Saç Rengi ve Saç Boyama Deneyen,bilen,duyan varsa lütfen...

saçlarım şuan açık sarı platine yakın diyebilirim,boya turat ama önemli olan doğru kararı vermem çünkü geri dönüşü zor olur,a tabi birde uzayan dipler var bakalım onları ne yapacağız , neyse kafama yatan boyaları alıp küçük tutamlarda denemeler yapacağım,buna yakın bir renk elde etsem yeter,dipleride açıcı ile acarım artık

ben denedm o karışımı ama çok daha koyu ve de kızıllı çıkıyo aynı çikolata kahve gibi...

ben demet akalın saç rengiyle bi konu açmıştım canım bakabilirsin demet akalın twitterinde vermişti o saç rengini ve arkadaşımın saçını boyamıştık renk süper olmuştu

ben demet akalın saç rengiyle bi konu açmıştım canım bakabilirsin demet akalın twitterinde vermişti o saç rengini ve arkadaşımın saçını boyamıştık renk süper olmuştu

evet o mevzuyu bende duymuştum ama uygulayan yoktu ,tamam bakayım hemen konuya teşekkür ederim

demet akalının saçına benzemiş miydi arkadaşınızın rengi boyayınca?

slm kızlar dore bakırın içine küllü kumral,küllü sarı,açık karamel, kumral bu rengi nasıl elde edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…