• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Deneyimli anne adayları en en en erken gebelik belirtiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm benim en belirgin belirtim göğüs uçlarımdaki acı ve yanmaydı bu nedenle regl'ime iki gün kala idrarda pozitifi gördüm şükür ve hala devam ediyor bu ağrı.

ben çok araştırmıstım yani okumadığım sey kalmamıstı sana okuduklarımı yazayım:))
_sık idrar cıkma
_koltuk altında sararma hormonlardan kaynıklı kahveremsi bir renk alıyor koltuk altı
_gögüslerde hassasiyet şişkinlik gögüs ucu kararması
_iştahta asırı artıs
_dudakta ucuklama
_kasıkta pıt pıt bir atma hissi batma sinyal gibi
_agızda metalimsi bir tat
_kirpiklerde kıvrıklık (bunu annemde söylerdi)
_idrar renginde asırı koyuluk çay gibi nerdeyse hormonlardan dolayı
bunlar belirtiler hamilelk öncesi

ay cnm ayni koltuk alti sarkmasi bendede var birde vajinamin ustu cok kasinio bat 18 eylul heycan dorukta

Çok teşekkür ederim kızlar.ben daha cok cok yeni
İlişkiden sonra bende şınvar aşırı gaz
Midem de gaz hiç gitmyo sanki günlerce sogukta kalmşmda üşütmüşğm gibi
Bide göğüslerimde acayp hassasiyet var ama regl önceside oluyo o ama reglme daha 13 var çok erken

Kişiden kişiye göre değişir canm ovulasyon testi yap belki çift çzgi çıkacak :)
ama bende adet yaklaştığındaki belirtiler başladı , göğüslerimden anlıyorum hemen, bat 'a 10 gün kala falan hafif acımaya başlıyorlar yani aslında bu da yumurtlamanın gerçekleşmiş olduğunu göstermez mi?

ama bende adet yaklaştığındaki belirtiler başladı , göğüslerimden anlıyorum hemen, bat 'a 10 gün kala falan hafif acımaya başlıyorlar yani aslında bu da yumurtlamanın gerçekleşmiş olduğunu göstermez mi?
ovulasyon testlerinden çok soğudum ben ya :) bi defa çok heveslenip yapmıştım ama bir türlü tutturamadım, onun yerine düzenli ilişki denedik ama bakalım hayırlısı inşallah

İyi geceler herkese. Genellikle 26 günde bir adet olurum. Birkaç Aydir 23 le 28. Günler arasında oldum. Bi ay 21. Gün kanama oldu adet oldum sandım ama o gün kesildi bir daha olmadı bugun 25. Gündeyim. Dun test yaptım ama bişey yoktu acaba yerleşme kanaması olabilir mi . Bi fikriniz varmı? Teşekkürler şimdiden

İyi geceler herkese. Genellikle 26 günde bir adet olurum. Birkaç Aydir 23 le 28. Günler arasında oldum. Bi ay 21. Gün kanama oldu adet oldum sandım ama o gün kesildi bir daha olmadı bugun 25. Gündeyim. Dun test yaptım ama bişey yoktu acaba yerleşme kanaması olabilir mi . Bi fikriniz varmı? Teşekkürler şimdiden
canım devamı gelmezse olabilir ama test için çok erken, 5 gün daha bekledikten sonra tekrarlarsan daha kesin sonuç alırsın

kızlarrrrr benım de kasıklarımda bı hareketlılık var pıt pıt atmalar sancılar falan acabaaaaaa olabılır mı benımde 16 gun var daha reglıme yaa :/ ne zaman test yapsam cıakr kiii

kızlarrrrr benım de kasıklarımda bı hareketlılık var pıt pıt atmalar sancılar falan acabaaaaaa olabılır mı benımde 16 gun var daha reglıme yaa :/ ne zaman test yapsam cıakr kiii
Sen daha yumurtlamamışsın bile 2 gün sonra yumurtan çatlayacak muhtemelen.

Ben dün ögrendim 4 haftalık :) Adet günüm geçmedi, iki gün varken ögrendim idrar testi daha sonra kan testiyle. Bende bi belirti olmadı beklediğimiz birşey olduğu için hep kendimi dinledim kontrol ettim, ama ne göğüsler de ağrı ne de başka birşey. Adetime bir hafta kala, her zamanki gibi yavaştan gelen o kramplar oldu ertesi gün kahverengi leke gördüm adet oldum derken bir daha o leke hiç olmadı devamı gelmedi, bir gün daha bekledim sabah idrar testiyle çift cizgi gördüm öyle silikte değildi. Ve hala bi değişiklik gormuyorum kendimde, sadece kasiklarim da agri kramplar halsizlik hepsi bu

Kızlar bende de ilk kez bu ay sağ kasıkta pıt pıt atma var reglim 8 Ocak acaba olabilir mi ya sadece bu belirti var sanki kelebek kanat cirpar gibi ağrılı değil ama hep aynı yerde

geminiwoman yani ne demek oluyor anlamadım şimi :S:S 12 gun var bugun ben 28 de bir adet oluyorum 13.14 te falan yumurtlama oluyor

Ben dün ögrendim 4 haftalık :) Adet günüm geçmedi, iki gün varken ögrendim idrar testi daha sonra kan testiyle. Bende bi belirti olmadı beklediğimiz birşey olduğu için hep kendimi dinledim kontrol ettim, ama ne göğüsler de ağrı ne de başka birşey. Adetime bir hafta kala, her zamanki gibi yavaştan gelen o kramplar oldu ertesi gün kahverengi leke gördüm adet oldum derken bir daha o leke hiç olmadı devamı gelmedi, bir gün daha bekledim sabah idrar testiyle çift cizgi gördüm öyle silikte değildi. Ve hala bi değişiklik gormuyorum kendimde, sadece kasiklarim da agri kramplar halsizlik hepsi bu
Hayırlı olsun canım baska bi belirti var miydi

Back