- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.813
- 248
Yok kuzum ben 11. Gün gecesı yumurtladm hatta kuru incir yedim çok adetken O yüzden 3 gün erken yumurtladım bn 6 yıldır yumurtlamamı anlıyorum göğüs ucu yumurta akı rahim ağrısı bunlar coktan bitti . Isım düştü ve cıktı. Yumurtlama olunca da aşama aşama da artıyor. Geçen ay yumurtlama 36.3 ile devam etti adete 3 gün kala 36.7'ye çıktı ama şimdi daha 10 gün varken vücut ısım 36.7 oldu giderek artıyor tıpkı kızımdaki gibi sımsıcagmkızım da 5 günde yerleşmişti testte ckmıstı şimdi de 5 gün oldu yumurtlama üstündenBebişim daha 10 gün varsa şuan yumurtlama dönemlerindesin. Yumurtlama dönemlerinde bana da oluyor sıcak basması. Bence bunu kendine garanti olarak görme. Şuan gebelik durumunda değil değerlendirme günlerindesin
Bak kuzum 3 ılskı oldu erken yumurtladım 9. günde yıkandım 10.gün ilişki olabildi ilk tabloya daa 12 girdim ama 11. gecesi oldu yumurtlama gece 1 gb. İnşallah tutmuştur bakalımBebişim daha 10 gün varsa şuan yumurtlama dönemlerindesin. Yumurtlama dönemlerinde bana da oluyor sıcak basması. Bence bunu kendine garanti olarak görme. Şuan gebelik durumunda değil değerlendirme günlerindesin
Vücut ısısı gebeliği de gösterebilir regli de canım inşallah gebeliktirBak kuzum 3 ılskı oldu erken yumurtladım 9. günde yıkandım 10.gün ilişki olabildi ilk tabloya daa 12 girdim ama 11. gecesi oldu yumurtlama gece 1 gb. İnşallah tutmuştur bakalımkesin gebeyim demyrm tabi bı heves iste
İnşallahVücut ısısı gebeliği de gösterebilir regli de canım inşallah gebeliktir
Psikolojik olarak gidip geliyoruz@prensesannesi32 kuzum sen niye gittin şimdi yaa
Yaa daha çok vardı diye hatırlıyorum adetine. Üyelik adını değiştirmiş. Şimdide ceza almış gözüküyor. Mesajlarına baktım galiba biriyle polemiğe girmiş. Cezası bitince gelir. Bide baby is loading diye yazmış durumuna hamile de olabilirPsikolojik olarak gidip geliyoruzkendini çok inandırdı ateşi yükselince gebelik düşüncesine. Eğer cikmadiysa ya da regl olduysa üzülmüştür
Yaa daha çok vardı diye hatırlıyorum adetine. Üyelik adını değiştirmiş. Şimdide ceza almış gözüküyor. Mesajlarına baktım galiba biriyle polemiğe girmiş. Cezası bitince gelir. Bide baby is loading diye yazmış durumuna hamile de olabilir
Ayyy evet hamiş galibaaaa %24 minik ahududum yazmış. Çok mutlu oldummmm yaYaa daha çok vardı diye hatırlıyorum adetine. Üyelik adını değiştirmiş. Şimdide ceza almış gözüküyor. Mesajlarına baktım galiba biriyle polemiğe girmiş. Cezası bitince gelir. Bide baby is loading diye yazmış durumuna hamile de olabilir
kendisine soralım bakalımAyyy evet hamiş galibaaaa %24 minik ahududum yazmış. Çok mutlu oldummmm ya
Eski hesabıyla kendi hesabını birleştirmiş okuduğuma görekendisine soralım bakalım
Aaaa iki hesabı mı varmışEski hesabıyla kendi hesabını birleştirmiş okuduğuma göre
Evet sanırım kuzum eski hesabımla birleştirdim yazmış nasıl oldu bilmiyorum amaAaaa iki hesabı mı varmış
Hmmm anladım galiba bir ara şey demişti eski hesabımı şifresini unuttum gibi bişey demişti eğer kişileri karıştırmıyorsamEvet sanırım kuzum eski hesabımla birleştirdim yazmış nasıl oldu bilmiyorum ama
Evet evet yonetıcıler bunu uygun görduHmmm anladım galiba bir ara şey demişti eski hesabımı şifresini unuttum gibi bişey demişti eğer kişileri karıştırmıyorsam
Ayyy bizde sevindik hamilesin diye. Belkide hamile olacaksındır inşallah. Kuzum konunu çok detaylı okumadım ama polemik olmuş galiba boşver ya sinirini bozmaya değmez. Gitme sen bizimle kalAy kızlarrr bu eskı hesabımm hamıle degilimmm duzeltmeye fırsatm olmadı az önce aktif olduu çok karmaşık bir süreç oldu akşamdan beri . Dün akşam çok sinirlendim çok öfkelendim bir konu açmıştım ve insanlar saçma sapan yorumlar yaptı sinirlendim üyeliği iptal ettim sonra yeni üyelik açmaya çalıştım aynı e-posta ile 2018'deki hesabımın göründüğünü söylediler Yeni üyeliği aktive ettiler fakat e-posta gelmedi bir türlü bana sonra bu sabah sağ olsunlar WhatsApp'tan destek oldular bence en eski hesabınızı kullanın bunları birleştirelim dediler o yüzden kızımdan kalma yani ahududu falan
Olsun yine de dikkat et kendine daha çok varmış.Evet evet yonetıcıler bunu uygun görduParlayanGece henuz 9 gunum var hamile deglm bıldıgım kadarıyla daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?