Saç Rengi ve Saç Boyama Deneyen,bilen,duyan varsa lütfen...

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
Bu rengi çok beğeniyorum duyumlarıma göre 6.3 fındık kabuğu ile 8.32 bal köpüğü karışımı olabilirmiş doğrumudur? yada kullanan varsa ( daha önce yada şimdi ) yardımcı olabilirmisiniz? ne renk olabilir bu, şimdiden teşekkürler

benim sarı saçımın üstüne çikolata kahve yapılmıştı.O akınca bu renk olmuştu.Ama bi kerede hangi boyayla olur işte onu bilmiorum pipiriklicim
işte bu o fotom

Eki Görüntüle 118352

benim sarı saçımın üstüne çikolata kahve yapılmıştı.O akınca bu renk olmuştu.Ama bi kerede hangi boyayla olur işte onu bilmiorum pipiriklicim
işte bu o fotom

Eki Görüntüle 118352

ne hoş renk çıkmış ortaya,birazda şans işimi ne alt renkte önemli,bende alt renk açık kumral şuanda akmak bilmez çok teşekkür ederim minikkelebek

Rica ederim canım.Özellikle yazın bronz tende iyi duruyo o renk
İlk boyattığımda koyu duruyodu gerçekten.3 ay sonra bu hale geldi.Sonra daha da açıldı.
Sarı sarı oldu uçları o zaman daha da güzel duruyo.Tabi ben akıllanmadım gittim röfle yaptım o ayrı
ama bu renk çok daha kullanışlı tavsiye ederim

yaa ewet su karısımı deneyen oldumu acaba .bende sarı sacın ustune karamel ve badem kahvesı boyadım ıkısıde aktı bakır oldu egerr deneyen varsa bısı solese de boyasakkkkkkk keşke bzde

yaa ewet su karısımı deneyen oldumu acaba .bende sarı sacın ustune karamel ve badem kahvesı boyadım ıkısıde aktı bakır oldu egerr deneyen varsa bısı solese de boyasakkkkkkk keşke bzde

udogann merhaba,karamel ve kahve tonlarının içinde bakırlık var.bi arkadaş karamel boyadı kutu boyayla,kırmızılık var gibi oldu.küllü tonlarda boyaman gerekiyo cnm

evet hatta karamel nevacolor da kızıllar katagorisinde bulunuyor resmen kızıl kızıl duruyor

ewet akınca da bakır oluyor ozellkleee de voıla onn bıraz koyu dıe ona boyadım ama vasatt hele de badem kahvesı benı delırttı kızıl cıktı yahu

aslında bir ipucu daha buldum kızlar , biryerde buna yakın ton elde etmiş birinin koleston kışkırtıcı kahve ile kumralı karıştırdığını öğrendim , olabilrmi acaba:44:

bu saçın ana tonu açık kumral

+ üstünde dorelik ve biraz bakırlık var.. muhtemelen de röfleli.

önemli olan senin saçın ne renk ve boyalı mı..
majirel 7.34den biraz daha koyu bi kumral.. 6.34den ise açık..
palettede de 6.57 var ama o da biraz koyu kalır..
saçının rengine göre karışım yapabilirsin..

saçın koyu renkse ve boyalıysa bi seferde elde edemezsin heralde..

bence şuanki saç rengin sana çok yakışmış gözlerini ve cildinin duruluğunu öne çıkarmış çoğu kişiden farklı yani..

bence şuanki saç rengin sana çok yakışmış gözlerini ve cildinin duruluğunu öne çıkarmış çoğu kişiden farklı yani..

saçını açmadan o tonu elde edemezsin sanırım.. o saçın ana rengi seninkinden bi kaç ton açık çünkü..

ama açmadan en yakın rengi neyi boyasam elde ederim dersen majirel 7.34 derim.. tabi ki istediğin renkten koyu olur..

saçını hafifçe 2 ton açabilirsen biraz kızıllaşıp turunculaşır .. ama çok hafif.. yansımalar şeklinde.. 2-3 ay sabredersen bunlar akar.. arada 7.1e de boyayabilirsin yansımaları bi parça kapatır.. en sonunda da elde ettiğin renge göre 7.34e boyayabilirsin..

Son düzenleme:
en sonunda kazıtıcam ben bu sacı

o sarı sacım kuafor hatasydı ve 1ay zor kullandm sımdı de ceremesnı cekıorum hemen acılıo ıste kahve kopugu gb bısı ıstıorum ama hemen acıldıgı ıcın bısı karıstrmam gerekıo ıcne ama ne fındık kabugu bal kopgu denesemmı acaba dıorum

bence şu anki saçın kötü falan değil gayet hoş.. bırak renk otursun, saçın dinlensin, sonra boya böylece daha doğru sonuçlar elde edersin ve saçını yormazsın.. yorarsan ilerde renk oturtmakta zorlanırsın veya çok koyu renklere terfi edersin..

ayrıca kahve köpüğü çok açık bi renk şuanki saçından daha da açık.. saçım açılıyor ondan tutmuyor demen ilginç biraz..

ayrıca sunu solemeden gecemıcm demet akalın burdakı fotosunda cok ıgrenc berbat ve rezalet ckmıs hahahahahah erkek gıbıııııııı zuhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…