- 14 Ağustos 2011
- 98
- 1
-
- Konu Sahibi bayanmutlu
kızlar denge bilekliği diye birşey çımış,deneyeniniz oldu mu?fiyatı ve işlevi hakkında bilgi verebilir misiniz
selam bende araştırarak yeni aldım canım piyasada bu tarz denge bilekligi bol çeşitte var ama ögrendigim kadar bu isde EFX modeli iyi diyorlar fiyat olarakda 70.00 tl civarında ama 15.00 tl yede mevcut bileklikler var. 2 gün oldu alalı sormak istediğin birşey olursa severek cevaplarımm iyi akşaml
evet her yerde satıılıyor,eczacı bi kadı gördüm ben,çok iyi geldiğini söyledi.o da 40tl ye almıs.orjinal dedi ama bak sende 70 tl civarında diyorsun.piyasada 5 e 10a bile bulan varmış.seninki ne kadarlık ve bi fayda gördün mü 2 gündür cnm.
Shaq O’Neal ve Derrick Rose gibi NBA oyuncuları ve David Beckham, Ronaldo gibi futbocuların ve Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro gibi yıldızların da kullandığı şirket, iyonlaşma sistemiyle geliştirilmiş hologramlar sayesinde vücuda enerji verdiğini öne sürmüştü. Fakat 2010 yılında açılan dava sonrasında yetkililer ‘Tanıtımlarımızda ürünülerimizin güç, esneklik ve denge sağladığını açıklamıştık. Bunun bilimsel bir kanıtı olmadığını itiraf ediyoruz. Eğer yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız paranızı iade edebiliriz’ açıklamasını yaptı. 2011 yılının Ocak ayında ise 100 kişi şirketin sponsorluk verdiği yıldız basketbolculardan Lamar Odom ve Shaq O’Neal’ın tüketiciyi yanlış yönlendirdiğini iddia ederek, insanları kandırmaya yönelik reklam yapmaktan dava açıldı.(alıntı)
ya çok afedersin birşey diyeceğim bu denge bilekliği şeye benziyor bak o zmanda aklıma gelmişti arkadaşlara söylemiştim,genelde gece eğlence mekanlarında 3. cinsiyetler buna benzer birşey takardıtatlım bende de var hediye olarak vermişlerdi tanıtımda fiyatı 80 civarındaydı sanırım. Ama hiç bi işe yaramıyor ben bazen aksesuar olarak kullanıyorum