Deneyimli anneler yardım 5 aylık bebegimin burnu hep tıkanıyor

mihros0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
16
1
28
Bebegim 5 bucuk aylik burnu tikaniyor serum fizyolojik sikiyorum nazalnemde kullanıyorum ne yapacagimi şaşırdım yardim edin kutfen her dk banyoda yaptiramiyorum havalar soguk

Serum sıkın sonra çekin aparatiyla . Cam açın havalandirin bulundugu odayi . Peteklere ıslak havlu koyun. Hava nemlendirici alabilirsiniz ben burnu tıkanınca kullanıyorum iyi geliyor. Birde evinizde küf varmı? Bizde var kışın çıkıyor sık sık siliyorum.

Odanızı havalandırın. Burnunu zaten temizliyorsunuzdur. Hava nemlendirici kullanın. Yatak hijyenine de dikkat edin çarşafını günlük silkeleyin toz olmasın

Serum sıkın sonra çekin aparatiyla . Cam açın havalandirin bulundugu odayi . Peteklere ıslak havlu koyun. Hava nemlendirici alabilirsiniz ben burnu tıkanınca kullanıyorum iyi geliyor. Birde evinizde küf varmı? Bizde var kışın çıkıyor sık sık siliyorum.
Küf yok su koyuyorum petegin uzerine aparatla cekmeye herkes bişey diyo korkuyorum

Bebeklerimin uyuduğu odaların peteklerini açmıyorum. Gece 1-2 kere havalandırıyorum. Maşallah diyim daha hasta olmadılar olmazlar inşallah. Sıcak hava iyi değil.

Odaları serin olsun, burunları açık olsun olmazlar inşallah. Hiç olmazsa olsalar da ilerlemez
Kaç derece yattıkları oda acaba tulum falan giyiyorlar mı ? Benim eşim çocuk üşür diye başımın etini yiyor ya 😂

Kaç derece yattıkları oda acaba tulum falan giyiyorlar mı ? Benim eşim çocuk üşür diye başımın etini yiyor ya 😂
21 derece. Yok tulum sevmez benimkiler. Yorgan örtüyorum. Açmıyorlar zaten üstlerini. Bir tek salonu yakıyorum. Ama benim ev merkezi ısıtma yani salonu açınca sıcak oluyor her yer. Siz de ona göre ayarlarsınız. Sıcaktan tıkanıyor burunları

Merhaba,sırayla eğimli bir şelikde her 2 delikten serum fizyolojik sonra yüzüstü çevirip sırtına aşağıdan yukarıya yavsşçs pat pat,zaten akacak sonra sırt üstü yatırın ve silikon uçlu aparatla çekin,1 yaşında her gün düzenli temizliyorum geniz akıntısı olmuyor artık

Merhaba,sırayla eğimli bir şelikde her 2 delikten serum fizyolojik sonra yüzüstü çevirip sırtına aşağıdan yukarıya yavsşçs pat pat,zaten akacak sonra sırt üstü yatırın ve silikon uçlu aparatla çekin,1 yaşında her gün düzenli temizliyorum geniz akıntısı olmuyor artık
Kac ml sıkıyosunuz serum fizyolojik

Bebegim 5 bucuk aylik burnu tikaniyor serum fizyolojik sikiyorum nazalnemde kullanıyorum ne yapacagimi şaşırdım yardim edin kutfen her dk banyoda yaptiramiyorum havalar soguk
Odasina soğan sarımsak ikilisi koyun oda açıyor bebeklerin burnunu

X