Saç Rengi ve Saç Boyama deneyimli büyüklerim ve yaşıtlarım yardım eder misiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi eva_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eva_55

Ziyaretçi
öncelikle selamlar herkese bana bi konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen buna ihtiyacım var .şuan 18 yaşımdayım ve seneye üniversiteye başlicam ve saç rengimde değişiklik yapmak istiyorum şuanki saçım kumral yani kahverengi tonlarında gözlerim mavi ve beyaz tenliyim ve boyatmak isteğim renk olarakda siyahtan başka renk düşünemiyorum sizce ne yapmayalım lütfen yardımlarınızı bekliorum:asigim:

Ay canım benim üniversiteye başlıycakmış..Şeniz.Aman da aman inşallah..

Tabii üniversiteli olunca da imaj yapcan de mi? Seni gidi seni..:jeyyar:

Bak şekerim illa ki saç rengimi değiştiricem diyorsan ki bence hemen boyatma derim ama yine de; karamel rengi gibi birşeyler olabilir..
Gözler mavi ten beyaz süper olur..a.s

Sakın ola ki, sarı_röfle renklerine girme şimdiden.Yaşını büyük gösterir.

Zaten ortalık küçük Aysun Kayacılarla dolu..:1closedeyes:Yaşları 18-19 ama görüntü 30..Öyle olma..

Siyah da sert bir görüntü veriyor bana göre, en iyisi karamel gibi..SEVGİLER.

yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
eğer koyu yani siyah yapmak istiyor isen bence ilk önce koyu kestane tonu yap hem siyah gibi duruyor hemde ileride değiştirmek istersen siyahı akıtmak zor olur koyu kestanede aynı sonucu verecektir sihay bir görünüm

bence koyu kestane daha iyi canım..yaşına uygun..yakışır sana ..sevgilerimle...

evet bence de karamel yada bal rengi gölgeler daha yumuşak ve doğal bir görüntü elde etmene yardımcı olur yerimseniben

canım şimdiden başarılar eğitiminde..bence güzel gider siyah ama çok sert bi ifade verir bence yaşına göre.daha yumuşak tonlara git bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…