- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
- Konu Sahibi Anti Depresan
Merhaba Hanımlar.
Sabah 8'de evden çıkıyorum.Saat aksam 9'da evde oluyorum.Yani rutinim bu..
Benim şikayetim 2 kişi olduğumuz halde evin sürekli dağılması.
Temizliğinde bir sıkıntı yok ama sürekli dağılıyor.
Eşim evet çok dağınık kaç kere söylediğim halde yine dağıtıyor yine dağıtıyor..
Yok mu bu işin pratiği her gece eve gelince derleme toplama yerine rahat rahat otursam.
----
En çok dağılan gardrop elbiselerimi alırken hemen dağılıyor.Mutfakta bir yemek yapmaya göreyim hemen tezgah yığınla bulaşık oluyor.
Evim pis değil ama dağınıklık ruhumu darıyor.Zaten yorgun geliyorum bir de kalkıp bunlarla uğraşmak ayrı yoruyor.
Nereden nasıl başlanılmalı temizlik yaparken işimi kolaylaştıran pratik şeyler yokmu hergün 2 saat değil de 1 saatte en azından ani bir misafir ağırlayacak kadar temizlemek mümkünmü deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8'de evden çıkıyorum.Saat aksam 9'da evde oluyorum.Yani rutinim bu..
Benim şikayetim 2 kişi olduğumuz halde evin sürekli dağılması.
Temizliğinde bir sıkıntı yok ama sürekli dağılıyor.
Eşim evet çok dağınık kaç kere söylediğim halde yine dağıtıyor yine dağıtıyor..
Yok mu bu işin pratiği her gece eve gelince derleme toplama yerine rahat rahat otursam.
----
En çok dağılan gardrop elbiselerimi alırken hemen dağılıyor.Mutfakta bir yemek yapmaya göreyim hemen tezgah yığınla bulaşık oluyor.
Evim pis değil ama dağınıklık ruhumu darıyor.Zaten yorgun geliyorum bir de kalkıp bunlarla uğraşmak ayrı yoruyor.
Nereden nasıl başlanılmalı temizlik yaparken işimi kolaylaştıran pratik şeyler yokmu hergün 2 saat değil de 1 saatte en azından ani bir misafir ağırlayacak kadar temizlemek mümkünmü deneyim ve önerilerinizi bekliyorum.