• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyimli hamişlerden yardımmmmm

Zeyyyneppppce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
55
13
28
Arkadaşlar benim ilk gebeliğim hiç birşey bilmediğim için bu sitenin faydasını çok gördüm deneyimli tecrübeli arkadaşlardan çok destek gördüm 3.ayım bitti çok şükür ama özellikte gece wc kalktığımda inanılmaz şansı oluo gündüz değil gece oluyor sadece yani biraz tuvalletimi tutsam çok Sancı oluyo bu normalmidir bu ilk sorum bir diğeri çok tedirgin ve sıkıntı yapıyorum sağlıklımıdır iyimidir bişe olurmu vesvese yapıyorum dua ediyorum sürekli sizdede böle Sıkıntılar oluşmuşmuydu yoksa ben psikoljik olarak çok mu kafama takıyorum yarın ikili test için gidicem şimdiden teşekr ederimmm

Gece tuvaletin için bi bilgim olmadığı için yorum yapamam canım ama bebişin emin ol sen iyi olunca sen rahat olunca daha iyi olur o yüzden rahatla derin derin nefes al ve yavrunu üzme annesi :)
Sağlıkla :KK46::KK46:

Arkadaşlar benim ilk gebeliğim hiç birşey bilmediğim için bu sitenin faydasını çok gördüm deneyimli tecrübeli arkadaşlardan çok destek gördüm 3.ayım bitti çok şükür ama özellikte gece wc kalktığımda inanılmaz şansı oluo gündüz değil gece oluyor sadece yani biraz tuvalletimi tutsam çok Sancı oluyo bu normalmidir bu ilk sorum bir diğeri çok tedirgin ve sıkıntı yapıyorum sağlıklımıdır iyimidir bişe olurmu vesvese yapıyorum dua ediyorum sürekli sizdede böle Sıkıntılar oluşmuşmuydu yoksa ben psikoljik olarak çok mu kafama takıyorum yarın ikili test için gidicem şimdiden teşekr ederimmm

benim de bir bilgim yok ama inşallah tüm testlerin güzel çıkar, yüreğini ferah tutmaya çalış :) sağlıkla kucağuna al, mutlulukla büyüt :)

Back