- Konu Sahibi bahardoner
öncellikle sunu soylıyeyım her sampuan herkese ıyı gelmeyebiliyor dermatolojik olarak hepimizin saclı derisi birbirimizden farklı ama ınce tellı ve kuru saclı bayanlar için tavsiyede bulunmak isterim yaklasık 2 aydır kullanıyorum komili turuncu kapaklı olanı cok memnunum ..ben saclarımı bol sampuanla yıkamam ve sacımı kafamın ustunde değil yana sarkıtarak yıkardım ama komili ile artık sorun yasamıyorum (kafamın ustune tum saclarımı toplayarak yıkıyorum ve ınanın hıc karısıklık yasamıyorum) normalde tum saclarımı tepemde yıkadığımda karmakarısık olurdu cunku saclarım ınce ve kuru sonrasındada oncedende kullandığım cam terebentin yağından yarım şişe şampuanın içine doktum ve sonuc, ınanın saclar durularken parmaklarımın arasından kayıyor denemenizde fayda var diyorum.cam terebentinle karıstırdığınızda sampua ıncelıyor panık yapmayın sampuanın kımyası bozuldu diye inanın mukemmel sonuc alacaksınız ama ınce ve kuru telli saçlar için olduğunu tekrarlıyorum. bu detayı atlamayın.ilgilenenlere duyurulur.ben memnunum sizde bu guzellikten faydalanın ıstedim.