Hiç birine bir şey çıkmayınca sinirlendim zaten Allah tan ucuzlarından seçmiştimAllah muhafazaArkadaşın doğru söylüyor ara vermenin vakti gelmiş
Boş ver zaten şimdiye kadar birşey olmamışÖdeme nasıl oluyor
Hepsi Faso fiso yaHiç birine bir şey çıkmayınca sinirlendim zaten Allah tan ucuzlarından seçmiştim
Şevket kadar hesapsız değilim
KandrıkçılarHepsi Faso fiso yamüşteri çekmece
Şevket evdeki herkesin cebine kredi kartı çıkarıp verdi. Bu kadar da olmaz ki
Onun da para uğruna yapmayacağı şey yokKandrıkçılar
O konuda Ferhunde çok akıllı krizleri hep nakite çeviriyor maşallah
Biz düğün salonuna gidip halay çekerdik asker düğününe sevgili yapmaya gittiniz demiAnım geldi
Öğrenci evindeki arkadaşlarla bir akşam otururken dedik ki çok sıkıldık ne yapsak. Biri dedi ki iki site ötede düğün var hadi oraya gidelim. Olurdu olmazdı deerkeen hazırlandık evden çıktık. Sitenin içine girdik usul usul kalabalığa doğru yürüyoruz ama bir gariplik de var yani. Neyse ben gittim sandalyeye oturdum. Sağıma baktım,soluma baktım heeer yerde erkekler var.Pistteki erkekler birini havaya atıp tutuyor EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER diye. Meğer düğün değilmiş asker eğlencesiymiş. Ahahahha Nasıl kaçtığımızı bilmiyoruz.sjsjdj Allah'tan bizi kimse fark etmedi
Biz belki bir çerez ya da bir dilim pasta ummuştuk.sjsjdjBiz düğün salonuna gidip halay çekerdik asker düğününe sevgili yapmaya gittiniz demi
Yada beyaz atlı prensBiz belki bir çerez ya da bir dilim pasta ummuştuk.sjsjdj
Allahtan erken farketmişsiniz. Yoksa bir bakmışsınız konvoya katılmışsınızAnım geldi
Öğrenci evindeki arkadaşlarla bir akşam otururken dedik ki çok sıkıldık ne yapsak. Biri dedi ki iki site ötede düğün var hadi oraya gidelim. Olurdu olmazdı deerkeen hazırlandık evden çıktık. Sitenin içine girdik usul usul kalabalığa doğru yürüyoruz ama bir gariplik de var yani. Neyse ben gittim sandalyeye oturdum. Sağıma baktım,soluma baktım heeer yerde erkekler var.Pistteki erkekler birini havaya atıp tutuyor EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER diye. Meğer düğün değilmiş asker eğlencesiymiş. Ahahahha Nasıl kaçtığımızı bilmiyoruz.sjsjdj Allah'tan bizi kimse fark etmedi
Neyse spoi vermeyeyim şimdi bunun cevabını çok ilerleyen bölümleri izledikten sonra veririmOnun da para uğruna yapmayacağı şey yok
Bir bakmışız havaya atılıyoruz.ahshsjshAllahtan erken farketmişsiniz. Yoksa bir bakmışsınız konvoya katılmışsınız
Yaprak dökümü panorama gibi oldu şuanNeyse spoi vermeyeyim şimdi bunun cevabını çok ilerleyen bölümleri izledikten sonra veririm
Onu yazacaktım da dedim boşver canoBir bakmışız havaya atılıyoruz.ahshsjsh
Çok yavaş ilerliyorsun ama sen böyle olmaz günde kaç bölüm izliyorsunYaprak dökümü panorama gibi oldu şuan
Kaçar mı kızımOnu yazacaktım da dedim boşver cano
Benim başka dizilerde var. Tek değil kiÇok yavaş ilerliyorsun ama sen böyle olmaz günde kaç bölüm izliyorsun
Abla doğru demiş zaman kötüKaçar mı kızımbir değil iki değil dört kişiydik
Geçen de ablamın iş yerine gitmiştim. Babam beni almaya geldi ama arabadan indi bankamatiğe gitti. Arabanın bulundugu yerin hemen yanında da inşaat işçileri yemek yiyorlar. Ben onlara yakın olmamak için arabanın biraz yakında babamı bekliyorum. Ablamın iş yerindeki yardımcı abla yanıma gel dedi. Gittim. O ustalar seni lahmacunun arasına koyar yer,yanımdan ayrılma dedi.ahshshsjsndn
Ne istersenSiz de ne var
Yaprak Dökümü benim nasıl desem başucu dizim 52551516 kere izlemişimdir.Benim başka dizilerde var. Tek değil ki
Sguid game yeni sezon gelmiş. Onda 4. Bölüme geldimtv dizileri de var