Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Oğluma jump krampon almıştım iyi çıktı. Normalde iki ay sürmez yırtardı onu kolay yırtamadı
İnşallah benim aldığım da eskimez,yıpranmaz 10 sene giyerim yemin ediyorum depresyona girecektim. Beğendiğim ayakkabıların yorumları berbat. Derisi sert,rahat değil,çabuk yırtıldı bilmem ne

İnşallah benim aldığım da eskimez,yıpranmaz 10 sene giyerim yemin ediyorum depresyona girecektim. Beğendiğim ayakkabıların yorumları berbat. Derisi sert,rahat değil,çabuk yırtıldı bilmem ne
Yok ya bir ayakkabı o kadar giyilmez
Yok derisi falan güzel çok memnun kaldık
Çünkü çok çabuk yırtıyor.

Ne kadar üzücü bi hale geldik bir şey alırken 40 kere düşünüyoruz
Ben önceden çarşıya çıktığımda toka, küpe,cicili çorap falan alırdım çünkü ucuz olurlardı. Şimdi çarşıya çıkıyorum yersem bir yemek yiyorum yoksa hiçbir şey almadan eve dönüyorum.

Alt tarafı bir ayakkabı alacaktım bir haftadır aradım taradım ama yok. Bin liraya iyi bir şey bulsam alırım ama bin liralık ayakkabı ile 600 liralık ayakkabının performansı aynı resmen.

Slezengarde bir alana bir bedava kampanyası vardı. Oraya baktın mı

Haklısın. +400 vermenin bi mantığı yok o zaman.
Yemek bile yenmiyor ki artık ne olduğu belli değil güvenemiyorum ben açıkçası ülkenin çivisi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…