Deneyimli arkadaşlarım test sonucuma bakar mısınız lütfen :)

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
Arkadaşlar haziran ayında gebelik planlıyordum, fakat bu ay normal olarak adet ağrılarım başladı her ayın 15 inde mutlaka olurdum düzenliydi, bu ay ha bu gün olucam ha yarın olucam derken 10 gün geçmiş üzerinden en sonunda dayanamadım idrar testi yaptım çok fazla ümitlenmek istemiyorum eşimde testin olası rengidir diyor ama yinede de içim kıpır kıpır oldu benim miniğim süpriz yapıp erken gelir mi ki bize :) bu sabah yaptığım test sonucumu paylaşıyorum ikinci çizgi silik ama belli oluyor, deneyimli arkadaşlarım gebelik olabilir mi sizce... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah pazartesi günü gidip kan testide yaptırıcam.

Evet canim.hamilesinnnn...silikte olsa gebelik.varr...acilde kan testi yaptirabilirsin canimmm..hadi hayirlisi..

canım benim içim kıpır kıpırdı vallah iyice heyecan yaptım hastahaneler bu gün kan testi yapar mı acaba pazartesiyi bekleyemiycem zannedersem :) güzel yorumun için teşekkürler canım

Evet canim yaparlar bence git yaptirr yerinde olsam.bendeee duramazdim peki belirtilerin var mi ?

Evet canim yaparlar bence git yaptirr yerinde olsam.bendeee duramazdim peki belirtilerin var mi ?
bu ay hiç beklemiyordum açıkçası çünkü kasık ağrısı bel ağrısı çok çektim mide bulantım var onuda adet dönemine yoruyordum sürekli bulanır çünkü midem, eşimle haziran ayı için konuşuyorduk 3 yıldır atanamayan bir öğretmen adayı olduğum için temmuzda sınavda çok mide bulantım olmasın diye inşallah vardır bu gün istediğimi daha da çok anladım canım inşallah kısmetiyle gelir bu yıl anneside atanır :)

Tebrikler canım hamilelik gösteriyor
canım az önce dayanamadık ve doktora gittik kan testi yapıldı sonucu pazartesi alınıcak ama doktor ultrasyonla baktı ve kese oluşmuş yüzde 90 gebelik var dedi hala inanamıyorum Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almamızıda nasip etsin arkadaşım

Acilde 1 saat içinde veriliyor sonuç ama eğer keseyi görmüşse kesin gebelik zaten Allahım hayırlı uğurlu etsin

ohhh masllahhhya cok sevındımm rabbımm saglıkla almayı nasıp etsınn kucagınana canım bnımmm rabbımm olmayna herkese banada nasıpp etsınnn pekk sevınnndımmmmm tebrıkk ederımm canımmmm darısı bana

inşallah canım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini okuruz müjdeli haberini alırız Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu

inşallah canım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini okuruz müjdeli haberini alırız Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu
canımm hamıs kalmak ıcın neler yaptınn varmı onerılerınn ben dorttt aydır denıyorummhıc sıkıntımız yok cok sukur folıc kullanıyorumm beklemedeyım batt mayıs 8

canımm hamıs kalmak ıcın neler yaptınn varmı onerılerınn ben dorttt aydır denıyorummhıc sıkıntımız yok cok sukur folıc kullanıyorumm beklemedeyım batt mayıs 8
canım benim bizede çok büyük süpriz oldu haziran ayında planlıyordum gebeliği bu ayki adetimden sonra doktora gidicektim hamileliğe hazırlık testleri için adetimin üzerinden 10 gün geçince umutsuzca test yaptım silik çizgiyide görünce acaba dedim aklımızda kalmasındansa doktora gittik kan testi için doktor yüzde 90 gebelik var dediği halde dahi inanamıyorum şu kan testide hayırlısıyla bir sonuçlansın doktor bana bir ilaç verdi normalde hamile kalmaya karar vermeden bir ay önce başlamak gerekiyormuş ben bu gün başladım, gerçekten süpriz oldu bizede inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu ay

insallah canımm bu ay mayısda bakalım bzde beklıcezz alla saglık versın bebısnle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…