Deneyimli anneler ltfen yardm edin!!!

MaxBinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
22
0
86
Muğla
klava:
aynı durumdayım remen depresyona girdim.. acıktımı, susadımı , bi yrimi ağrıyor, tuvalteimi geldi.... ne yapacağımı şaşırıyorum..ağlatmayalım -- ağlamayalımda nasıl uyutalım bu çocukları.. Yarın odasını ayıracağım bakalım.. bide böle deneyelim. Birde üstüne üstlük bütün gün hiç durmadan oradan oraya bu odadan o oadaya koşup duruyor anlayamadım gitti yorulmuyormu bu çocuk ya lütfen yardım edin..

bazen çok uğraşmamak gerekiyo kendi akıl sağlığımız için bence bırakıcaksın bakalım ne zaman yemek yemek isteyecek yada uyumak isteyecek karşıdan izlemek ve durumu kabul etmek

aynı dert bende de var arkadaşım..benim oğlanda aynı ..çok fena ve hırçın büyüdü..beni mahvetti..psikolojim bozuldu..nisanda 4 olcak ömrümün yarısı gitti..ne uyku var..ne oturup oynamak var..herşeye ağlıyo ..heryeri dağıtıyo..evi toplamaktan bıktım valla..ama yapacak bişi yok ne yazık ki..Allahımız dermansız dert vermesin yeterki...bu günlerde geçecek inşallah..sabır arkadaşım sabır...

arkadaşlar bende aynı durumlardaydım,bana iiiyii gelen şu taktikleri uyguladım bir kere çocuğumu ne yemek ne uyku konusunda sıkmadım ilk zamanlar herşey saatinde olsun istedim ama büyüdükçe ookuralı bozduk malesef şimdi ilkçocuğumda da aynı sorun vardı ikincisindede size düşen sabırlı olmak ve onu hiç birşey için zorlamamak inanın geçicek bu günler ozaman başka sorunları çıkıcak biz anneler her zaman gayretliyizdiryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…