Gelinlik Modelleri Deneyimli arkadaşlardan öneriler istiyorum...

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
77
23
33
Düğün 14. haziranda.Sadece iki model demedim ama begenmedim.Şöyle bir sorunum var üst kismim (göğüs) büyük nasıl bir model yakışır ne tarz birşeye bakmaliyim bilmiyorum.V yaka bu tarz sorunu olanlar için önerilir. ancak bu sefer de göğüs kısmı çok açık olur diye istemiyorum.Deneyimli olan benim gibi bu sorunu yaşayanlardan öneriler istiyorum lutfennnn

Öncelikle hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim Çok derin olmayacak şekilde öpücük yaka yaptırabilirsin.. Gelinliğin sırt kısmını da ipli yaptırırsan ayarlaması daha rahat oluyor.. Benim de düğünüm 14 haziranda ve bende göğüslerimin büyük olmasından kaynaklı aynı sıkıntıyı yaşadım..

Tatlım hayırlı olsun şimdiden.. Gelinlik seçimi zor..Kişinin kendi vücudunu tanıması da çok önemli,, Vaktin olduğu için eğer bütçen de uysunsa diktirebilirsin gelinliğini, bende diktirmiştim.Benim göğüslerim büyük değil gerçi ama ben v yaka seklinde omuz kısımları dantelli olarak yaptırmıştım gelinliği ... Diken kişi zaten senin göğüslerini toparlayacak şekilde ölçüyü alıyor. İçine Cup yerleştiriyor. Boynuna takacagın takı ile de açıklık bır nebze kapanıyor. Zaten gelinlerde aşırı göğüs dekoltesine anlam veremiyorum.. Staplez ya da tek omuz tercıh etmemeni öneririm.. İnşallah içine sinen sekilde olur herşey..

Straplez istemiyorum canım nişanlığım straplezdi kelebek kolları vardı ancak rahat edemedim.Vakit dar ne yapacağım bilmiyorum ama çok teşekkür ederim önerileriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…