Deneyimli arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.silik test Beta hcg 0.36 sonra yapılan test yine silik

Sdenizk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
11
3
27
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım.
Düzensiz regl oluyorum. En son 3 temmuzda oldum. 22 temmuzda yerleşme kanaması gibi başlayan ( sızıntı halinde koyu kahverengi) 2 gün sonrasında regl gibi pıhtılı ve yoğun kanamam oldu.
Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Sabah kan verdim değer 0.36 çıktı şeklinde yazmıştım.

Bugün tekrar test yaptım silik çıktı. Ama kanamam devam ediyor. Mide bulantısı bel ağrısı hafif sancı uyku hali şeklinde belirtiler devam ediyor. Sizde de böyle olup gebe olan var mı? Paylaşabileceğim danışabileceğim kimse yok. Lütfen yardım eder misiniz? Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı veya bu durum ne?

Kanda negatif çıkmış o yüzden gebelik olduğunu sanmıyorum kanda negatif olan idrarda çıkmaz yani testler yanlış büyük ihtimalle

Kanda negatif çıkmış o yüzden gebelik olduğunu sanmıyorum kanda negatif olan idrarda çıkmaz yani testler yanlış büyük ihtimalle
Peki bu değerde yükselme vs oluyor mu ? Adet gibi kanamam oldu 5 gün kan verdiğimde de kanamam vardı bugün baya durmak üzere denecek kadar az pıhtısız ve pembe. Psikolojik olarak belirtileri yaşıyorda olabilirim. Öyle olan arkadaşlar da varmış burada okuduğuma göre.Deneyimim olmadığı için sizlerin yardımına size danışmaya ihtiyacım var.

Peki bu değerde yükselme vs oluyor mu ? Adet gibi kanamam oldu 5 gün kan verdiğimde de kanamam vardı bugün baya durmak üzere denecek kadar az pıhtısız ve pembe. Psikolojik olarak belirtileri yaşıyorda olabilirim. Öyle olan arkadaşlar da varmış burada okuduğuma göre.Deneyimim olmadığı için sizlerin yardımına size danışmaya ihtiyacım var.
Kanamanız tam adet gününde mi başladı peki

Yani siz büyük ihtimal zaten regl olmuşsunuz. Değerinizde çok düşük gebelik yok malesef. Kanda o kadar düşük değer çıkıp test silik çıkıyorsa testler bozuktur

kimyasal gebelik olup siz düşüğün sonlarına doğru gebe olduğunuzu öğrenmiş olabilirsiniz. kanamanız pıhtılı mıydı?

Hayır önce başladı adetim düzensiz ama adet oldum sonra 19 gün sonra felan tekrar başladı ilk üç gün koyu kahve rengi akıntı gibiydi
İçiniz rahat edecekse bi 5 gün sonra falan tekrar test yapmayı deneyin ama yerleşme kanaması bildiğim kadarıyla en fazl 2-3 gün lekelenme şeklinde olup kesiliyor

X