son günlerde neler çekiyorum uyku konusunda.
kızım saatlerce ağlıyor.uyutmak da en az 2 saatimi alıyor.uykusu var sürünüyor yerlerde..
ama uyumuyor...
sabır sabır ama artık kendimi kaybetmeye başlamaktan korkuyorum...
eşim geriliyor ben geriliyorum...
artık gücüm kalmadı..bu hastalıklar mahvetti bizi.düzen falan klamdı..umarım en kısa zaman geçecek..
yazı teşekkürler..
emeğinize sağlık
aynı durumdayım remen depresyona girdim.. acıktımı, susadımı , bi yrimi ağrıyor, tuvalteimi geldi.... ne yapacağımı şaşırıyorum..ağlatmayalım -- ağlamayalımda nasıl uyutalım bu çocukları.. Yarın odasını ayıracağım bakalım.. bide böle deneyelim. Birde üstüne üstlük bütün gün hiç durmadan oradan oraya bu odadan o oadaya koşup duruyor anlayamadım gitti yorulmuyormu bu çocuk ya lütfen yardım edin..
bazen çok uğraşmamak gerekiyo kendi akıl sağlığımız için bence bırakıcaksın bakalım ne zaman yemek yemek isteyecek yada uyumak isteyecek karşıdan izlemek ve durumu kabul etmek
arkadaşlar bende aynı durumlardaydım,bana iiiyii gelen şu taktikleri uyguladım bir kere çocuğumu ne yemek ne uyku konusunda sıkmadım ilk zamanlar herşey saatinde olsun istedim ama büyüdükçe ookuralı bozduk malesef şimdi ilkçocuğumda da aynı sorun vardı ikincisindede size düşen sabırlı olmak ve onu hiç birşey için zorlamamak inanın geçicek bu günler ozaman başka sorunları çıkıcak biz anneler her zaman gayretliyizdiryerimseniben