- 24 Mart 2020
- 9.907
- 35.594
- 32
Evet sultanım dışarda AVM deydik evde değildim iyi ki evde olsak daha fazla hissederdik çünkü dışarı çıkmışlar hep sitede korkudan. Allah beterinden korusun diyelimAllah razı olsun canım benimSizde hissettiniz mi
Sağ ol komşummKomşum size de geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım komşummm
Biraz okumaya çalıştım konuyu, kapatılmış diye düşündüğüm için uzatmak da istemiyorum bir yanlış anlaşılma olmuş sanırımGruplaşma olsa ben mesela hep birinci olurum veya buraya sık sık gelen üyeler.
Ama mesela en yakın zamandaZekta1 geleli bir yıl olmadı iki defa birinci oldu. Kızı tanımayız etmeyiz. Pes etmedi kendini geliştirdi.
MeselaWunderLost cidden kendini çok geliştirdi belki 40-45 defa katıldı. Bir sefer sponsor bir sefer normal yarışmada birinci oldu.
Böyle bir sürü örnek verebilirim.
Çabalayan, emek veren cidden emeğinin karşılığını alıyor.
Yani bu gruplaşma, aynı kişilerin hep birinci olma muhabbetleri cidden çok sinir olduğum durumlar.
Tabi ki sohbet açısından konuşursak. Mesela @HanimKelesimiGetir ablam ile biz 12 yıldır burada tanışıyoruz.Jenna16 , @Kukrim 5-6 yıldır bu bölümdeler. Onlarla olan sohbet ile yakın zamanda gelen biri ile aynı olmaz.
Amin canım Rabbim korusunEvet sultanım dışarda AVM deydik evde değildim iyi ki evde olsak daha fazla hissederdik çünkü dışarı çıkmışlar hep sitede korkudan. Allah beterinden korusun diyelim
Sağ ol komşumm
Maşallah canım sanaBiraz okumaya çalıştım konuyu, kapatılmış diye düşündüğüm için uzatmak da istemiyorum bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım
Sultanım bence benim ilk yarismadaki sunumumu bulalım son yarışma sunumumla yanyana koyalım üyenin evrimi diye paylaşalimsite ve de en önemlisi sen beni ne kadar geliştirdin görelim
Öğretmenler günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canım komşummm
Simli çorbaMaşallah canım sanaAzmine hayranım
Bu evrimi çoğumuz geçirdik
Ben hiç yapmadım, beni katmayın.Simli çorba
Sen daha yenisin bizim geliştiğimiz dönemde geldinBen hiç yapmadım, beni katmayın.
Güno kııazzz
@Calciordu52