- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.837
Ben bakarken 2500’dü, pahalı diye almamıştım. Mayışım üç katı artmadı o günden bugüne. Ama bu üç katı olmuş.Ben buna 7 bin vermem
Biz yaşlı değiliz termal otelle işimiz olmazBenim reklamlarda termal otel çıkıyor. Pis fakirler sizi.
Çok artmışBen bakarken 2500’dü, pahalı diye almamıştım. Mayışım üç katı artmadı o günden bugüne. Ama bu üç katı olmuş.
Evettt açma var kesinPasta olamaz o kesin.
4bin küsurdu ben baktığımda keşke alsaymışım 7 bin ne yavÇööööş 7 bin mi olmuş bunlar
Param olsa çat diye veririm. Dolarimi bozdursam alırım ama babamın sağlığı için bozdurmuyorum.sjsjsndnBen buna 7 bin vermem
Bir arkadaşta canlı gördüm, öyle de güzel ki iki gözümün çiçeği.4bin küsurdu ben baktığımda keşke alsaymışım 7 bin ne yav
Bir de 9060 mı ne var ööffff onlar on binden başlıyor4bin küsurdu ben baktığımda keşke alsaymışım 7 bin ne yav
Eveett bende gördüm aşırı güzel cool bi ayakkabıBir arkadaşta canlı gördüm, öyle de güzel ki iki gözümün çiçeği.
Kış yemekleri de olabilir.Evettt açma var kesin
Bilezik alır koluma takarım 10 bin ne yavBir de 9060 mı ne var ööffff onlar on binden başlıyor
Teşekkür ederimDamdan dama atlarım, birinciliğini kutlarım.Nane Limon Kabugu
Tebrikler kuşum. Çok güzeldi tarifin. Gönlümdekilerden biriydin.
New Balance 9060 Sea Salt with Rain Cloud and Moonbeam Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - TrendyolBilezik alır koluma takarım 10 bin ne yav
Bence gayet beklendikti. Görür görmez vuruldum. İnşallah bir gün ben de yapabilirim.Teşekkür ederimsenin tarifi görünce bu ay da olmadı dediydim aslında beklenmedik olunca ayrı bir sevindim
Evet son 1 saat değişmez teşekkür ederimKesinleşti heralde birinciNane Limon Kabugu tebrik ederim darısı başıma amiin
Kocacım sen misin sjdkkddBilezik alır koluma takarım 10 bin ne yav
Teşekkür ederim canım