öncelikle geçmiş olsun.
Ben doktor değilim, ancak diğer arkadaşların da saydıkları geldi benim de aklıma. Bir de ense kısmında daralma olan damarlar denge merkezini etkileyenler ise o kişilerde de ciddi baş dönmeleri yaşanabiliyor ve özellikle iç kulak da denge anlamında en önemli noktalardan biri.
Hatta aklıma gelmişken, aslında ayakta banyo veya duş bile bizim tahmin edemeyeceğimiz boyutta riskli bir durum. Basınçlı su bir an kulak içini etkileyip anlık denge kaybı bile yaşamamıza sebep olabilir Allah korusun. Aslında banyo ve duş esnasında mümkünse oturmak en doğru hareket.
Yeni tetkiklerinizde de bir şey bulamazlarsa doktorlar, size omega 3 + 6, b12+folik asit ve bağışıklık sisteminizi güçlendirecek iyi bir multivitamin kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü özellikle ilk ikisi sinir sisteminizi ve bedenen hem ruhen durumunuz olumlu anlamda etkileyecek ve hepimizin aslında kullanması gerekenlerdir.
Bağışıklık sisteminize deyinmem ise, sizi çok önceden yine böyle var olduğunu ve çok rahatsız olduğunuzu, bir türlü çözüm bulamadığınızı belirttiğiniz başka bir başlığınız için de önemli bilgiler paylaşmış olduğum için hatırladım.
Evet burada paylaşım imkanı olması hepimiz için çok güzel. Lakin taktir edersiniz ki sorunlarınız sadece böyle paylaşmakla geçiyorsa veya siz belki de sadece böyle sıkıntılarınızı paylaşmakla bunlardan kurtulabiliyorsanız amenna.
Yok değilse, paylaşımlarınızdan aldığınız tavsiyeleri biraz daha araştırıp bence bunları çok daha iyi değerlendirmezseniz size pek de faydası olmayacaktır öyle değil mi?
Eğer yine de böyle çok genç yaşta olmanıza rağmen, (bir şekilde boğazınızdan tutun da sinisütünüze kadar ve sadece burada saydıklarınız bile hiç de azımsanacak şikayetler değil.) eğer bu sıkıntılarınızın biri bitip diğeri başlıyor ise bence bu çok rahatsız edici ve yorucu bir süreç. Yukarıda size belirttiğim takviyelerle de aslında ben daha rahat hissedebileceğiniz kanaatindeyim ya da bir arkadaşımızın deyindiği gibi belki de bu konuda profesyonel bir yardım almanız ve beyniniz eğer size bu sinyalleri gönderiyorsa en azından bunun tedbirini alabilirsiniz.
Daha çok gençsiniz ve normal şartlarda daha önünüzde özellikle de kadın olduğumuzu düşünürsek, hamilelik, bebek, orta yaş ve üstü problemleri vs. vs.
O zaman sıkıntılarınızı daha da arttıracak böyle bir sorun varsa zaman kaybetmeden onu halleder ve siz de rahat edersiniz.
Sevgimle