Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

85 :1shok: kiloyla başlamış bulunmaktayım, eminim bu sefer son olacak... haydi kızlar bi süre sonra hep birlikte zaferimizi kutlayalım... :Saruboceq:
bu arada bende nasıl bir spor yapabilirim diye düşünüyodum, burası çıkıp yürüyüş yapmaya müsait değil. ama sanırım koşu bandı alana kadar ip atlayabilirim... alt katımız dükkan zaten :)
peki ip atlamak işe yarar mı?

Teşekkür ediyorum canım.vereliniortak Benim beslenme tarzım da sana yakın. Haftada bir makarna veya pilav da yiyorum.
Tatlı tarifi çok güzel ve malzemeleri sağlıklı.cokacimcoook Ben de denemek istiyorum ama incir yapış yapış olmaz mı, nasıl top haline getirdin?
Ölçülerinde incelme varmış. Bence tartıya fazla takmamak gerekir. Çünkü spor yaptığın için kaslar gelişmiş olabilir. kaydirigubbakcemile2

yapış yapış olduğu için kolayca top haline geliyor zaten :smiley-cool: sadece eline bir parça yapış yapış harçtan alıp yuvarlaman yeterli. ben misafir çikolatası olarak da kullandım çok tuttu :dance:

85 :1shok: kiloyla başlamış bulunmaktayım, eminim bu sefer son olacak... haydi kızlar bi süre sonra hep birlikte zaferimizi kutlayalım... :Saruboceq:
bu arada bende nasıl bir spor yapabilirim diye düşünüyodum, burası çıkıp yürüyüş yapmaya müsait değil. ama sanırım koşu bandı alana kadar ip atlayabilirim... alt katımız dükkan zaten :)
peki ip atlamak işe yarar mı?

canım hadi bakalım inşallah hep beraber vericez bu pis kilolarıııhihoyyyt
ip atlamak çok etkiliymiş daha dün tv de dinledim
koşu bandına gelince benim şuan evimde var ama inan üzerine çıkasım gelmiyorr
yürü yürü aynı yerdesinkaydirigubbakcemile3şaka biryana netten egzersiz programları var onlar daha güzel karşılıklı yapmış oluyorsun dene bence
mesela ben tugba özayla fitness var onu yaptım eglenceli
bu sabah yediklerim
2tane etimek
az menemen
1tatlı kaşıgı bal ve çayy

canım sende yediklerini yazarsan daha güzel olur kaçamak yokkk tamammıı
yerimseniben

yok canım ya yapmam böle bişe bilmiyorumkismile yapmam di mi ? yapmam kesinlikle:)) bu sefer sana ve topiğimize de sorumluyum hem. zaten biz eşimle başlıyoruz. birimiz kaytarsa diğeri uyarır. mayısa kadar 70 olmalıyım mutlaka
:Saruboceq:

ben yapardım heraldeekaydirigubbakcemile3
yapma tamammı yaparsan sana ceza veririm ona göre:kızgın:
eşinle başlaman çok daha güzel
enazından kaytarma olmaz dedigin gibii

canım hadi bakalım inşallah hep beraber vericez bu pis kilolarıııhihoyyyt
ip atlamak çok etkiliymiş daha dün tv de dinledim
koşu bandına gelince benim şuan evimde var ama inan üzerine çıkasım gelmiyorr
yürü yürü aynı yerdesinkaydirigubbakcemile3şaka biryana netten egzersiz programları var onlar daha güzel karşılıklı yapmış oluyorsun dene bence
mesela ben tugba özayla fitness var onu yaptım eglenceli
bu sabah yediklerim
2tane etimek
az menemen
1tatlı kaşıgı bal ve çayy

canım sende yediklerini yazarsan daha güzel olur kaçamak yokkk tamammıı
yerimseniben

ben cevap vermiştim yahu ne oldu benim cevabıma kafamçokkarıştı neyse...
ben şimdi ip atlamakla başlayayım, netten de o fitness programlarını da indireyim. aslında bana da mantıksız geliyordu koşu bandı ama tombikleştikçe çare arıyor insan naparsın -tatlicadiarzu-
bugün kalktığımda midem ağrıyordu ve süt iyi gelir diye bir kase k-flakes yedim. az önce de meyve çayı içtim bi bardak. aslında canım çay istiyor ama yalnız olunca içimden gelmiyor :1no2:
bu arada yediklerimizi yazmamız kaytarmama açısından süper olucak gerçekten.

herkese selamlar nasılsınız bayanlar?
bugün çok mutluyum.sabah kalktığım gibi tartıldım cumadan bu yana 1.2 klio vermişim:lepi: üstelik hafta sonu hep dışarda yemek yedim gerçi dikkat etmeye çalıştım yediklerime. bir de gezerken bolca yürüdük arkadaşlarla sanırım onun da etkisi oldu.kilo verdiğimi görünce daha da azim geldi.hemen ılık suyumun içip stepper a bindim spor yaptımkaydirigubbakcemile2 sonra da hafif bu kahvaltı yaptım.
biz bu işi başaracağız kızlaaaar yerimseniben

bugün çok mutluyum.sabah kalktığım gibi tartıldım cumadan bu yana 1.2 klio vermişim:lepi: üstelik hafta sonu hep dışarda yemek yedim gerçi dikkat etmeye çalıştım yediklerime. bir de gezerken bolca yürüdük arkadaşlarla sanırım onun da etkisi oldu.kilo verdiğimi görünce daha da azim geldi.hemen ılık suyumun içip stepper a bindim spor yaptımkaydirigubbakcemile2 sonra da hafif bu kahvaltı yaptım.

senin için çok sevindim opuyorumnanaktan bende merak ediyorum ama cumadan cumaya tartılacam demiştim onun için tartılmadım.:lepi:

senin için çok sevindim opuyorumnanaktan bende merak ediyorum ama cumadan cumaya tartılacam demiştim onun için tartılmadım.:lepi:

çok teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile3 bu motivasyonla bütün gün hareket edebilirim ben hihoyyyt darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başınaaa...

akrep harikasın canım alkisalkisalkis... ben bugün başladım inşallah haftaya sonuçlarımı paylaşmaya başlarım sizle ben de :Saruboceq: gerçi haftaya kadar dayanamayıp tartılırım ama...
ben de şimdi 1,5 kase mercimek çorbası içtim , yanında çok az ekmekle... şimdi de bir kahve yapıp ders çalışmaya başlayayım diye düşünüyorum... kpss ye giricem ben bu sene de :kahve:

başaracağız tabi yaa KK kadinlarından kaçar mı :sm_cool:

akrep harikasın canım alkisalkisalkis... ben bugün başladım inşallah haftaya sonuçlarımı paylaşmaya başlarım sizle ben de :Saruboceq: gerçi haftaya kadar dayanamayıp tartılırım ama...
ben de şimdi 1,5 kase mercimek çorbası içtim , yanında çok az ekmekle... şimdi de bir kahve yapıp ders çalışmaya başlayayım diye düşünüyorum... kpss ye giricem ben bu sene de :kahve:

başaracağız tabi yaa KK kadinlarından kaçar mı :sm_cool:

çok teşekkür ederim arkadaşım. opuyorumnanaktan ben de bugün öğlen mercimek çorbası yapayım da içeyim diye düşünüyorum.okulum bugün açıldı ama gitmedim.kulaklıklarımı takıtım tüm evi süpürdüm güzelce hareket olsun diye.elimde de su şişesiyle geziyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada ben de kpss ye gircem ama daha ders çalışmaya başlamadım.en kısa zmanda başlamayı düşünüyorum bakalımkaydirigubbakcemile

öglen yediklerim
2yemek kaşıgı pilav
yeşil salata ve brokoli salatası
1bardak vişnesuyu

patiskaaaaakaydirigubbakcemile3
bendede mercimek çorbası var
akşamada mercimek çorbam ve brokolim var

busene bende kpss ye giricem inşallah
ama tam çalıştıgımda söylenemezz:1no2:

öglen yediklerim
2yemek kaşıgı pilav
yeşil salata ve brokoli salatası
1bardak vişnesuyu

patiskaaaaakaydirigubbakcemile3
bendede mercimek çorbası var
akşamada mercimek çorbam ve brokolim var

busene bende kpss ye giricem inşallah
ama tam çalıştıgımda söylenemezz:1no2:

canım artık diyecek şey bulamıyorum bu benzerlikler karşısında :) bu arada benim elimin ayarı yok galiba, ne zaman mercimek çorbası yapsam bitirmek için çok uğraaşıyoruz :eek: akşama da mercimek var vala :roflol: yanına da güzeel bi salata yaparım...

ya bu arada benim eşim çok geç geliyo yaa. 8e doğru evde oluyor. o saatten sonra ne yessek ağır olur ki zaten bilmiyorumkismile sen bekleme diyor ama olmaz ki... ne yapayım kızlar sizce? her akşam çorba salata ? eşim de diyette bu arada

ya bu arada benim eşim çok geç geliyo yaa. 8e doğru evde oluyor. o saatten sonra ne yessek ağır olur ki zaten bilmiyorumkismile sen bekleme diyor ama olmaz ki... ne yapayım kızlar sizce? her akşam çorba salata ? eşim de diyette bu arada

Brokoliyi, havucu, kabağı ya da aklına gelen sebze ne varsa buharda ya da suda 4-5dk. kadar haşla. üzerine dövülmüş sarımsak, biraz zeytinyağı bolca limondan sos yapıp dökebilirsin. çok lezzetli oluyor. veya bu sebzelerin üzerine direk sarımsaklı yoğurt da dökebilirsin. çorbadan sonra değişiklik olur en azından :1rolleyes:

canım artık diyecek şey bulamıyorum bu benzerlikler karşısında :) bu arada benim elimin ayarı yok galiba, ne zaman mercimek çorbası yapsam bitirmek için çok uğraaşıyoruz :eek: akşama da mercimek var vala :roflol: yanına da güzeel bi salata yaparım...

benimde ilk evlendigim zaman senin gibiydim yaptıgım şey bize 3gün yeterdi ama artık 2kişilik yapmayı ögrendimm
sende ögrenirsin canımmkaydirigubbakcemile5

Brokoliyi, havucu, kabağı ya da aklına gelen sebze ne varsa buharda ya da suda 4-5dk. kadar haşla. üzerine dövülmüş sarımsak, biraz zeytinyağı bolca limondan sos yapıp dökebilirsin. çok lezzetli oluyor. veya bu sebzelerin üzerine direk sarımsaklı yoğurt da dökebilirsin. çorbadan sonra değişiklik olur en azından :1rolleyes:

patisska bence akşam ekmek yemezsen ve agır şeyler yemekte olmadıgı sürece problem yok çünkü sen geç yatan bir insansın anladıgım kadarıyla..birde yatmadan önce basit egzersiz hareketleri yaparsan daha güzel olur
eşinle başbaşa yemek yee bende eşim olmadan yemek yemeyii hiçç sevmemmm

bendisayın dedigi gibi haşlama sebze çok güzel oluyor ama ben karışık pek yapmam
ama dene sende ...ızgaralar haşlamalar çok masummm cokacimcoook

]evet akşam yemegimi yedimm

1orta boy kasede mercimek çorbası 2 etimekle
brokoli yerim demiştim ama canım istemedi
6dan sonra bişey yemek istemiyorum inşallah yememde..

Son düzenleme:
benimde ilk evlendigim zaman senin gibiydim yaptıgım şey bize 3gün yeterdi ama artık 2kişilik yapmayı ögrendimm
sende ögrenirsin canımmkaydirigubbakcemile5

patisska bence akşam ekmek yemezsen ve agır şeyler yemekte olmadıgı sürece problem yok çünkü sen geç yatan bir insansın anladıgım kadarıyla..birde yatmadan önce basit egzersiz hareketleri yaparsan daha güzel olur
eşinle başbaşa yemek yee bende eşim olmadan yemek yemeyii hiçç sevmemmm

bendisayın dedigi gibi haşlama sebze çok güzel oluyor ama ben karışık pek yapmam
ama dene sende ...ızgaralar haşlamalar çok masummm cokacimcoook

vala inşallah canım ya. 1,5 seneye yakın oldu evleneli, e bir de ailemden uzakta bir 5 sene var ünv için. bu kadar zamanda öğrenememişsem benden umut yok herhalde sempatiksalakcinni

canım erken yatamazdım çünkü öğlene kadar uyurdum ama artık burda eşimle sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. o yüzden çok geç kalamıyorum, bir de eşimde yatmak istemiyor ben yatmadan... yani yine de ağır şeyler yememeliyiz. gerçi zaten bu akşam öğrendiğime göre akşam 6.30 gibi evde olacak bi süre... işim kolaylaştı sayılırı :)))

canım teşekkür ederim :1hug: buharda pişmiş sebzeleri çok severiz aslında biz. ama aklıma gelmedi nedense. kafam yerinde değil bu aralar kafamçokkarıştı

vala inşallah canım ya. 1,5 seneye yakın oldu evleneli, e bir de ailemden uzakta bir 5 sene var ünv için. bu kadar zamanda öğrenememişsem benden umut yok herhalde sempatiksalakcinni

canım erken yatamazdım çünkü öğlene kadar uyurdum ama artık burda eşimle sabah kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için. o yüzden çok geç kalamıyorum, bir de eşimde yatmak istemiyor ben yatmadan... yani yine de ağır şeyler yememeliyiz. gerçi zaten bu akşam öğrendiğime göre akşam 6.30 gibi evde olacak bi süre... işim kolaylaştı sayılırı :)))

eşinin 6buçukta gelmesi motive açısından çok güzell
canım yemeklerini ölçüyle yap
ozaman tam olurr

bu arada ben bu akşam yemeğinde çorba ve bir adet cordon blue yedim protein olsun diye . bir de bi dilim ekmek...

X