Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küf yok su koyuyorum petegin uzerine aparatla cekmeye herkes bişey diyo korkuyorumSerum sıkın sonra çekin aparatiyla . Cam açın havalandirin bulundugu odayi . Peteklere ıslak havlu koyun. Hava nemlendirici alabilirsiniz ben burnu tıkanınca kullanıyorum iyi geliyor. Birde evinizde küf varmı? Bizde var kışın çıkıyor sık sık siliyorum.
Hava nemlendirici kullanıyorum icerisine okaliptüs yağı damlaticamOdanızı havalandırın. Burnunu zaten temizliyorsunuzdur. Hava nemlendirici kullanın. Yatak hijyenine de dikkat edin çarşafını günlük silkeleyin toz olmasın
Çek korkma ben 2 yaşında hala çekiyorum tikaninca. Serumdan sıkıp sonra gunde iki kere uyutmadan önce çek rahat eder. Sunkurmeyi bilmiyor nasıl cikacakKüf yok su koyuyorum petegin uzerine aparatla cekmeye herkes bişey diyo korkuyorum
İnşallah olmazlar ya bebek olunca zorBebeklerimin uyuduğu odaların peteklerini açmıyorum. Gece 1-2 kere havalandırıyorum. Maşallah diyim daha hasta olmadılar olmazlar inşallah. Sıcak hava iyi değil.
Teşekkür ederim saolun büyüklerden herkes bir sey diyo sizde bilirsinizÇek korkma ben 2 yaşında hala çekiyorum tikaninca. Serumdan sıkıp sonra gunde iki kere uyutmadan önce çek rahat eder. Sunkurmeyi bilmiyor nasıl cikacak
Odaları serin olsun, burunları açık olsun olmazlar inşallah. Hiç olmazsa olsalar da ilerlemezİnşallah olmazlar ya bebek olunca zor
Kaç derece yattıkları oda acaba tulum falan giyiyorlar mı ? Benim eşim çocuk üşür diye başımın etini yiyor yaOdaları serin olsun, burunları açık olsun olmazlar inşallah. Hiç olmazsa olsalar da ilerlemez
21 derece. Yok tulum sevmez benimkiler. Yorgan örtüyorum. Açmıyorlar zaten üstlerini. Bir tek salonu yakıyorum. Ama benim ev merkezi ısıtma yani salonu açınca sıcak oluyor her yer. Siz de ona göre ayarlarsınız. Sıcaktan tıkanıyor burunlarıKaç derece yattıkları oda acaba tulum falan giyiyorlar mı ? Benim eşim çocuk üşür diye başımın etini yiyor ya
Kac ml sıkıyosunuz serum fizyolojikMerhaba,sırayla eğimli bir şelikde her 2 delikten serum fizyolojik sonra yüzüstü çevirip sırtına aşağıdan yukarıya yavsşçs pat pat,zaten akacak sonra sırt üstü yatırın ve silikon uçlu aparatla çekin,1 yaşında her gün düzenli temizliyorum geniz akıntısı olmuyor artık
Odasina soğan sarımsak ikilisi koyun oda açıyor bebeklerin burnunuBebegim 5 bucuk aylik burnu tikaniyor serum fizyolojik sikiyorum nazalnemde kullanıyorum ne yapacagimi şaşırdım yardim edin kutfen her dk banyoda yaptiramiyorum havalar soguk
Bir tüpü 2 deliğe yarı yarıyaKac ml sıkıyosunuz serum fizyolojik