Her yaşının kıymetini bil ,ailenin onlarla olduğun her vaktinBu yaşımda eskiyi özlüyorum.
Öyle oldu gerçekten ,hep bir telaş içindeyiz zamanın içindeAşkom zaman hızla akıp gidiyorBiz yaşlanıyoruz.
Ben Nevşehir 'e taşınalı 9 ay bitti neredeyse 1 yıl olacak
Ben evlimiyim bekarmıyım anlamadım nişanlı olduğum kesinDuygulandım be ilk sezonda bekarmışım
Her şeyin zamanı varSen başka bir şehirde,kukrim aile evindeyMİŞ. Ben aile evindeydim hala daha aile evindeyim
Bir bakacağız 60-70 yaşındayız tabi yaşarsakÖyle oldu gerçekten ,hep bir telaş içindeyiz zamanın içinde
Evlenmek için demiyorum haa yanlış anlamayın.Her şeyin zamanı var
Keşke bir yere kadar gelince baştan başlasak aşkoBir bakacağız 60-70 yaşındayız tabi yaşarsak
Çıktı zatenEvlenmek için demiyorum haa yanlış anlamayın.Adım koca meraklısına çıkacak.snsjdj
Ayyy yok aşko ben bu hayatı bir daha yaşayamam. Zaten 6 sezon dizi çıkarKeşke bir yere kadar gelince baştan başlasak aşko
Hep aynı senaryo olmayacak aşkoAyyy yok aşko ben bu hayatı bir daha yaşayamam. Zaten 6 sezon dizi çıkar
O zaman anlaştıkHep aynı senaryo olmayacak aşko
Heh öyle çeşitli güncellemelerle başa döneceğizO zaman anlaştık
Kocam şimdi olduğu kafada olsun 20 li yaşlara dönelim
Paramızda olsun bari aşkoHeh öyle çeşitli güncellemelerle başa döneceğiz
Olsun aşkomParamızda olsun bari aşko
Zayıfta olalımOlsun aşkom
Tabi tabi
Sen bunu yazarken ben evde yiyebilecek tatlı bir şey arıyordum aşkoZayıfta olalım
O şakasına beeTabi tabi
Kocamda kocam diye gezen sensin
Aşko ya maşallah sanaSen bunu yazarken ben evde yiyebilecek tatlı bir şey arıyordum aşko