• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri denenmiştir.komili şampuan ince telli ve kuru saclı hanımlar için.

bahardoner

Asya & Murat
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
81
0
86
38
İstanbul
öncellikle sunu soylıyeyım her sampuan herkese ıyı gelmeyebiliyor dermatolojik olarak hepimizin saclı derisi birbirimizden farklı ama ınce tellı ve kuru saclı bayanlar için tavsiyede bulunmak isterim yaklasık 2 aydır kullanıyorum komili turuncu kapaklı olanı cok memnunum ..ben saclarımı bol sampuanla yıkamam ve sacımı kafamın ustunde değil yana sarkıtarak yıkardım ama komili ile artık sorun yasamıyorum (kafamın ustune tum saclarımı toplayarak yıkıyorum ve ınanın hıc karısıklık yasamıyorum) normalde tum saclarımı tepemde yıkadığımda karmakarısık olurdu cunku saclarım ınce ve kuru sonrasındada oncedende kullandığım cam terebentin yağından yarım şişe şampuanın içine doktum ve sonuc, ınanın saclar durularken parmaklarımın arasından kayıyor denemenizde fayda var diyorum.cam terebentinle karıstırdığınızda sampua ıncelıyor panık yapmayın sampuanın kımyası bozuldu diye inanın mukemmel sonuc alacaksınız ama ınce ve kuru telli saçlar için olduğunu tekrarlıyorum. bu detayı atlamayın.ilgilenenlere duyurulur.ben memnunum sizde bu guzellikten faydalanın ıstedim.

tşk ederim canım ben zaten komiliyi denemek istiyordum zemuszemus

Ben de komili ballı olanı aldım, turuncu kapaklı. Beğenmiştim aslında ama az önce sitede, bu şampuanın saça zarar veren maddeler ve slikon içerdiğini okudum. Canım sıkıldı şimdi...

Ben de komili ballı olanı aldım, turuncu kapaklı. Beğenmiştim aslında ama az önce sitede, bu şampuanın saça zarar veren maddeler ve slikon içerdiğini okudum. Canım sıkıldı şimdi...

seni cok iyi anlıyorum hayatım ama piyasa da içeriğinde zararlı madde olmayan sampuan yok inan bu konuyu 1 senede arastırdım.organik yazan urunlerde bile var.cunku sampuanlar 200 ml 400 ml 700 ml olarak ımal ediliyorlar ve kapakları portatif 200 ml bıterene kadar bıle 2 hafta gecıyo kapaklarının acık olduğunu dusunursek mamulun uzun dayanması ıyı kopurmesi içinsülfat asit ve benzeri bı cok sey koyuluyo bunların uzun sure ağzı acık dayanabılmesi içinde malesefki zararlı etken etken maddeler katılmaması ımkansızmıs.eger doğal urun ıstıyorsan ıspartadan gul yağı ıle yapılan sabunlardan temin edebilirsin. bu arada komili turuncu kapağın içine cam terebntın koyduğunda içeriği o kadar ıncelıyoki sampuan bozuldu zannedersen ama korkma bozulmak bı yana bide daha cok köpürüyo bu nedene sacınıda daha ıyı yıkayabılıyosun cunku kopukle kaygan bı zemın olusuyo daha rahat yıkanıo saclar. denersen sonuclarını duymak ısterim.

Çok teşekkür ederim bahardoner. Ama cidden turuncu kapaklı komili saçlarımı harika yaptı, pırıl pırıl.. Yani çam terebentin koyarsam, şampuanın kötü etkisi azalacak mı??

Back