı cocugu kapmış"
askım benı 48 kıloyla tanıdı lıse arkadasımdı yıllar sonra 85 kılo karsısına cıktım asık oldu gercı:asigim:
ama ben uzun yıllar onla olmak ıstıyorum buyuzden saglıklı beslenıyorum suan 79.200 ıns gıdıcek ve yaza fıstık gıbı olcaz
buara yas 24 boy 1.70
aaa ne guzell ya aynı yas ve eskı kılom
zayıflıycaz ben yuruyus bandının karsısıan kucuk tv koydum hem dızılerımı ızleyıp hem yuruycem
ıns ınce bellı bı gelın olurum yaaa bende canım bısı yemek ısteyınce hep bunu dusunuyorum
hgercı dugune cokkkkkk var
ben de istiyorum yürüyüş bandı yaa mafoldumben
eski evimizin olduğu sitenin etrafı olduğu gibi yürüyüş parkuruydu... burda bırak parkuru dışarı çıkıp markete gitmek bile düşündürücü biraz...ahh ahh ordayken aklım başımda değildi :)
bu arada öğlen yemeğimi yedim az önce yanında 1 dilim ekmek ve yarım kase kadar yoğurtla.
Şimdi de sportif faaliyet olarak ev temizleyeceğim sempatiksalakcinni
Kızlar merhaba yarın ilk sınavımı vereceğim yani misafirim geliyor bundan önce yapmıyodum görmeyince canım istemiyodu yarın yaptıklarımdan yemeden geçirebilmem gerekiyor mafoldumben
arkadaşlar güzelce bi egzersiz videosu bulan varmı ben pek iyi bişey bulamadım aslında nivea body videolarını arıyorum ama indiremedim bulan varsa yardım :uhm:
bende geliyim aranıza dicem ama korkuyorumçünki sadık kalamam die.ben bi 9 bloklu bi sitedeyim ve nerdeyse her gün bi komşudayız.anlayın yani pastalar börekler ne kadar dikkat edicem ki.üfff.ve ben bu yaz hamile kalmak istiyorum1,5 senelik evliyim.eşimde benden zayıfff.üffff ne fena demi.
aaa gell sadık kalırsınnn
bende senin gibiyim o kadar kalabalık olamasakta hergün birbirimizdeyiz ama yedigime dikkat ediyorum akşam yemezsin spor yaparsınn olur
başla gerisi gelir bencee
slmlarrrhihoyyyt
bugün yediklerimm
sabah
az patates kızartması
domates peynir
1tane etimek
öglen
yogurtlu brokoli
1bardak meyve suyu
akşamm
ne yesemmkiiiicokacimcoook
spor olarakta
5dk bisiklet çevirdim
yarım saatte koşu bandında yürüdümmm
açılın o zaman ben geldim:)1 haftadır lahana ve maydonoz kürü yaptım sporsuz ama.3 gün ara vardı o ara bitti yarın tekrar yapıcam.bu sefer sporla beraber yapayım diyorum.leslie sansone ile yürüyüş var onu yapcam.bi sürü spor cd si indirdim netten onlardan bakacam artık