• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Deneyimli anneler lütfen yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

neredenNereye

Herkes Aynı Hayatta
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
166
1
46
44
İzmir
16 aylık oğlum yalnızca anne sütüyle besleniyor hiçbir şekilde yemek yemiyor, gün boyu kaç defa emdiğinin sayısını bile bilemiyorum. Bazı geceler 6-7 defa emmek için uyanıyor çünkü artık doymuyor. Elimden geldiğince anne sütünü erken kesmeyeyim dedim ama artık doktorumuz memeden kesmem gerektiğini söyledi ki bunu 4 ay önce söylemişti ama ben biraz daha direndim belki yemeye başlar diye ama değişen birşey olmadı. 1 hafta önce doktora gittik, hiç kilo almadığı için doktor daha fazla zorlama hemen kes çünkü ek gıda olmadan sütün tek başına faydası olmaz dedi. Biliyorum en az 2 yaşına kadar anne sütünün verilmesi gerekiyor ama bizimki ek gıda almıyor tam bir meme delisi. Gün içinde 1-2 dk emiyor 5 dk sonra tekrar emmek istiyor.
Sizlere sorum şu; onu memeden soğutmak için neler yapmam gerekiyor. İstediğinde vermezsen bu durumdan çok etkilenecek ama kendisi memeden soğursa belki bu süreci daha rahat atlatabiliriz. Acı biber falan sür diyorlar ama kıyamıyorum.
Benim durumumda olan ve farklı yöntemleri denemiş olan annelerin yardımına ihtiyacım var.

Back