• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Deneyimli annelerden bebek arabası tavsiyesi

Pumpkinspicelattee

👶🏼🐾🍼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
1.234
3.022
133
Merhaba sevgili anneler. Maksimum 2000 tl bütçemiz var. Bir bebek arabası almak istiyoruz. Ana kucaksız modellere bakıyoruz. Ana kucağımız var. Bebek arabası için çok memnun kaldığınız, bagaja sığan, kolay katlanan, 2 ayda tekerleri çatlamayan öneriniz var mı? 5000-6000 tl vermeyi gereksiz görmekteyim. 2-3 yıl kullanılacak bir araba için.

Ben kızım küçükken çok çıkartmadım 1,5 yaşında bebek arabasını kullandım ki o da 10 defa değildir yani. Bana da gereksiz geliyor çok para vermek ama sizin durumunuz nedir bilemeö. ben sürekli arbayla bi yerlere götürüp getirdiğim için çok fazla ihtiyaç duymadım açıkçası. Baston modeller var az yer kaplayan çabuk katlanan ben memnundum kullanırken

Ben kızım küçükken çok çıkartmadım 1,5 yaşında bebek arabasını kullandım ki o da 10 defa değildir yani. Bana da gereksiz geliyor çok para vermek ama sizin durumunuz nedir bilemeö. ben sürekli arbayla bi yerlere götürüp getirdiğim için çok fazla ihtiyaç duymadım açıkçası. Baston modeller var az yer kaplayan çabuk katlanan ben memnundum kullanırken
Baston modellere nedense ısınamadım bir türlü

Merhaba sevgili anneler. Maksimum 2000 tl bütçemiz var. Bir bebek arabası almak istiyoruz. Ana kucaksız modellere bakıyoruz. Ana kucağımız var. Bebek arabası için çok memnun kaldığınız, bagaja sığan, kolay katlanan, 2 ayda tekerleri çatlamayan öneriniz var mı? 5000-6000 tl vermeyi gereksiz görmekteyim. 2-3 yıl kullanılacak bir araba için.
Bebeğim ilk doğduğunda travel aldık, kesinlikle benim için çok zordu. Bebeğim asla sevmedi, 1-2 kez maksimum kullanabildik. Eşim bu kullandığımızı aldı, ben bebişin seveceğini sanmıyordum ama bizimki çok sevdi. Çok hafif, pratik. 2 model tavsiye edebilirim xiaomi mitu (arkadaşım kullanıyor çok memnun), kanz C-go (ben kullanıyorum çok pratik memnunum). İkisi de belirttiğiniz fiyat aralıklarında. Kışın sokakta kullanmayacaksınız avm, yaz - ilkbahar - sonbahar için caddede kullanacaksanız gayet idealler. Ben sedan kullanıyorum bagaja çok rahat sığıyor, hatchbacklerde de rahatça sığar ama bagaj çok doluysa bilemeyeceğim.

Ben baston kullanıyorum elele citi modeli hem fiyay olarak çok uygundu italyan bi markanın Türkiye ayağı. Yaptığı ilk baston araba. Şuan 2 yılı aştı kullanıyorum. Tam düz de yatabildigi için doğduğundan beri kullandım. Baston olduğu için hem ağır değil hem de bagajda sığıyor. İyi ki almışım dediğim bir şey ben iki yıl önce 400 tl ye almıştım.

merhaba,
biz Joie almıştık 3 buçuk sene önce, gayet memnunuz. merdivenden indiriyorum takir takir, sık sık kullanıyoruz, tekerleklerinde vs hiç bir sorun yok. bizimki katlanınca aşırı küçülmüyor ama küçük kalan modelleri var. bence hafif olması, kolay katlanabilmesi, dayanıklılık ve rahatlık önemli. baston travel arası satılan modellerde çocuklar bezin üzerine oturuyor, ergonomik gelmiyor bana.

yakın zamanda yine bebek arabası araştırması yapmıştık. Hamilton S1 modeli de çok iyi gözüküyor, sürümü çok rahat, kendi kendine katlanıyor, kabin boy ve çocuk için de rahatlık sağlar. belki onu da arastirabilirsiniz

Bizde Chico Goody aldık katlaması çok kolay zaten bi düğmeye basıyorsun kendi kendine katlanıyo, açmasıda tek hareketle. uçağa kabine bagajı olarak alınıyor kadar küçük taşımasıda çok kolay. Ayrıca yeni doğandan itibaren kullanılabiliyor. 2500tlydi ama ikinci el dolaptan yada gardropstan bulabilirsin.

Back