Bebek Beslenmesi deneyimli anneler siz nasıl kestiniz sütten fikirlerinizi bekliyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masummelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
29
0
86
Nevşehir
arkadaşlar merhaba oğlum 19 ayının içinde sütten kesiyorum bu aralar.gündüzleri emzirmiyorum 2 gündür.:ecrin_bebek:geceleri hala emiyo yaa nasıl atlatıcam geceleri çok ta emiyodu.deneyimli anneler ne yapmalıyım?

mrh benım de kızım 14 aylık yemek yemedıgı için ve memeye düşkünlügü artıgından dolayı kesmek zorunda kaldım tam bır hafta oldu ben gündüzleri hiç emzirmiyorum ama karnını sürekli tok tutmaya çalışıyorum fakat gecelerı kesmedım ama eskıye nazaran şimdi daha ıyı en azından gündüzleri emme işini unuttu allah kolaylık versınnn

gündüzleri bende zorlanmıyorum çünkü oyalıyacak çok şey oluyo meme aklına az geliyo ama gece mümkün değil her uyanışında meme den başka yatışmıyo..işim zor gerçektende(

Benim kızım da 19 aylıktı.
Tiksinmesi için meme uçlarına yara bandı kullandım. Kızım meme istedi gösterdim bak dedim, pis olmuş meme, anne büv olmuş dedi emmek istemedi. Sonra canım acıyor diye gelip öptü. İlk ve sonraki gün göğsümdeki süt salgısından çok ağrı çektim.2. günün akşamı ellerimle sağabildiğim kadar sağdım.3. gün sütten ve ağrılardan eser kalmadı. bantları da geceleri yenisiyle değiştirdim. Kızım meme isteyince de ona artık sen büyüdün. Yemeklerinin tamamını babanla yediklerimizden seçebilirsin dedim. Çok şükür hem yemesi düzeldi hem de ben rahat ettim. Darısı hayırlısıyla başınıza...:lepi:[/QUOTE]

drların bize sunduğunu uyguladım ve memnun kaldım.... oğlum 22,ayındayken ona dedimki; annede süt bitti artık bardaktan süt içeceksin...... dirençli olunca hafif mızıklamalarında karalılığın karşısında sütü içiyorlar... zorlamadan tatlı dille anlatarak uygula bu yöntemi... gece uyandığındada ilk günler bardaktan süt ver... ama esas önerim sabah 5 yada 6da sütü bardaktan vermen olur.......unutma, tatlı dille ısrar etmeden anlatıyorsun.. kolay gelsin.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…