deneyimli anne adayları bakar mısınız?

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
adet olmama 1 gün var.2-3 gün önce beyaz akıntılarım basladı.ve ayaklarımda ciddi bir üşüme söz konusu.ve bugün sabahtan beri tuvaletten cıkamıyorum.hem cırcır olmusum hemde sık idrara cıkıyorum.ve makat bölgemden rahmime doğru vuran büyük bir ağrım var.(bu arada hemoroid problemim yok:))ayağa kalkınca daha fena ağrıyor.benim sorum su:
*gebelik belirtilerinden ishali sayabilirmiyiz?(unutmadan söyleyeyim 2 ay önce bir düşük yaşadım ve böyle belirtilerim olmamıstı.)
*ve bu cektiğim ağrılar gebelik belirtisi olabilirmi?
cevaplayan arkadaslara şimdiden tskr ederim.

adet olmama 1 gün var.2-3 gün önce beyaz akıntılarım basladı.ve ayaklarımda ciddi bir üşüme söz konusu.ve bugün sabahtan beri tuvaletten cıkamıyorum.hem cırcır olmusum hemde sık idrara cıkıyorum.ve makat bölgemden rahmime doğru vuran büyük bir ağrım var.(bu arada hemoroid problemim yok:))ayağa kalkınca daha fena ağrıyor.benim sorum su:
*gebelik belirtilerinden ishali sayabilirmiyiz?(unutmadan söyleyeyim 2 ay önce bir düşük yaşadım ve böyle belirtilerim olmamıstı.)

Canım benim bi kızım var ve yine hamile kalmak istiyorum. İlk hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu. Adetime 10 gün varken test yapıp öğrenmiştim. Şimdi adetim 2 gün gecikti. Hamile olabilirim diyorum ama yaptığım bütün testler de negatif çıkıyor. Bende de beyaz şeffaf akıntı başladı, ayaklarım da donuyor,göğüslerim de şiş, ama makattan rahime vuran herhangi bir ağrım yok. Gebeliğin ishalle de ilgisi yokmuş bi yerde okumuştum. Yalnız rahminde böyle bir ağrın varsa dış gebelik belirtisi olabiliyomuş. Bence en kısa zamanda doktora görün canım

canım ya hiç bir gebede belirtilen ishal durumu yok hepsi kabızlıktan şikayet ediyor doktorlarında belirti olarak gösterdiği gebelik belirtilerinde ishal durumu yok aksine kabızlık belirti olarak kabul ediliyor ama olmaz diye birşey yok allah bilir her insan farklı gebelik belirtileri gösterebiliyor öpüldün ha bu arada 3 doğum yaptım 3 cüsü yaşamadı ama allaha şükür 2 kızım sağlıklı şimdi 4 düncüyü yapmaya uğraşıyom

öncelikle geçmiş olsun hayatım
hamilelik ihtimalin varsa belirtiler herkste farklılık gösteriyor belki ishal de senle bir ilk olur ama
ben gençk kızken yaşamıştım canım bu belirtileri yumurtalıklarını üşütmüşsün demişti doktor.
ayaklarını sıcak tutmadığında yumurtalıkların üşürmüş bu da beyaz koyu bir akıntı yaparmış ve yumurtalıklarda yumurtlama oluyor gibi bi sızı kimi zaman ağrı.ishal zaten belirtilerinden biri.istersen netten bir araştır canım.ayaklarını da sıcak tut.bu üşütme ilerde kısırlığa sebep olurmuş allah korusun.ben o günden beri çorapsız yada patiksiz dolaşmam mesela

arkadaşlar adetim 7 gün gecikti.:teytey: bugün beta hcg için kan verdim.yarın saat 3 gibi sonuçlar çıkacak.ve belirtilerimde hiçbir değişiklik olmadı.halen aynıyım.bi farklılık var oda göğüslerimde ağrı başladı.arkadaşlar dua edin benim için.şu günüde atlatayım:Saruboceq:

tebrikler canım bence hamişsin...hadi bakalımm hayırlı haberlerini bekliyoruz:sm_cool:

X