- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Malesef imkanim olsa zaten hemen giderdim sabaha kadar uyuyamam zaten ama malesef sabahi beklemk zorunda kaldim...Aynen yakında acil varsa gidebilirdiniz. Randevuyu beklemeseydiniz keske.
Malesef imkanim olsa zaten hemen giderdim sabaha kadar uyuyamam zaten ama malesef sabahi beklemk zorunda kaldim...
Bnde internette biraz arastirdim acisi ve agrisi cok oluyomus ama kizimda oyle aci agri yok bazen kasimak istiyo kesinlikle elletmiyorum atesi falanda yokZona sinir ucu iltihabı değilmiydi ya
Çok acıması gerekirdi onun
Amin cok tesekkur ederm Allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz umarim dediginz gibi olur bi an once iyilesirKorkma tamam sakin ol. Bu da bi deneyim olur sana. Bekle yarın doktor sana ilaç verecek ve cocuğun iyilesecek. Kaşımasına engel ol, bir şey sürme oraya. Atesine de bak arada. Onlar bizden daha cabuk atlatır bazı şeyleri. Bir dahakine daha dikkatli olursun. Hepimizin başina gelebilir böyle şeyler, bazen basiretimiz baglanıp biz de kalakalıyoruz yani.
Rabbim şifa versin kuzuna...
Önemli birşey değildir inşallahBnde internette biraz arastirdim acisi ve agrisi cok oluyomus ama kizimda oyle aci agri yok bazen kasimak istiyo kesinlikle elletmiyorum atesi falanda yok
Amin cok tesekkur ederm Allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz umarim dediginz gibi olur bi an once iyilesir
2 bucuk yasindaki kizimin gogus araliginda byle yaralar cikti resimde ekliyorum daha once boyle biseyle karsilasan varmi acaba o ortadaki buyuk yara daha once kucuk ici sulu ustu kabuksuzdu pek onemsemedim ablamin oglan bazen isiriyo soyuluyo kizim kasiyip yoluyo falan diye dusundum ama snra yara buyudu ve kenarlardada cikti
Simdi etrafi da kizardi Allahim insallah biseyi yoktur buyuklerden bi komsu bakti nazardan olmus goz goz dedi ama bilmiyorm
Edit.. bgun saglik ocagina goturdum doktor zona olabilir ama hastaneye goturun dedi yarin icin randevu aldim ama yarina kadar icim icimi yeQUOTE]
Canm o ddign yaraya benzer bi durum bende de oldu sirtimda kolumda cikti.bize denilen bize diyorum cunki nerdeyse sulalecek gecirdik kedi yada kopek kılından bulasan biseymis bole reaksiyonla gostereebiliyomus havada ucusan bi kedi kili bile bi etkiye sebebep olabiliyo demisto doktor belki bole bisey olabilir
Fotografi yukleyemedim simdi daha kotu olmus sanki yaralr kizarmis ve daha buyumus ne olursa olsun sabahi bekleyemedim acile goturuyorumFotoğrafı göremedim ama aklıma ilk gelen el ayak agiz hastalığı oldu. Oğlum haziran ayında geçirdi ve büyük bir salgın var. İlk günlerde isilik gibi içi su dolu kabarcıklar sonra iltihapli yaralara dönüştü ve ardından çok yüksek ateş seyretti.
Belki bu olabilir diye açıklamak istedim.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Insallah gecer dua edin nolurHavuza falan gittiniz mi yakinda. Ya da parktan da kapabilir. Bana iltihap gibi geldi. Erken acsaydin konuyu fucidin al derdim eczaneden. Hem kaşıntıyı alir hem mikroplari temizlerdi. Ben de birkac kez yasadım kizimda, yegenimde yasadı fucidin verdi doktorlar. Geçer ya uzulme.
I
Insallah gecer dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?