Nazar etmesinler@Calciordu52
Ulan ben nerdeyim
NbrGüno kııazzz
İyidir. Senden nbr
Eyii nolsun 10 gündür oruçluyum kafam dumanlıİyidir. Senden nbr
Allah kabul etsin. Benim de niyetim var ama araya reklamlar girdi,onun bitmesini bekliyorum.Eyii nolsun 10 gündür oruçluyum kafam dumanlı
Ben de sana hayranımMaşallah canım sanaAzmine hayranım
Bu evrimi çoğumuz geçirdik
Teşekkür ederim sultanımÖğretmenler günün kutlu olsun canım
Geç oldu ama
CanımsınBen de sana hayranım
Teşekkür ederim sultanım
Ben?Canımsın
Reklamdan sonra başla günler çok kısa şuan :)Allah kabul etsin. Benim de niyetim var ama araya reklamlar girdi,onun bitmesini bekliyorum.
Sende Canımsın
Ben onun ta ta ta canısıyımm en canısıyım bal canısıyımm kıskanma be
Bende baslıcaktım ahh çok borcum varReklamdan sonra başla günler çok kısa şuan :)
Naber nevoşummDoğru diyorsun
Polip ameliyatı oldum canım iki buçuk ay olduNaber nevoşummbi ameliyatın vardı soramadım hiç
Aaaaa kaçırmışım çok geçmiş olsun kuzucummPolip ameliyatı oldum canım iki buçuk ay oldu
Bu işe yararsa diğerini yani Rahim aldırmayı 3-5 yıl erteleyeceğiz.
Narkoz ile yapılıyor bir şey anlamıyorsun. Benim çok vardı hatta çoğu 1 cmden büyüktü. Hatta patoloji iyi çıkmadı kanserli hücre bulundu. Doktor tam zamanında almışız dedi. Yani ihmal etmesin olsun korkacak bir şey yok.Aaaaa kaçırmışım çok geçmiş olsun kuzucumm
Benim arkadaşıma da polip var ama bebek olursa düşme oluyomuş ameliyat olunca dahada olmadı ameliyatını korkuyo
Ameliyattan sonrada düşme tehlikesi oluyomuş ondan istemiyomus cocuk cok istediği için sanırım ileri derece değil sordumNarkoz ile yapılıyor bir şey anlamıyorsun. Benim çok vardı hatta çoğu 1 cmden büyüktü. Hatta patoloji iyi çıkmadı kanserli hücre bulundu. Doktor tam zamanında almışız dedi. Yani ihmal etmesin olsun korkacak bir şey yok.
Kişiden kişiye değişiyor gerçi benim bir arkadaşım olmuştu o iki gün hastanede bir ay evde yattı. Ben hemen ayaklandım. Ama olup kurtulur. Çünkü hamile kalınca çok tehlikeli oluyormuş.
Rabbim hayırlısı ile hamile kalmasını nasip etsin inşallahAmeliyattan sonrada düşme tehlikesi oluyomuş ondan istemiyomus cocuk cok istediği için sanırım ileri derece değil sordum