deneyimli arkadaşlar lütfen yardım! !! gebelik olabilir mi bu?

chilek_kokulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
6
0
Deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olun nolur. Ben 1 senedir gebelik istiyorum ama malesef olmadı. 3 kez klomen kullandım (catlatma iğnesi olmadan) fakat olmadı. Sonra 3 ay ara verdin ilaca bu ay yeniden kullandım. Herhangi bir yumurtlama ya da catlama sorunum yok. Bugun itibariyle adetim 1 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım ama negatif. Bir haftadır kasik batmalarim ve hafif bulantim var. Göğüs agrisi cok hafif var. Kan tahlili yaptirmadim henüz. Sizce bu gebelik olabilir mi?

Deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olun nolur. Ben 1 senedir gebelik istiyorum ama malesef olmadı. 3 kez klomen kullandım (catlatma iğnesi olmadan) fakat olmadı. Sonra 3 ay ara verdin ilaca bu ay yeniden kullandım. Herhangi bir yumurtlama ya da catlama sorunum yok. Bugun itibariyle adetim 1 gün gecikti. Dün idrar testi yaptım ama negatif. Bir haftadır kasik batmalarim ve hafif bulantim var. Göğüs agrisi cok hafif var. Kan tahlili yaptirmadim henüz. Sizce bu gebelik olabilir mi?

deneyimli değilim belirtilerde kişiden kişiye değişebilir tabiki. ama gecikme olumlu işaret. hemen idrarda çıkmayabilir. gecikme devam ederse 5.gün tekrar yapmalısın. inş istediğin sonucu alırsın:KK34::KK34:

olabilir bu ay ben de 2 gün gecikmeli geldi normalde pek gecikme olmaz...
ama bilemezsin tabi bir kaç gün bekle olmadı kan testi yaptır...

Yaa aslında gecikmenin yanında sol kasık ve karnimdaki iğne batması gibi sancı beni biraz umitlendirdi ama bunun da net bir belirti olmadığını da biliyorum. Saliya kadar gelmezse kırmızılar kan testi yaptiricam.

Yaa aslında gecikmenin yanında sol kasık ve karnimdaki iğne batması gibi sancı beni biraz umitlendirdi ama bunun da net bir belirti olmadığını da biliyorum. Saliya kadar gelmezse kırmızılar kan testi yaptiricam.

inşallah hamilesindir canım beklemek çok zor biliyorummm...
rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.....:21::21::21:

Ben bi de şunu merak ediyorum; 30 günde bir adet olan birinin yumurtlama günü normalde 16. Gün oluyor ya, peki adeti gecikip 32. Gün olursa illaki gec yumurtlama olmus yani 18. Gün mü yumurtlama olmuş oluyor yoksa 16. Gün yumurtlama olmuş ancak adet çeşitli nedenlerle gecikmiş de olabilir mi?

Benim ilk hamileliğimde evde yaptığım idrar testinde adetim beş gün gecikince silik bir çizgiyle çıkmıştı. Adetim geçtikten sonra bende hemen test yapmıştım ama çıkmamıştı. Ancak 5 gün sonra silik bir çizgiyle öğrendim. Hayırlısıyla hamilesindir inşallah.

Arkadaslar asilama yaptirali 2hafta 4gun oldu adet gormedim henüz acaba hamilemiyimdir test yapmaya da cekiniyorum. Negatif cikar diye. Sadece kahverengi leke gibi birsey geldi gecen pazar günü birdaha birsey gelmedi ben adet olurum kesin dedim ama olmadim. Arada bir midem de bulaniyor herşeyden

X