Denge bilekliği kullanan var mı?

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
kızlar denge bilekliği diye birşey çımış,deneyeniniz oldu mu?fiyatı ve işlevi hakkında bilgi verebilir misiniz:KK37:

canım zaten televizyondada çıktı aldatmaca. ne bekliyorsunki:) psikolojik olarak kendini yii hissediyomuşsun. yani ip dahi bağlasan yarar. hiçbişeye yaramıyor takanlara gülüyorum ben valla. ona gidip 80 lira veren var..:KK9::KK37:

kızlar denge bilekliği diye birşey çımış,deneyeniniz oldu mu?fiyatı ve işlevi hakkında bilgi verebilir misiniz:KK37:

selam bende araştırarak yeni aldım canım piyasada bu tarz denge bilekligi bol çeşitte var ama ögrendigim kadar bu isde EFX modeli iyi diyorlar fiyat olarakda 70.00 tl civarında ama 15.00 tl yede mevcut bileklikler var. 2 gün oldu alalı sormak istediğin birşey olursa severek cevaplarımm iyi akşamlar

selam bende araştırarak yeni aldım canım piyasada bu tarz denge bilekligi bol çeşitte var ama ögrendigim kadar bu isde EFX modeli iyi diyorlar fiyat olarakda 70.00 tl civarında ama 15.00 tl yede mevcut bileklikler var. 2 gün oldu alalı sormak istediğin birşey olursa severek cevaplarımm iyi akşaml
evet her yerde satıılıyor,eczacı bi kadı gördüm ben,çok iyi geldiğini söyledi.o da 40tl ye almıs.orjinal dedi ama bak sende 70 tl civarında diyorsun.piyasada 5 e 10a bile bulan varmış.seninki ne kadarlık ve bi fayda gördün mü 2 gündür cnm.

Bizde eşim için aldık sporla uğraşıyor. Aslında pek bir işe yaramadığını söyledi. Ucuz birşeyde almadık. Bence de bunlar psikolojik etki eden ürünler.

bitkisel ilaçlar da böyle yeterince denetlenmiyor bir de her derde diyenleri de var.herkes bir yol tutturnuş gidiyor

arkadaşlar bu bileklik olayının bi aldatmaca olduğu açıklandı.inanmayın böyle şeylere..

geçen gün eşimle konuşuyoduk..o baya haber okur araştırır fln..yurt dışında hangi ülke olduğunu unuttum bu bu bilekliği asıl üreten firma açıklamış zaten bi işe yaramadığını yani lastikten başka bişi değilmiş..

Shaq O’Neal ve Derrick Rose gibi NBA oyuncuları ve David Beckham, Ronaldo gibi futbocuların ve Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro gibi yıldızların da kullandığı şirket, iyonlaşma sistemiyle geliştirilmiş hologramlar sayesinde vücuda enerji verdiğini öne sürmüştü. Fakat 2010 yılında açılan dava sonrasında yetkililer ‘Tanıtımlarımızda ürünülerimizin güç, esneklik ve denge sağladığını açıklamıştık. Bunun bilimsel bir kanıtı olmadığını itiraf ediyoruz. Eğer yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız paranızı iade edebiliriz’ açıklamasını yaptı. 2011 yılının Ocak ayında ise 100 kişi şirketin sponsorluk verdiği yıldız basketbolculardan Lamar Odom ve Shaq O’Neal’ın tüketiciyi yanlış yönlendirdiğini iddia ederek, insanları kandırmaya yönelik reklam yapmaktan dava açıldı.(alıntı)

bu bilekliklerin hic bi ise yaramadigi kendi firmasi tarafindan aciklandi...
hala fayda ediyor diyorsaniz, bu fayda ettigine inandiginiz icindir...

Son düzenleme:
Shaq O’Neal ve Derrick Rose gibi NBA oyuncuları ve David Beckham, Ronaldo gibi futbocuların ve Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro gibi yıldızların da kullandığı şirket, iyonlaşma sistemiyle geliştirilmiş hologramlar sayesinde vücuda enerji verdiğini öne sürmüştü. Fakat 2010 yılında açılan dava sonrasında yetkililer ‘Tanıtımlarımızda ürünülerimizin güç, esneklik ve denge sağladığını açıklamıştık. Bunun bilimsel bir kanıtı olmadığını itiraf ediyoruz. Eğer yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız paranızı iade edebiliriz’ açıklamasını yaptı. 2011 yılının Ocak ayında ise 100 kişi şirketin sponsorluk verdiği yıldız basketbolculardan Lamar Odom ve Shaq O’Neal’ın tüketiciyi yanlış yönlendirdiğini iddia ederek, insanları kandırmaya yönelik reklam yapmaktan dava açıldı.(alıntı)

tamam canım,çok sağolun

Yaa bu denge bilekliği nasıl sence alsammı diye soran sf arkadaşıma yanıtım şu olmuştu - Allah aşkına inanmayın böyle şeylere,bi arada stres bilezikleri vardı,plastik parçası altı üstü böle bi saçmalık olamaz sakın alma :KK20: aradan bir kaç hafta geçti ve radikal gazetesi 01/09/2011 tarihli sayısında okuduğum haberin linkini aynen ilettim kendisine mail ile. Buyrun burdan yakın
'Denge bilekliği' aldatmacası / Türkiye / Radikal İnternet :KK68:

tatlım bende de var hediye olarak vermişlerdi tanıtımda fiyatı 80 civarındaydı sanırım. Ama hiç bi işe yaramıyor ben bazen aksesuar olarak kullanıyorum :KK9:

tatlım bende de var hediye olarak vermişlerdi tanıtımda fiyatı 80 civarındaydı sanırım. Ama hiç bi işe yaramıyor ben bazen aksesuar olarak kullanıyorum :KK9:
ya çok afedersin birşey diyeceğim bu denge bilekliği şeye benziyor bak o zmanda aklıma gelmişti arkadaşlara söylemiştim,genelde gece eğlence mekanlarında 3. cinsiyetler buna benzer birşey takardı :KK4: hep gözüme çarpardı böyle fosforlu karanlıkta kendini belli eder bilekte :KK1: ben burdayım bende gy.m demek gibi birşeydi bi ara :nazar: şimdi herkes takıyo nolucak bu işin sonu bilmiyorum :KK1: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

slm, Ben denge bilekliğini 1tlye aldım valla. 5e 10a satıyorlarmış, indirime girmiş, Bende bedavaya aldım diye sevinmiştim. Zaten 1tl bile etmezmiş:)) ama biraz takacağım bakalım hiçte güzel bişey değil ama 1tl boşa gitmesin:=))
:KK37:

hic bir ise yaramiyor tamamiyle aksesuar amacli bir bilezik...

denge menge hikaye yani

bende esimdede var ama takmiyorus bile bizede hediye gelmisti...

X