Ben daha önce duymuştum ama hiç kullanmamıştım. Beğendiğim ayakkabıların dakika başı fiyatı artınca nağlet olsun size dedim ve jump aldımJump ilkkez duydum
Oğluma jump krampon almıştım iyi çıktı. Normalde iki ay sürmez yırtardı onu kolay yırtamadıGüzel olmaz mı onikimilyar.
Ben baba parası yediğim için binlik ayakkabı alamam. Kafam attı gittim jump aldım 500₺'ye. Onu da beğenmezsem iade edip bot falan bakıcam
En iyisini yapmışsınBen daha önce duymuştum ama hiç kullanmamıştım. Beğendiğim ayakkabıların dakika başı fiyatı artınca nağlet olsun size dedim ve jump aldım
İnşallah benim aldığım da eskimez,yıpranmaz 10 sene giyerimOğluma jump krampon almıştım iyi çıktı. Normalde iki ay sürmez yırtardı onu kolay yırtamadı
Ya fiyatlara yetişilmiyor. Kafayı yiyecektim. Aldım da rahatladım,üstümden bir yük kalkti resmen.En iyisini yapmışsın
Yok ya bir ayakkabı o kadar giyilmezİnşallah benim aldığım da eskimez,yıpranmaz 10 sene giyerimyemin ediyorum depresyona girecektim. Beğendiğim ayakkabıların yorumları berbat. Derisi sert,rahat değil,çabuk yırtıldı bilmem ne
İnşallah bende memnun kalırım. Ben yırtmam malima iyi bakarım ama mal da mal olacak yaniYok ya bir ayakkabı o kadar giyilmez
Yok derisi falan güzel çok memnun kaldık
Çünkü çok çabuk yırtıyor.
Ne kadar üzücü bi hale geldik bir şey alırken 40 kere düşünüyoruzYa fiyatlara yetişilmiyor. Kafayı yiyecektim. Aldım da rahatladım,üstümden bir yük kalkti resmen.
Ben önceden çarşıya çıktığımda toka, küpe,cicili çorap falan alırdım çünkü ucuz olurlardı. Şimdi çarşıya çıkıyorum yersem bir yemek yiyorum yoksa hiçbir şey almadan eve dönüyorum.Ne kadar üzücü bi hale geldik bir şey alırken 40 kere düşünüyoruz
Slezengarde bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oraya baktın mıBen önceden çarşıya çıktığımda toka, küpe,cicili çorap falan alırdım çünkü ucuz olurlardı. Şimdi çarşıya çıkıyorum yersem bir yemek yiyorum yoksa hiçbir şey almadan eve dönüyorum.
Alt tarafı bir ayakkabı alacaktım bir haftadır aradım taradım ama yok. Bin liraya iyi bir şey bulsam alırım ama bin liralık ayakkabı ile 600 liralık ayakkabının performansı aynı resmen.
O markayı pek beğenmiyorlardı diye hatırlıyorum ama?Slezengarde bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oraya baktın mı
Ben aldım birkaç sefer sıkıntı yaşamadım. Floda yapıyor arada kampanyaO markayı pek beğenmiyorlardı diye hatırlıyorum ama?
Bu aldığımı beğenmezsem dediğine de bakarımBen aldım birkaç sefer sıkıntı yaşamadım. Floda yapıyor arada kampanya
Haklısın. +400 vermenin bi mantığı yok o zaman.Ben önceden çarşıya çıktığımda toka, küpe,cicili çorap falan alırdım çünkü ucuz olurlardı. Şimdi çarşıya çıkıyorum yersem bir yemek yiyorum yoksa hiçbir şey almadan eve dönüyorum.
Alt tarafı bir ayakkabı alacaktım bir haftadır aradım taradım ama yok. Bin liraya iyi bir şey bulsam alırım ama bin liralık ayakkabı ile 600 liralık ayakkabının performansı aynı resmen.
Kaçta açılacak konuBu ay bir, iki, üç tıp
Her zaman kaçta açılıyorsa o saatteKaçta açılacak konu
TatlııııHer zaman kaçta açılıyorsa o saatte
Tatlıııı