• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimlerinize ihtiyacım var buralarda çok yeniyim :)

mavi_67

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
2
0
6
Bursa
merhaba bayanlar bebeğim 24.gününde ve benim hala göğüslerimle başım dertte :( çok acı çekerek cocugumu emzırıyorum denemedıgım surmedıgım krem kalmadı artık sızlerın bu konuda deneyımlerınızı paylasmanızı dılerım gercekten cok acı cekıyorum artı sormak ıstedıgım göğüsümün ucunda sertlık var sadece sağ tarafta ve kenarında da kırmızı kabarcıklar olmaya basladı ne yapabılırım basına gelen varsa bu sekılde deneyımını paylasırsa cok sevınırım sımdıden cok tesekkurler bayanlar bende bu kulube hoş geldim o zaman :D:43::43::43:

merhaba bayanlar bebeğim 24.gününde ve benim hala göğüslerimle başım dertte :( çok acı çekerek cocugumu emzırıyorum denemedıgım surmedıgım krem kalmadı artık sızlerın bu konuda deneyımlerınızı paylasmanızı dılerım gercekten cok acı cekıyorum artı sormak ıstedıgım göğüsümün ucunda sertlık var sadece sağ tarafta ve kenarında da kırmızı kabarcıklar olmaya basladı ne yapabılırım basına gelen varsa bu sekılde deneyımını paylasırsa cok sevınırım sımdıden cok tesekkurler bayanlar bende bu kulube hoş geldim o zaman :D:43::43::43:

Canm hayirli olsun bebegin sanada gecms olsun annedegilim ama bildigim vbisi paylasayim sorununla ilgili ayva cekirdeginkaynatip meme uclarina suruyosun internette tarifi vardir mutlska hem bebeginin emecegi saglikli bisi ilacdegil enazindan denemende fayfavar

Canin madecasol kullan. Gebelik kategorisi A. Yaralari cok hizli iyilestiriyor. Doktorum yazdi bana da. Biraz daha sabret az zaman sonra gececek yaralarin. Bir de bebisinin disleri daha yeniyken bir kac kez isiracak sonra hic yara olmayacak. Kremi sabah sur bir kac saat o gogsunu emzirme. Sonra emzirmeden once krem artiklarini temizle. Bir de gece yatmadan once sur. Gecmis olsun

Back