deneyimli arkadaşlar hamile olabilir miyim sizce?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri aranıza yeni katıldım.Şöyle bir gezinirken fark ettim muhabbet fikir alış verişi paylaşımlar çok güzel.Sizlerden yardım istiyorum.
Size bir sorum var ben 1 yıllık evliyim 30 yaşındayım. 5-6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum, polikistik over hastasıyım.Son 7 aydır bıraktım ama adetlerim düzensizleşti. 40 50 günde oluyorum. son olarak 12 temmuzda regl oldum ve 16 temmuzda bitti. 19 temmuzda eşimle ilk kez korunmasız ilişkiye girdik ve ben şimdi merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim heyecan yaptım aslında 1 yıl daha çocuk düşünmüyorduk birden oldu işte:) Arkadaşlar hamile olabilir miyim? ilk seferde denemeyle olabilir mi? ve en erken ne zaman öğrenebilirim?

Çok teşekkürler iyi muhabbetler:)

Canim Yumurtlama donemin genelde adetin 14-17 gun arasinda oluyorsun. buyuk olasilikla suanda hamile degilsindir ki bellide olmaz :)))

Allah gonlune gore verir insallah

adetım bıttıkten sonra 3 4 gun sonra ılıskıye gırınce hamıle kalma sansım nedır ve ılk deneme ne olur yardımcı olur musunuz?

adetım bıttıkten sonra 3 4 gun sonra ılıskıye gırınce hamıle kalma sansım nedır ve ılk deneme ne olur yardımcı olur musunuz?

canım ben de pco hastasıyım adetını duzene sokmak ıcın ılac vermedı mı doktor kılon varsa vermeye calıs en buyuk etkıyı o yapıyor bı de ınan bana ılk gunu ıkıncı ucuncu hıc farketmıyor canım Allah ne zaman ısterse oluyor ınsandan ınsana fark oluyor tatlım benden tafsıya hala Allahımdan umutlu bır sekılde beklıyorum bebegımı sabırlı ol ve kafana takma bız bazı seylerı unutunca hayat karsımıza cıkarır

Sevgili sabahmeltemi bende hep hesap yapıyordum 14. gün falan filan böyle 5 ay uğraştık sonra saldım kendimi hesap mesap yapmadım aynen dediğin gibi adet bitiminden 3-4 gün sonra ilişkimiz oldu ve şuan hamileyim. Herkeste farklı oluyormuş bazı kadınlar hemen adet bitiminde, bazıları 14-20 arasında bazılarıda adete 1 hafta kala hamile kalırmış. İnşallah hamilesindir. değilsende üzülme ilk sefermiş her ihtimali dene :))

ben de herşey normal çok şükür ama yumurtlama cihazıyla kendimi takit ettim bi kaç ay her ay farklı günlede yumurtlama oldu mesela geçen ay 13. gün bu ay 15.gün oldu ilk hamilelğimde 12. gündü..kişiden kişiye aydan aya farkediyo nasipse olmuştur olmadıysada çaresine bakar yeniden denersin.inşallah olur

arkadaşlar tesekkur ediyorum peki en erken ne zaman belli olur ılıskıye 19 temmuzda gırmıstık su an hıc bır belırtı yok zaten ????

eger 19 unda hamile kaldıgını var sayarsak bugun yaptrıdıgın bir kan testinde sonuc alırsın diye dusunuyorum,ama daha onceki mesajında 35-40 gunde bir adet gordgunu yazmıssın,dolayısı ile adetten 3-4 gun sonra yumurtlamıs olman pek olası degil ama yine de takdiri ilahi,Allah gonlune gore versin canım inşallah.

Canim bende bir pko lu olarak pek sanmiyorum hamile kaldigini ama imkansiz diye birsey yok.. ben 2 sene kadar ugrastim kendi kendime Malesef hamile kalamadim sonra bir dr a gittim yumurta takibi ilac igne iliski gunleri vs derken hamile kaldim oglum 6 yasina Genie girdi hic korunmadim hic hamilede kalmadim 2 bebek icin yine tedavi gordum 6 ay ilac igne vs olmadi bir dusuk yaptim sonra asilama yaptirdim suan cok sukur 27 haftalik olduk...

Bizim hamile kalmamiz pko oldugumuz icin zor dr Dan imkansiz degil kalirsin demisti ama 9 yillik evliligimde hic korunmadim ama hicte trdavisiz hamile kalmadim Malesef..ama pko olupta ikendiliginden kalanda var... Yumurta takibi yaptirmani oneririm...rabbim butun isteyenlere nasip etsin Insallah...

Cok teskkur ederım acıklamalarınız ıcın bana oyle geliyor kı o zaman hamıle degılım dedıgınız gıbı zaten belırtı yok ama ben ılk kez korunmasız ılıskıye gırdıgım ıcın merak etmıstım

arkadaşlar tesekkur ediyorum peki en erken ne zaman belli olur ılıskıye 19 temmuzda gırmıstık su an hıc bır belırtı yok zaten ????

adet günün geçmeden pek belirti olmuyo adet belirtileri gibi oluyo bende sadece kokulara karşı hassaslık adetten önce oldu onuda sonradan anlamlandırdım sabret bence çok zor bklemek ama :-(

adet günün geçmeden pek belirti olmuyo adet belirtileri gibi oluyo bende sadece kokulara karşı hassaslık adetten önce oldu onuda sonradan anlamlandırdım sabret bence çok zor bklemek ama :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…