arkadaşlar baya bi süredir baş dönmesi sorunu yaşıyorum doktora gittim tahliller temiz tekrar gidicem ama sizlere sormak istedim bu durumu yaşayan yada kurtulan varmı mide bulantısı da eşlik ediyo buduruma diş fırçalarken bile midem bulanıyo yürürken aksatıyo beni uyuşuyo sanki vucudum kasılıyo sanki böyle sallanıyorum durduğum yerde dengemi sağlayamıyorum sabit olarak başım dönüyo geçmiyo da betaserc verdi doktor hafif geçer gbi oldu ama geçmedi devam ediyo hala sizce ne olabilir korkuyorum kafamda bişi mi var diye allah korusun lütfen yardımcı olabilirmsiniz başına gelen varsa ne yapıcam ben ..:26:bu arada izmirde yaşıyorum önerebileceğiniz hastane yada dr olursa söyleyebilirsiniz biran önce geçmesini istiyorum bu herneyse artık yaşantımı etkiliyo çünkü dışarı zor çıkıyorum.. =(
uzman değilim ama bazı nedenlerden olabilir.mesela bende de bu sorunlar var ama bende boyun fıtığı ve düzleşme var.bunlarda neden olabiliyor.
vertigo neden olabiliyor.
bazı vitamin eksiklikleri vs vs. yapabiliyor dicem ama tahliller temiz çıktı diyorsun.
ben bir beyin cerrahına görün derim.
yeşilyurt eğitim ve araştırma hastanesi olabilir.
bide şeyden çekiniyorumzaten yeterince ilgilenmiyolar doktor hataları aklıma geliyo beyin için tomografi cihazlarına sokuyorlar ya sağlık skandalları yaşanmıyo değil sağlam girip sakat çıkabiliyo insanlar herşeyi heryerde yaptırmak korkuyo insan .. zaten hemen tahlil istiyolar böle deyince 2-3 kere kan tahlili yaptırdım temiz kansızlık vitamin eksikliğide yok diolar ne var ozmn bende hala bu sorunları yaşıyorum anlamadım düşçekmişim gbi hissediyorm sallanıyorum bacaklarım kasılıyo denge kuracam diye bişey eksikse sölesinler tahlili 3 doktora gösterdik ve bu şikayetleri söledim herşey güzel bişey yok dediler herşey iyiyse nie bu haldeyim ki..tşk ederim buarada..
mide hapı içiyor musun uzun bir süredi? yada kulak burun boğazcıya gittin mi yada göz doktoruna?
haklısın canım öncelikli klinik muayene ye bakıyorlar.sonra tahlil tetkik en son msn film isteği.ama benim boynum ağrıdığında başım çok dönüyodu.düzgün yürüyemiyodum.çok tuhaf gelmişti.gittim ağrı kesici kas gevşetici verdiler.geçmedi bi türlü.başka bölümlere gittim temiz çıktı hep sonuçlar.
sonra başka doktora gittim durumum anlattım."bi röntgen çekelim bakalım sorun neymiş " dedi.kuvvet kaybım da yoktu .klinik bulgularım yoktu süperdi .başka bi doktor olsa yine yollardı ilaç verip.
film çekti baktı boynum s şeklince.şaşırdı " aile de var mı" dedi "yoooo "dedim.şaşırdım."birde boynunda şurada bişey var.bi mr isteyelim bakalım " dedi.Allah bin kat razı olsun o doktorumdan.
aldım mr ı gittim."hocam iyi haberlerinizi bekliyorum " dedim.tam filmi takıyordu ışıklı panoya."walla kızım pek iyi haberler veremicem naptın sen felç kalıcaksın " dedi.ben kahroldum başladım ağlamaya.seni izmire hocama yollicam dedi.var mı kalabileceğin bi yer orda dedi.bende izmirliyim ailem orda dedim.ve gittim. sonuç omuriliğe bası yapan fıtık olmakla beraber , dört tane fıtık sol tarafta.şimdi bebeklerim oldu sağ tarafımda da aynı fıtık ağrısı gibi ağrılar var.bel ve bacak ağrıları da cabası. sürekli bebekleri indirip kaldırmaktan ilerledi sanırım.ama kuvvet kaybım yok sadece kabiliyet azaldı kollarımda.
o yüzden peşini bırakma.başka doktora git.inan sonra vitamin eksikliği deyip bir iki ilaç yazıp yolluyorlar.bir buçuk ay önce başıma geldi.boğazımda ağrı vardı göğsüme kadar.doktor bişeyin yok benden sağlıklısın dedi detayı var ama özet geçiyorum.ilaç yazmaya bile gerek yok dedi.
iki hafta sonra benim göğsüm bi dehşet yanma kavruldum resmen kanser oldum galiba dedim.eşim doktora götürdü.reflü olmuşum.tedavi görüyorum şu anda.
sağlık ihmale gelmez...
mide hapı yada gözle alakası nedir????
çünkü bir buçuk aydır bende mide koruyucu ve bi şurup içiyorum.ayağa kalktığımda gözüm kararıyor ve başım dönüyor.ben hep uykusuzluk ve yorgunluktan diye düşündüm bebeklerden ötürü.
valla şurubunu bilmem ama mide haplarının denge sorunu yapmasıyla karşılaştım. genelde askerler özellikle deniz altı çalışanları branş değiştirmek yada karaya geçmek için mide hapı kullanırlar ve branşlarını değiştiriler dengelerini bozarak. ama uzun vade olması ve sürekli olma kaydıyla. ikincisi gözle alakalı kulakla da alakalı. ikisinden birinin problemi dengeyi etkiler. baş dönmesi hissi kusma eğilimi yapabilir doğaldır. bence bu dediğim yerlere de bir görünün derim. tabi karar sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?