- 11 Şubat 2009
- 959
- 1
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu rengi çok beğeniyorum duyumlarıma göre 6.3 fındık kabuğu ile 8.32 bal köpüğü karışımı olabilirmiş doğrumudur? yada kullanan varsa ( daha önce yada şimdi ) yardımcı olabilirmisiniz? ne renk olabilir bu, şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 118302
benim sarı saçımın üstüne çikolata kahve yapılmıştı.O akınca bu renk olmuştu.Ama bi kerede hangi boyayla olur işte onu bilmiorum pipiriklicim
işte bu o fotom
Eki Görüntüle 118352
yaa ewet su karısımı deneyen oldumu acaba .bende sarı sacın ustune karamel ve badem kahvesı boyadım ıkısıde aktı bakır oldu egerr deneyen varsa bısı solese de boyasakkkkkkk keşke bzde
yaa ewet su karısımı deneyen oldumu acaba .bende sarı sacın ustune karamel ve badem kahvesı boyadım ıkısıde aktı bakır oldu egerr deneyen varsa bısı solese de boyasakkkkkkk keşke bzde
aslında bir ipucu daha buldum kızlar , biryerde buna yakın ton elde etmiş birinin koleston kışkırtıcı kahve ile kumralı karıştırdığını öğrendim , olabilrmi acaba:44:
bence şu anki saçın kötü falan değil gayet hoş.. bırak renk otursun, saçın dinlensin, sonra boya böylece daha doğru sonuçlar elde edersin ve saçını yormazsın.. yorarsan ilerde renk oturtmakta zorlanırsın veya çok koyu renklere terfi edersin..en sonunda kazıtıcam ben bu sacı
o sarı sacım kuafor hatasydı ve 1ay zor kullandm sımdı de ceremesnı cekıorum hemen acılıo ıste kahve kopugu gb bısı ıstıorum ama hemen acıldıgı ıcın bısı karıstrmam gerekıo ıcne ama ne fındık kabugu bal kopgu denesemmı acaba dıorum