Bende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorumYaprak Dökümü benim nasıl desem başucu dizim 52551516 kere izlemişimdir.
Çok nadiren görmediğim bir sahne çıkınca heyecanlanıyorum.
Gelecek tarifleri bekliyoruz çok sabırsızsınız yaaaYeteeeerrrrr artikkkkkkkk baslasiiiinnnnn
Ben bile izledimBende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorum
Birinci olmak istiyorum artık başlasınGelecek tarifleri bekliyoruz çok sabırsızsınız yaaane bu acele
Ben oynadığı dönemde izledim.Bende bunca yıl nasıl izlemedim hayret ediyorum
12 ye kadar zamanı var. Olmadı sabah oylama başlar. Acelemiz yokBirinci olmak istiyorum artık başlasınyalnız ordinary fena gelecek hissediyorum canom
Yarına kaldı oylama hatta ilk mesajda öyle yazıyorYeteeeerrrrr artikkkkkkkk baslasiiiinnnnn
Ben kesin çatlarım nevosum12 ye kadar zamanı var. Olmadı sabah oylama başlar. Acelemiz yok
Çarsamba aksamları yayınlanırdıBen oynadığı dönemde izledim.
O zaman çatlamaya hazır olBen kesin çatlarım nevosum
Ben yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorumÇarsamba aksamları yayınlanırdı
26 Kasım yaziyo nevosYarına kaldı oylama hatta ilk mesajda öyle yazıyor
O zaman relax26 Kasım yaziyo nevos
Benim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdiBen yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorum
Hayattaki şansım çöle gitsem yağmur yağarO zaman çatlamaya hazır ol
Ben de hatırlamıyorumBen yaşlıyım o kadar detay hatırlamıyorum
Ne büyük ayıp ama insan biraz düşünceli olurBenim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdio gürültünün içinde diziyi izlemeye çalisirdi.
Ben 6 Şubat 'tan sonra balık hafızalı oldumBenim halam hastasıydı. Küçükken onlara giderdik hep de çarsamba gününe denk gelirdio gürültünün içinde diziyi izlemeye çalisirdi.